Har netop brugt til Gorissen til flere opgaver i vores sommerhus efter anbefaling fra et tømrer firma. Vi er særdeles tilfredse. Konkurrence dygtig pris. Alt blev udført med smil, stor professionalis... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg fik installeret en ny stikkontakt, og der blev trukket en ny ledning til den. Arbejdet blev fint udført af en venlig elektriker, og der var kun kort ventetid fra jeg bestilte opgaven til den blev... Toon meer
Jeg kontaktede firmaet en onsdag og allerede fredag morgen sendte de en elektriker ud. Ola gav så fin rådgivning og gennemgik alt hvad der skulle laves. Endvidere tog han sig tid til, at forklare... Toon meer
Vi brugte Gorrissen El i forbindelse med salg af vores andelsbolig. Vi fik lavet et eltjek af Thomas og modtog dagen efter en rapport med de ting der skulle udbedres, samt tilbud på denne udbedrin... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Gorrissen El ApS er autoriseret el-installatør. Vi tilbyder en lang række løsninger, inden for de fleste områder. Vi lægger vægt på at yde den bedste service, hvor god dialog og kvalitet i arbejdet er kerneværdier.
Contactgegevens
Stutmestervej 32, 3400, Hillerød, Denemarken
- info@gorrissen-el.dk
- www.gorrissen-el.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
De varmeste anbefalinger til Gorrissen…
De varmeste anbefalinger til Gorrissen EL A/S
Hurtig og godt arbejde til den billigste pris.
God information undervejs og efterlod det rent
og pænt.
Rigtig god service
Rigtig god service. Kan varmt anbefale firmaet til andre. Tak for hjælpen.
Tak for godt arbejde i har lavet.
Rigtig god service
Rigtig god service, flot arbejde. Prisen var også fornuftig.
Eltjek og udbedring
Vi brugte Gorrissen El i forbindelse med salg af vores andelsbolig.
Vi fik lavet et eltjek af Thomas og modtog dagen efter en rapport med de ting der skulle udbedres, samt tilbud på denne udbedring.
Deres mand, Thomas, kom ugen efter (til tiden) og lavede et rigtig godt stykke arbejde til den aftalte pris.
Vi bruger dem gerne igen
Fik sat nyt video overvågning op
Fik sat nyt video overvågning op. Det lever helt op til mine forventninger. Fik også en udførlig vejledning af montøren. alt klappede, tak for det.
Effektivt med høj, høj kvalitet
Effektivt med høj, høj kvalitet - vil til hver en tid anbefale til andre.
Da jeg ringede i går fik jeg en ufattelig rar ung kvinde i røret, der forstod forklaringen med dims og dut og sørgede for opringning denne morgen af en venlig montør.
Under en time senere fik vi hjælp til håndtering af vores køleskabsledninger (og lovliggørelse af disse) og udover elektrikeropgaven hjalp montøren også med at få balanceret køleskab mm.
Tusind tak for god service (og dermed muligheden for at starte ferien på en god måde)
Firmaet kan varm anbefales
Super flot arbejde at i har udført. Firmaet kan varm anbefales.
Dygtige Elektrikere og Fornuftige priser.
Gorrissen EL A/S har renoveret elinstallationerne i vores tilygning.
Først kom der en overmontør ud og gav og en overslagspris på hvad det ville komme til at koste. Vi sagde OK til tilbuddet.
Dagen efter kom der en meget kompetent Elektriker som så udførte arbejdet. Vi havde en rigtig god oplevelse at firmaet og vil helt sikkert anbefale det til andre.
Meget kompetent Elektriker firma
Vi har haft Gorrissen EL A/S for at renovere vores el-installationer i vores hus. Den elektriker montør der kom ud, var meget kompetent, og kom med mange gode forslag til at gøre vores dagligdag nemmere med hensyn til brug af el-installationerne med automatisk lystænding.