2,6

Slecht

Marmerstone vloer

Een marmerstone vloer op het balkon laten leggen in september 2024. Zag er goed uit tot de eerste regenbui 3 dagen later. Doordat de regengoot op het balkon ook dicht gelegd was (kon geen kwaad) liep het water over de rand van het balkon bij de benedenburen naar binnen. Ik stelde voor de goot weer open te maken maar daar voelde De Grindkeizer niets voor. Om de wateroverlast bij de benedenburen toch op te lossen heb ik een bedrijf ingeschakeld de goot weer open te maken en heb De Grindkeizer aansprakelijk gesteld. Zij hebben (op een boos voicemail bericht na) niets meer van zich laten horen. Inmiddels een nieuwe vloer laten leggen door Invreda uit Tiel. Wát een verschil in service met De Grindkeizer.

26 september 2024

Grindvloer gekocht bij Grindkeizer

Grindvloer gekocht bij Grindkeizer .
Wat een uitleg men nam uren de tijd ,ja kleur bepalen valt niet mee .
Een enorm professioneel team , echt vakmensen , we konden met alle vragen altijd bellen , we zijn echt blij
met onze mooie gesealde grindvloer . Hartelijk dank voor het vakwerk en tijd en geduld !
Mvg de fam Kruijt

10 december 2024

top bedrijf ,vriendelijke & kwaliteit

Sinds 1jaar ons aanrechtblad laten doen door de Grindkeizer
Heb toen niet de moeite genomen om hiervoor iets te schrijven ons aanrecht is gedaan met een door ons zelf uitgekozen stone mix van diverse kleuren ( prachtig)
deze is na een zeer vriendelijke uitleg in de winkel uiterst professioneel gemaakt
Aansluitend na droog tijd nog volledig geseald
en is in 1 woord nog steeds
fantastisch genieten er elke dag van
De prijs kwaliteitsverhouding is hier top
Kan alleen maar positief hierover zijn en de
Grindkeizer
die verdienen hiervoor een pluim

23 april 2022

Heel naar mens!

Na het lezen van alle wartaal en valse beschuldigingen die de eigenaresse op Social Media uitkraamt tegenover en naar mensen toe die niet meer ik leven zijn Kom ik hier nooit meer terug! Hoe onrespectvol zeg!! Dan nog niet te beginnen over alle racistische uitlatingen daarbuiten om.. Heel naar, bah.

20 oktober 2022

Nooit weer!

Vloer binnen 3 maanden zwaar verkleurd. Afhandeling niet naar tevredenheid en achteraf ook nog asociale agressieve reacties van eigenaresse Cora die zich ook nog eens ernstig profileert als complotdenker. De vloer is er inmiddels uit, alleen maar slechte herinneringen aan. Bepaald geen aanrader dit bedrijf.

20 januari 2022

Prachtige grindvloer!

Nadat ik en mijn vrouw uitgebreid zijn voorgelicht hebben wij een grindvloer gekocht bij de Grindkeizer.
Medewerkers zijn vakkundig en hebben een prachtig vloer gelegd.Mijn vrouw en ik zijn meer als tevreden met het resultaat.5 sterren voor kwaliteit en service.

Ron & Marian

20 oktober 2021

Zeer slechte vloer van de Grindkeizer

We hadden in ons huis alle vloeren laten leggen door de Grindkeizer en hebben er heel erg veel spijt van. De vloeren zijn slecht gelegd, overal zitten plooien en strepen, de trap is niet goed afgewerkt en in de grindvloer in de keuken zit een gat. Als je met hun probeert te communiceren, dan schreeuwen ze tegen je. Geen vakwerk en niet klantvriendelijk. IK RAAD DIT BEDRIJF AF!

2 juli 2021

Geen vloer van Grindkeizer

In 2017 een grindvloer gekocht, lichte kleur. Daarom op advies van grindkeizer een extra coating van ruim 1000 euro extra laten zetten om verkleuring tegen te gaan. Vloer begon binnen 2 maanden toch te verkleuren,meerdere keren contact gehad, veel beloven maar uiteindelijk volledige radiostilte vanuit Grindkeizer. Ook leverancier Sidec laat niets van zich horen. Uiterst onbetrouwbaar bedrijf Grindkeizer, wees gewaarschuwd. Laat je niet in verleiding brengen door alle zg positieve reviews op de eigen site.

17 augustus 2020

Geen aanrader dit bedrijf

Deze vloer was in het beginsel echt super mooi. Antraciet metallic. Nu ligt hij er een 2tal maanden in, en worden er steeds meer steentjes wit. Ook de reeds aan grindkeizer gemelde probleempjes worden door hun niet opgelost zoals beloofd. Wel dreigen, en met 3 personen langs komen en zich toegang tot ons terrein verschaffen terwijl we niet thuis zijn, als we de probleempjes opgelost willen hebben en daarom de tweede helft van de betaling uitstellen. Maar oplossen ho maar. Heel jammer dit! Ik zal dit bedrijf dan ook zeker niet aanraden. Heel dreigend en agressief volk.

10 juli 2020

Een vloer voor buiten aan laten leggen wat een ellende

Een vloer voor buiten aan laten leggen. Eerste keer is de vloer verpest door een regenbui, daar kunnen ze niets aan doen.
2e vloer kwamen lelijke vlekken in en was voor de helft na een winter losgekomen. 3e vloer zag er erg slecht uit smeervallen heel feel steentjes waren omhoog gekomen waardoor het wel een spijkerbed leek waar je overheen liep, een stuk vergeten te smeren en een uitgezakte plint, ook na een winter ligt hij gedeeltelijk los.
Nog steeds binnen de 2 jaar gestelde garantietermijn durven ze ons nu te melden dat het aan onze betonnen ondervroeg ligt, terwijl ze die zelf beoordeeld hebben en goed bevonden.
Oftewel slecht bedrijf waar je niet op kan vertrouwen grof in taal achteraf en zeer onbeschoft en onprofessioneel.

19 juli 2019

Marmerstone Waalwijk

Vorig jaar een marmerstone vloer laten leggen in de keuken en de gang. Vloer ligt er prachtig in! Fijne communicatie, netjes gewerkt en top resultaat. Wanneer ik weer een dergelijke vloer laat leggen dan zeker door Cora en Ad!

29 mei 2019

Ga nooit in zee met grindkeizer

Houding van grindkeizer slaat als een blad om als je geen aanbetaling wil doen omdat grindkeizer zijn afspraken niet nakomt. Zeer slechte vloer afgeleverd, agressieve houding aannemen, met de voordeur smijten. En het allerbelangrijkste een zeer slechte vloer afgeleverd. Haast werk is het geweest. Er mag een verschil van 3 mm qua dikte inzitten en hier heeft grindkeizer zich maar al te goed aan gehouden. De spaanvegen zijn over de gehele vloer zichtbaar en voelbaar. Helaas hebben we via de geschillencommissie geen gelijk gekregen en heeft grindkeizer binnen de norm van 3 mm gewerkt. Nou ik kan je zeggen dat het echt niet prettig loopt. Er staan alleen maar goeie reviews op hun site, maar geloof mij het is verre van professioneel en vakwerk. Het is absoluut heen aanrader om met grindkeizer in zee te gaan!!!

11 juli 2018

grindvloer

na onze keuken is er nu ook een grindvloer gelegd in de hal
met als eindresultaat weer prachtig zeer goed vakwerk
bedankt fam van wouwen rijswijk nbr

25 mei 2016

Marmerstone vloer in Veghel

Wij hebben kort geleden een marmerstone vloer laten leggen door Grindkeizer uit den-Bosch.
Wat een fijne vloer is het, makkelijk te onderhouden en heel erg mooi. (Kleur zwart-antraciet)
In de woonkamer hebben wij parket, Grindkeizer heeft daar tegenaan gesmeerd, wat een vakwerk!
De overgang is naadloos en valt precies onder de ensuite deuren.
Ad en Cora van Grindkeizer hebben ons goed geadviseerd en begrepen onze wensen.
In de erker hebben we 3 eye-leds (spotjes) ook hier zie je het vakmanschap in terug.
Kortom wij raden iedereen een marmerstone vloer aan van Grindkeizer uit Den-Bosch.
Ad en Cora bedankt!!

12 december 2015