Jeg må tilstå, at jeg sjældent giver udtryk for min begejstring når det kommer til produkter bestilt igennem internettet, men dette lækre koncept, det holder bare. - Er yderst tilfreds med udvalget af... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min mave og jeg er næsten blevet afhængige af den daglige, ofte mere, greenie m masser af grønt. Jeg kan lide virkningen, konsistensen og smagen på de forskellige greenies - det er en glad og dejlig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg elsker produktet, men jeg har over en længere periode nu overvejet at afmelde abonnementet, fordi jeg hver eller hveranden måned bliver trukket forkert og må påpege det hver eneste gang - der e... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Greenwitch laver 100% økologiske, naturlige og helt friske grøntsags-smoothies (greenies), leveret lige til din hoveddør, hver uge. En enkelt smoothie indeholder over 200 g grøntsager og max 1 stk frugt. Anvendes som en nem, grøn morgenmad, snack eller et måltid på farten. Fordi vi brænder for at gøre det nemmere for dig at få "dagens grøntsager", så du har mere tid til alt det andet i livet, der gør dig glad.
Fiolstræde 30, 2. sal, 1171, København K, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Greenwitch grøntsagssmoothies smager friskt, som var de lige blevet tilberedt. Jeg bruger dem som et måltid, nogle gange tager jeg to. Jeg føler mig mæt på en let måde, uden at energien dykker. Med 7 varianter får min krop en alsidig næring. Jeg vil helt sikkert anbefale Greenwitch produkter som en del at en sund livsstil

Antwoord van Greenwitch
Jeg er glad for jeres smoothies undtagen dem med ingefær (alt for stærk smag!), men tilsætter dog altid lidt kunstigt sødemiddel.
Idéen med bland-selv-kasser er god og det er smart at man løbende selv kan ændre i sammensætningen i webshoppen. Da jeg ville ændre min bestilling til hver 14. dag i stedet for hver uge kunne jeg dog ikke finde ud af selv at gøre det på hjemmesiden. Hvis muligheden eksisterer fandt jeg den aldrig. Via chatfunktionen fik jeg løst det så kundeservice ændrede det for mig. Det undrer mig bare hvorfor det ikke er noget jeg selv kunne have gjort.

Antwoord van Greenwitch
Den er anden gang jeg bestiller 😊 synes de er super lækkere - supwr service og hurtig levering. Smager Godt

Antwoord van Greenwitch
Lækre og nærende smoothies både hjemme, på jobbet og på farten. Og en super god kundeservice.
Jeg har været meget glad kunde i flere år. Køber syv grønne (nr. 1-3) hver uge, drikker en om dagen, det gør en stor forskel for min oplevelse af sundhed og spisevaner.
Efter en tre dages juicekur fra andet sted, var jeg klar til endnu et skridt i endnu mere sund retning og faldt straks over dette firma.
Yes! Bestil! Igang….
Men må dog desværre konstatere jeg ikke var begejstreret idet jeg ikke er fan af agurk og den smag fylder så meget, ala pickle juice at jeg måtte holde mig for næsen og ellers give væk til venner som kunne prøve.
Jeg ved man sagtens kan lave lækre grøntsags juice, men jeg mangler simpelt hen en lækker smagsoplevelse desværre. Jeg blev betaget af de mange positive anmeldelser, men jeg kunne ikke komme igennem og de sidste står nu i køleskabet og bare står. Jeg er vild med konceptet og vender gerne tilbage såfremt agurken ikke fylder så meget ( feks jeres Greenie 1, spinat og ingefær. Lækkert… indhold 9% spinat 2% ingefær, 29% agurk. Hvorfor hedder den spinat og ingefær?
Greenie 2, grønkål og chili, Leksi…Indhold 8% grønkål, 0,1% chili og wait for it 29% agurk…? Der står på forsiden af flasken grønkål og chili, hvorfor chili når det er det der er mindst af? Sådan fortsætter det desværre. Er du fan af agurke juice så er dette perfekt :)

Antwoord van Greenwitch
Delicious product that taste healthy in a good way. There is no doubt, that it is a organic product, without any chemicals ingredients.
Overall, I fully recommend this smoothies, they are really delicious and I am pretty sure, that will not be only one time purchase.

Antwoord van Greenwitch
Min hustru og jeg har købt Greenwitch 3 dages boost pakke 2 gange og begge gange har det givet masser af energi og absolut været pengene værd.
I en travl hverdag kan det være svært at få tid til at få nok grøntsager ind i madlavningen og samtidig er Greenwitch også et godt supplement til de mindste i familien (så alt ikke er ender op i pizza, pølser og pommes fritter). Vi har ikke helt haft økonomien til at have det som fast abonnement, men noget som vi nu går og overvejer.
Kan på varmeste anbefale Greenwitch! Uagtet om du ønsker en "juicekur" eller bare vil have et nemt og hurtigt grøntsagssupplement i en travl hverdag.
Øko - grøn og sund på den lækre hurtige måde!
De smager godt og mætter.
Lidt dyre...

Antwoord van Greenwitch
Jeg modtager hver uge en kasse med 7 smoothies, og er blevet helt afhængig af mit daglige skud flydende grønt. Jeg føler mig lettere og sundere og er super taknemmelig for, at jeg er fri for at skrælle/hakke/blende for at ende med et resultat, der højst sandsynligt ikke smager lige så godt som Greenwitchs.
Det er meget velsmagende smoothies med en lækker konsistens, og jeg glæder mig hver dag til at skulle drikke den 😄

Antwoord van Greenwitch
Jeg har fået greenies en mdr nu og bruger dem til en ugt fastedag og som frokost på farten. Har allerede tabt mig og føler mig sundere ✌️

Antwoord van Greenwitch
Intet mindre end fantastisk produkt. Vi får en sending til kontoret hver uge. Også meget flink og hjælpsom kundeservice.

Antwoord van Greenwitch
Smager sgu ganske fantastisk og er virkelig et godt tilskud til min daglige kost.
Jeg lever rimelig aktivt, men min kost halter altid + det er det første jeg neglicere. Desuden er jeg sgu ærligt talt også ret dårlig til at variere typerne af grønt & frugt jeg indtager - så det er pisse godt at få dækket basen ind, om du er aktiv eller ej.
Desuden er det ikke en 'juice', men en smoothie, så du får fibrene med, aka du slipper for sugarhigh og -low, ingen sure opstød eller dårlig mave pga mangel på fibre.
Alt i alt et mega godt produkt der giver mig muligheden for slippe af med grøntsags-angsten og gør det hele meget nemmere i hverdagen.

Antwoord van Greenwitch
Lækkert produkt som smager sundt på den gode måde. man er ikke i tvivlt om det er et rent produkt uden dårlige tilsætnings stoffer.
alt i alt virkelig lækkert og det er ikke sidste gang jeg benytter mig af Greenwitch.

Antwoord van Greenwitch
Normalt er jeg ikke den store grønsagsspiser hvilket gjorde mig endnu mere nysgerrig da jeg blev introduceret til en grøn smoothie (nr.1) hos en af mine venner. Jeg må erkende, at min skepsis blev gjort til skamme da jeg havde smagt den. Jeg er efterfølgende blevet "hooked" og er begejstret for mine daglige smoothies. Udvalget af varianter er stort og de smager alle vanvittigt godt. Mine favoritter er nummer 1, nummer 3 og nummer 7.
Stor smiley og thumps up herfra.

Antwoord van Greenwitch
Super lækkert produkt til mennesker i en travl hverdag. Husk 6 om dagen, Greenwich hjælper mig en del der!
Også meget bedre smag kontra konkurrenter i supermarkeder!
Sparer også tid på ikke at skulle lave mine smoothies om morgenen.
Lees meer over geverifieerde reviews.