groothandelramen.be Reviews

1. Huis en tuin

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

GroothandelRamen zorgt al jarenlang voor extra leefgemak in huis. Wij hebben de juiste knowhow in huis voor leveren en vakkundig plaatsen van ramen en deuren...

Slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Een ster is zelf teveel !!

Een ster is zelf teveel !!! Op 30/12/2024 een bestelling geplaatst van enkele ramen. Ging vlot in het begin. Kreeg mails met de vooruitgang en dat deze rond week 7 a 8 ( midden februari) gingen klaar zijn. Oke is lang wachten, maar niet uitzonderlijk. Wanneer ik in week 8 een mail stuur wanneer de levering zou gebeuren, krijg ik doodleuk een mail terug met melding dat er vertraging opzit en vermoedelijk pas in week 14 zal klaar zijn. 3,5 maanden wachten op ramen en wanneer je om uitleg vraagt, wordt er "ticket" aangemaakt, maar verder gebeurd er niets mee.
Hopelijk krijg ik mijn ramen nog of mijn geld terug.
Hier bestel ik nooit meer. Bij de Nederlanders zaten mijn ramen er al in. Gewoon gepruts.

22 maart 2025

vandaag fase 2 van ramen en deuren…

vandaag fase 2 van ramen en deuren laten plaatsen van raamwinkel,echt een top plaatser bram en top kerel,heel vlot verlopen zeker een aan rader, bedankt voor de goeie verloop en service van raamwinkel en de plaatser bram 👍

13 augustus 2024

OPGELET met de reviews op google

OPGELET met de reviews op google! Er worden beloningen gegeven voor positieve reviews na afhandeling bestelling.
Er wordt dan ''een gratis, maar naar het schijnt (volgens de plaatser) een noodzakelijk onderhoudspakket" opgestuurd. Kijk dus met deze bril naar de reviews.

Er worden tot op vandaag(!) nog steeds korte termijnen beloofd bij bestelling en voorschot (zie webwinkel). Maar in werkelijkheid levering pas binnen minstens 3 keer zo lange periode -> lees laatste reviews. Maw dit is bewuste misleiding. Zie YouTube "BOOS-Studystore" voor gelijkaardige praktijk.

Het principe van Ryanair wordt momenteel bij Raamwinkel toegepast. Op voorhand betalen voor iets, zonder gène veel vertragingen, geen compensatie en communicatie en slechte tot geen klantenservice. Dus als klant betalen en zwijgen.

Iedereen maakt fouten, maar het is verschrikkelijk als dit in alle toonaarden constant wordt ontkend en je daar bovenop ook nog als klant regelmatig geschoffeerd wordt. Waarschijnlijk volgt een dergelijke reactie van hen op dit bericht.

Stel: door de oorlog of corona of… kan ik mijn geld ook niet aan hen overschrijven, ook al heb ik het zo beloofd bij de verkoopsovereenkomst. Stel maar eens voor dat ook al hun klanten, net zoals hen zouden beginnen!! En dan eerst een ticketje loggen in de hoop misschien ooit terug opgebeld te worden om producten hopelijk ooit te ontvangen!

@Raamwinkel. Leer hier als bedrijf en organisatie aub uit. Maar hou mensen niet voor de gek. Behandel een ander zoals je zelf behandeld zou willen worden.

13 oktober 2022

Niets als miserie met deze aannemer

Niets als miserie met deze aannemer. Maakt smoesjes en liegt door beweringen te maken die niet kloppen.

Ik raad ten stelligste aan dat hij zich bekeert en eerlijk met de mensen omspringt en zijn kwaliteitscontroler verhoogt zodoende hij en ook de klanten geen zever meer hebben. Iedereen verdient een tweede kans. Neem ze.

14 februari 2022

Blijf weg

Mensen. Ga niet in contact met dit bedrijf.
Garantie leveren ze niet. Afspraken komt men niet na. Gooien de hoorn op de haak. Nemen niet op als je belt met nummerweergave en wel zonder nummerweergave en dan wordt je ronduit ongeschoft te woord gestaan. Antwoorden niet op mails. En met laatste telefoontje wordt mijn vrouw uitgescholden voor achterlijke stomme Hollander. Je kan blijven bellen tot je het zelf maar opgeeft. Dus alle garantie vervalt gewoon. Nog nooit meegemaakt. Maar de complimenten wel naar degene die ons deels toch nog een beetje geholpen heeft en hem lag het absoluut niet. We hebben uit noodzaak maar een ander bedrijf laten komen om een raam met thermische breuk te laten vervangen op een kinderkamer waar kinderen spelen.

16 juli 2021

Ga nooit met dit bedrijf in zee!

Ga nooit met dit bedrijf in zee!! Beloftes van garantie komen ze niet na. Weigeren zelfs met je te spreken, gooien gewoon de hoorn erop en je word nog uitgescholden ook! Door niet op ons recht van garantie in te gaan is onze zoon nu blijvend verminkt. Het kapotte raam was namelijk in zijn kamer gevestigd na 3 maanden bellen, mailen enz enz geen reactie. Kind kwam tegen het kapotte raam. Kind naar de spoed. Conclussie blijvend letsel aan zijn hoofd. Bedankt Erwin en Gabriël voor niet te reageren en je valse beloftes!! Hopelijk zijn jullie trots op jullie zelf!! Kortom waardeloos bedrijf. Zeuren over geld kunnen ze goed maar dat staat in alle reacties zo te zien.

14 juni 2021

wij hebben onze ramen laten plaatsen en…

wij hebben onze ramen laten plaatsen en wij kennen de stiel heel goed ik plaats zelf ook ramen als het echt moet ,maar nu hebben we deze vooraan laten plaatsen 3 ramen en een voordeur echt top gedaan niets van te zeggen echt niet moeten wachten en vriendelijke mensen .had het niet goed geweest had ik het zeker ook gezegd maar ik vind het echt een goede firma .Tja je moet sommige mensen horen hoe ze het zeggen en misschien kunnen ze nog geen nagel in de muur kloppen wij raden deze firma aan iedereen aan echt goede bediening

12 maart 2021

Maakt loze beloftes

In het begin veel beloven. Maar als het erop aan komt, trekt deze man zijn beloftes schaamteloos in. En als ik de reviews hieronder lees, lijkt dit met de regelmaat van de klok te gebeuren...

11 januari 2020

We voelen ons bedrogen

In het begin veel beloven. Maar mijn schoondochter blijft bedrogen achter. Geld kwijt en onopgeloste fouten. We overwegen juridische stappen, alleen kost dat nog meer geld.

9 december 2019

mooi initiatief

mooi initiatief, voor zowel particulier als professioneel, goede opvolging, ondersteuning en oplossingsgericht meedenken. En bovenal nog een stuk goedkoper dan de meerderheid van de concurrentie.

22 februari 2018
Reviews in alle talen tonen. (18 reviews)