Bedrijfsgegevens

1. Vitamine- en supplementenwinkel
  2. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel

Geschreven door het bedrijf

Vi tillverkar kosttillskott av högsta kvalitet som ska hjälpa dig genom hela livet. Med över 35 års erfarenhet i branschen handlar det om mer än bara kosttillskott för oss. Det handlar om att ge näring till ett bättre välmående för dig och planeten. Därför utvecklar vi ett brett sortiment av behovsanpassade kosttillskott. Så att du enkelt kan äta det just du behöver. Inget överskott och inte underskott. Vi är kända för våra kraftfulla produkter och för vårt behovstest, där du enkelt kan ta reda på vad du behöver för kosttillskott. över 90% av vårt sortiment är veganskt och all vår produktutveckling sker här i Sverige, där fokus ligger på att ta fram snygga produkter av de bästa ingredienserna och teknikerna.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Blev väldigt besviken

Blev väldigt besviken , beställt vitamin B12 och upptäckte att inte ens hälften av burken var fylld med tabletter. Så otroligt slöseri med plast och transport.

18 oktober 2024

Antwoord van Great Earth Scandinavia AB

Hej! Tack för din feedback. Anledningen till att burken inte är full är att vi redan använder vår allra minsta burkstorlek (75 ml). Eftersom just B12-tabletterna är så pass små tar de väldigt lite plats. Vi hade gärna gjort burken ännu mindre, men då får vi tyvärr inte plats med all obligatorisk/legal information på etiketten i en läsbar textstorlek. Du är alltid välkommen att höra av dig till vår kundservice om du har fler frågor om våra produkter. Med vänlig hälsning, Great Earth kundservice.

Great Earth Ergozyme!

Great Earth Ergozyme!
Företaget förändrade innehållet på produkten, några de tog bort och några har tillkommit. Men det blev en rejäl smyg prishöjning. 90 tabletters burk blev 60 tabletter och samma pris som en 90 tabletters kostade förut.
Det som har tillkommit maskros extrakt, ingefära kronärtskocka, pepparmynta.
Det som togs bort är oxgalla extrakt och Aloe Vera .
Jag tycker att inte det förklarar denna stora prisskillnad, för att man slängt i lite ogräs i produkten. Ingen information om eventuella allergiska reaktioner pga de tillsatser som tillkommit.
Ingen produkt är så bra att förklarar 33% prisökning.
Det är att utnyttja människor som har matsmältningsproblem. Fy skäms!!!
Mvh Edith Eriksson

15 september 2024

Antwoord van Great Earth Scandinavia AB

Tack för din feedback din åsikt är viktig för oss men jag skulle vilja tydliggöra produkten har samma funktion och att vi har testat den nya formulan på 3st olika testgrupper som har verifierat att de får samma resultat som den tidigare.

Varför gjorde vi ändringen?
-Många har problem med stora tabletter och vi valde därför kapslar för att möta detta önskemål.
-Nya formulan är nu vegetarisk
-Svensk tillverkning

Hoppas allt blev tydligare för dig, du får gärna höra av dig till vår kundtjänst för ytterligare frågor, vi finns här för våra kunder. Arzu

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köpte paketet för ont i leder och fick…

Köpte paketet för ont i leder och fick finnar efter två veckors användning och märkte ingen förbättring på lederna.
Försökte prata med kundtjänst men de hänvisade bara till andra produkter.

14 augustus 2023

Antwoord van Great Earth Scandinavia AB

Tack för din feedback, vi är glada att vi kom i kontakt med dig via vår kundtjänst och allt löste sig till det bästa.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Pulver på dom nya magnesium

Pulver på dom nya magnesium
Är det samma tabletter som innan?

19 juli 2023

Antwoord van Great Earth Scandinavia AB

Tack för din fråga, Vi valde under en period att testa ta bort ytbehandlingsmedlet (coatingen) från Magnesiumtabletterna i ett försök att minska antalet tillsatser i produkten. Vi fick dock en del synpunkter på att tabletterna blev strävare och lite svårare att svälja, så vi tog faktiskt tillbaka coatingen på produkten och tabletterna har nu en glattare yta igen. Arzu

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tabletterna är som pulver svåra att svälja vilket jag inte upplevt flrut

Tabletterna har inte den blanka ytan som funnits i dom föregående burkar jag köpt

12 april 2023

Antwoord van Great Earth Scandinavia AB

Tack för din feedback Jeanette, jag gissar att det är Magnesium det handlar om där vi förbättrat formulan för senaste produktionen men tyvärr blev det en lite grynigare yta på den. Detta är redan korrigerat till nuvarande tillverkning och ytan är lika slät och fin som tidigare. Dock kan det finnas några brukar kvar från tidigare produktion ute på marknaden så det är bra att vara uppmärksam på.

Hoppas du är nöjd med produkten annars eftersom du fortsatt köpa den tidigare och att du kommer vara nöjd med den nya fina ytan som kommer hållas framöver.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Riktigt bra tillskott!

Riktigt bra tillskott som verkligen fungerar. Älskar deras Dophilus 15 för magen och Meno Balance mot min PMS!

26 april 2023

Antwoord van Great Earth Scandinavia AB

Tack, vad roligt att du tycker det funkar, vi får ofta goda recesioner på denna produkt. Med vänlig hälsning/ Arzu

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Supertrevligt bemötande

Supertrevligt bemötande, hjälpsamma och de bryr sig om sina kunder! Fick hjälp direkt med mitt och är jättenöjd med produkterna i övrigt!
Rekommenderas!

4 januari 2023

Antwoord van Great Earth Scandinavia AB

Stort tack och vad glada vi blir att höra detta! Det är alltid välkommet att höra av sig med alla frågor och funderingar.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.