Wurgcontracten, geen enkele compassie etc. Printer geleased bij Office center (later staples en nog weer later failliet) Routevolgsysteem via route vision. Printer liep wel af dus afgelopen ma... Toon meer

Grenke - Top bedrijf! Grenke is een topbedrijf dat zich echt onderscheidt door de geweldige service en flexibiliteit. Ze denken altijd goed mee met de klant en bieden praktische oplossingen die per... Toon meer

1. Leasingservice
  2. Financiële instelling

Als partner voor het MKB is grenke gespecialiseerd in lease. Laptops, kassasystemen en telecommunicatie-apparatuur: ze zijn vaak essentieel voor je werk. Maar wist je dat zakelijk leasen veel handiger is dan deze apparatuur zelf kopen? De wereld verandert snel. Door zakelijk leasen bij grenke blijf je up-to-date.

3,3

Gemiddeld

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Machine staat al weken in de weg

Machine moet gerepareerd maar staat niet in verhouding. Dus wij kochten een nieuwe. Grenke wilde de oude machine terug maar dat moet met een vervoerder van (via) hun. Die stond hier voor niets want Grenke vergat denk ik dat het transportbedrijf een retourformulier nodig heeft. Nu hebben ze verder gekeken en mag ik de printer zelf afvoeren. Ik heb echter al 145 euro betaald voor afvoer. Op e-mail krijg je eigenlijk zelden antwoord.

15 april 2026

Antwoord van grenke Nederland

Vervelend om te horen dat het retourproces niet soepel is verlopen. Graag lichten we toe dat het transport en de afhandeling van retourzendingen via een externe vervoerder verlopen, waarbij de afspraken hierover tussen de klant en deze partij worden gemaakt en niet via grenke lopen. Ook de communicatie en facturatie van transportkosten (zoals de genoemde €145) worden door deze vervoerder verzorgd. We adviseren u om contact op te nemen met de vervoerder. Hopelijk komt u samen tot een goede oplossing.

Wurgcontracten en onfatsoenlijk bedrijf

Wurgcontracten, geen enkele compassie etc.
Printer geleased bij Office center (later staples en nog weer later failliet)
Routevolgsysteem via route vision.
Printer liep wel af dus afgelopen maand ingeleverd , krijg je nog een factuur en boete voor niet inleveren.
Kan je zelf weer naar transporteur mailen om te vragen waarom printer niet is afgemeld , maar dat is ie wel.
Krijg je mail van Grenke : u moet contact opnemen met Office Centre . (Bestaat niet meer)
Kastje naar de muur , geen enkele sympathie te ontdekken bij de medewerkers etc etc

31 maart 2026

altijd goed bereikbaar geweest…

altijd goed bereikbaar geweest overzichtelijk en ook bij de afronden van het contract goede afspraken kunnen maken

26 november 2025

Antwoord van grenke Nederland

Bedankt voor uw mooie review! We zijn blij dat alles duidelijk en vlot is verlopen en dat u ons goed kon bereiken. We helpen u graag weer in de toekomst!

Zeer vriendelijke en adequate…

Zeer vriendelijke en adequate medewerker die ons geholpen heeft.

7 oktober 2025

Antwoord van grenke Nederland

Wat leuk om te lezen! Bedankt voor je positieve woorden — we zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen.

De man van Grenke

Reinald is een ervaren topper die de meest complexe zaken laat lijken alsof het niks is.

Klasse!

4 september 2025

Antwoord van grenke Nederland

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Dank voor je mooie woorden en vertrouwen in ons. We helpen je graag weer bij een volgende gelegenheid.

oplichters

Men laat een lease contract ongevraagd gewoon doorlopen.
hebben inmiddels bijna € 4000 teveel betaald
men heeft schijt aan de wet stelt eigen regels op die niet rechtsgeldig zijn.
Heeft ook geen zin hieronder nog te reageren Grenke
Toen ik belde gooide jullie telefoon neer duss
Spreken elkaar in de rechtbank

2 juli 2025

Ik heb een hele goede ervaring met…

Ik heb een hele goede ervaring met GRENKE finance ! Ben super goed geholpen en goede adviezen gekregen! Dankjewel Jojanneke

9 mei 2025

Antwoord van grenke Nederland

Wat fijn om te horen! Bedankt voor de positieve review Michelle

Weet waar je aan begint.

Nu ik jaren later nog steeds aan het afbetalen ben, ben ik er nog maar eens ingedoken. Grenke had uberhaupt nooit een lease contract mogen opstellen en doorvoeren gebaseerd op de verdiensten van mijn bedrijf. Terwijl de rente blijft oplopen heeft aflossen weinig zin. Want er verdampt gewoon 1600 per jaar. Ik zal nog jaren moeten afbetalen terwijl ik nauwelijks rond kom.

Wat begon als een fout van mij blijkt een hele dure. Maar je hebt als leaser ook een verantwoordelijkheid. En die hebben ze bij deze niet genomen.

Weet waar je aan begint, en let vooral op jezelf. Dit bedrijf is er niet om je te helpen.

22 april 2025

Hi Robin,
Wat vervelend te horen dat onze service niet naar wens is. We hebben hier graag contact over. Zou je je contactgegevens naar marketing@grenke.nl willen mailen? Wij horen het graag.

Ik had vanaf het begin al een heel goed…

Ik had vanaf het begin al een heel goed gevoel bij Grenke. Quincy was mijn contactpersoon en ik heb hem altijd kunnen bereiken en benaderen voor al mijn vragen. Hij heeft zijn uiterste best gedaan voor ons, waarvoor nogmaals dank. We hebben samen een hele mooie deal gesloten en ik hoop oprecht op een langdurige samenwerking.

17 april 2025

Antwoord van grenke Nederland

Hartelijk dank voor je positieve woorden en het vertrouwen in grenke. We zijn blij te horen dat je een goed gevoel had bij de samenwerking vanaf het begin. We kijken uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking.

Eerlijke dienstverlening

Snelle acceptatie voor een leaseconstructie tussen leverancier en ons bedrijf. Na aflopen van het leasecontract hadden we wat issues met de leverancier maar met behulp van Grenke hebben we dat prima opgelost.

16 april 2025

Antwoord van grenke Nederland

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. We stellen het zeer op prijs dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We kijken ernaar uit je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Prima ervaring met dit bedrijf

Prima ervaring met dit bedrijf. Vragen worden snel opgepakt en je wordt snel geholpen. Ik had vandaag een spoed vraag en enkele minuten over 9 hadden ze het direct voor me opgelost. Top!

6 maart 2025

Antwoord van grenke Nederland

Fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft met grenke!

Fijne samenwerking!

Wij werken al jaren samen met Grenke Finance en zijn uiterst tevreden over hun diensten. Grenke onderscheidt zich door hun professionaliteit, klantgerichtheid en flexibele oplossingen!

5 maart 2025

Antwoord van grenke Nederland

Wat goed om te horen! Ontzettend bedankt voor de positieve review

Heldere communicatie

Heldere communicatie, snelle afwikkeling en fijn persoonlijk contact.

28 februari 2025

Antwoord van grenke Nederland

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent.

Dank voor de goede afhandeling

Het klopt inderdaad dat je goed moet opletten dat je het tijdig opzegt. Ze hebben ons echt prima geholpen en ook heel erg netjes alles afgehandeld door dhr. Dennis. Dank jullie wel hiervoor.

3 januari 2025

Antwoord van grenke Nederland

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent. Bedankt voor de positieve review!

Via routevision worden deze geldwolven…

Via routevision worden deze geldwolven je in de maag gesplitst. Wil graag via automatische incasso betalen maar dat gaat dus niet, Je bent gewoon de sjaak als je met hun in zee gaat. Een rekening sturen is er niet bij maar een aanmaning met 30 euro (kosten) kunnen ze wel. Beetje vreemde manier om je geld te innen.

20 februari 2025

Top Bedrijf.

Ik heb een goede financiering met de juiste begeleiding en een top service mogen afsluiten. Alles werd snel geregeld en mijn contact was altijd snel beschikbaar om mij te begeleiden en ondersteunen.
Bij het afhandelen van mn contract zelf weer goede service gehad van Dennis ,die heeft me goed en snel geholpen alles af te ronden en heb zelfs het te veel betaalde verzekeringsgeld weer terug gestort
gekregen.

Top bedrijf!

13 februari 2025

Met Grenke op weg naar financiering !!

GRENKEFINANCE onderscheidt zich vooral door een enthousiaste "YES WE CAN" mentaliteit. De vraag is niet "OF" zij een financiering aanbieden maar veel meer "HOE KOMEN WE TOT EEN OPLOSSING". Als tussenpersoon bedrijfsfinancieringen (leasecontrol.nl) kan ik deze meerwaarde doorgeven aan mijn klanten.

24 januari 2025