Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vær bevidst forbruger og tænk over, hvilke værdier, du vil støtte og fremme. Og også hvem du dermed vil støtte som forretningsdrivende. Jeg er blevet diskrimineret og valgt fra på grund af min se... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ord er fattige, MEN dette er Vejles absolutte bedste og eneste rigtige guldsmed. 💎 Magen til service og ekspertise skal man lede længe efter, man bliver lyttet til hele vejen og det matcher det... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sieradenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Guldsmedegården udfører smykker efter dine personlige ønsker, hvor vi bl.a. smelter dit gamle guld om til nye smykker eller vi fornyer dine gamle smykker uden omsmeltning. Vi har en butik i Tudvad nær Egtved samt en butik i Vejle. I begge butikker har vi uddannede guldsmede som kan hjælpe og guide dig igennem din smykke proces. Vi har også et stort udvalg af vielsesringe som vi selv har designet. Men det afgørende for os, er at du også får del i designprocessen, for ved vores egne vielsesringe er der utrolig mange kombinations muligheder. Derudover har vi også et stort udvalg af vores egen smykke kollektion, som passer i forskellige kategorier som morgengaver, dåbsgaver, fødselsdagsgaver, studentergaver og bare fordi gaver.

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

“Du skulle skamme dig”

I dag besøgte jeg butikken med en halskæde derfra som er knækket, til trods for at jeg har behandlet den varsomt. Ekspedienten var dog helt overbevist om, at jeg måtte have behandlet den meget hårdhændet eftersom den var knækket.

Jeg kunne ikke få lov at få en ny, men blev tilbudt hjælp i form af reparation som jeg lettet takkede ja til. Da jeg hentede varen igen blev jeg opkrævet betaling for reparationen uden jeg forinden var informeret om, at de ville tage penge for, at reparere min defekte vare. Det var svært for mig at forstå rimeligheden i, at de skulle tjene penge på, at varen var defekt og på min reklamation. Da jeg ytrede min utilfredshed blev jeg overfuset af ekspedienten, som ordret sagde, at jeg skulle skamme mig.

Det er ikke af min natur at komme i konflikt eller blive vred på folk og jeg har virkelig ikke oplevet noget lignende. Jeg sætter aldrig mine ben i butikken igen og vil håbe andre ikke skal opleve samme.

Ps. Det er dog meget vigtigt, at bemærke - de øvrige (yngre) ekspedienter i butikken var meget venlige og servicemindede.

6 december 2025

Vær bevidst forbruger!

Jeg er blevet diskrimineret og valgt fra på grund af min seksualitet, hvilket faktisk er ulovligt og i strid med menneskerettigheder og Grundloven.
Så hvis du ønsker et endnu sortere Danmark, så køb blot løs hos Guldsmedegaarden.
Hvis du ønsker lighed og medmenneskelighed, så foretag dine køb et bedre sted med sundere og smukkere værdier. For alle!

9 juli 2025

Hjerter af guld

For noget tid siden fandt mine søskende og jeg nogle af vores afdøde mors smykker. Jeg gik ind i 3 andre meget snoppede, uvenlige og DYRE guldsmede, før jeg gik ind i denne. Jeg fik leveret smykkerne og de fik dem vurderet. Mine søstre vikle rigtig gerne se smykkerne og se om der var noget af affektionsværdi og imens mine søstre kiggede, snakkede og fik tåre i øjnene, var receptiosterne SÅ søde, hjælpsomme og overbærende. De forstod hvad det betød for mine søstre og var hverken utilfredse med at måtte vurdere det en gang til, eller udtrykte at de følte NOGEN form for besvær.

Vi fik de smykker vi skulle, fik vurderet om igen, og fik det vi skulle have.

Jeg kan kun anbefale Guldsmedegrården i vejle til folk der gerne vil have god, ærlig og kærlig service, til dem der ønsker en behandling mere værd en guld. Jeg takker dybt.

27 juni 2024

Elendig kundeservice

Vi skulle have graveret vores søns bestik, som han har fået i dåbsgave. Da vi henter det igen, opdager vi at tekst og dato ikke er skrevet som vi ønskede det, men at det står omvendt i forhold til bestikkets motiv. Der er åbenbart sket en miskommunikation, da vi afleverede bestikket, og de har derfor graveret bestikket som “de plejer at gøre og har gjort det i 20 år”, og ikke som vi forklarede det - hvilket resulterer i at teksten nu står omvendt… De går altså mere op i, hvad de plejer at gøre, end at lytte til kundens behov og ønsker?!
Efterfølgende er der absolut ingen hjælp eller forståelse at hente hos dem. De vil ikke engang erkende, at der er sket en misforståelse.
Der har været virkelig ringe behandling og ikke-eksisterende kundeservice fra butikkens side.
Vi kan absolut ikke anbefale dem.

8 augustus 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service og sindssygt god…

Super god service og god venlig betjening. De har styr på deres håndværk!
Jeg fik et hul i øret, og butiksejeren gab sig super god tid. Dejligt at føle der var god service
Uden tvivl en butik jeg vil vende tilbage til

4 augustus 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

meget skuffet købte i sin tid et ur fra…

meget skuffet købte i sin tid et ur fra guldsmedegaarden var egentlig usikker i starten på om jeg havde gjort et godt køb (det var på tilbud) men jeg får vænnet mig til uret senere hen synes jeg dog uret trænger til polering/rensning fordi det begynder at være mat og fin ridset jeg kontakter stedet hvor jeg købte for at få en pris på polering renings men så startet problemet de vidste ikke om det kunne poleres (så det blev aldrig til mere og senere hen for jeg problemer med en viser der viser forkert dag (viseren havner ude i ingenting

og her går det da helt af sporet de kender ikke til nogen pris før jeg sender det ind a hva de har eget værksted så hvad er det for noget pladder at skrive til mig de mente sct nicolai kunne give mig en pris
(hvad er det for en dårlig behandling) at give til egne kunder fra deres butik de burde vide det

14 april 2021

Super god service🤗.

Super god service🤗.
Var så heldig at vinde en sød halskæde med vedhæng , og de var så søde at sende den til mig, da afstanden var ret stor.
Det er service 🤗

13 maart 2021

Ord er fattige...

Magen til service og ekspertise skal man lede længe efter, man bliver lyttet til hele vejen og det matcher det færdige produkt. 💍
- Hvad mere kan man forlange? 😍

Jeg handler efter tiden ikke andre steder! 👌

8 september 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fik smeltet en hvidguldsring om

Fik smeltet en hvidguldsring om - pris kr 4.500.

Resultat var en ubrugeligt ring.

Størrelse på ringen - bestilte str 55, men ved afhentning var ringen str 48.
Butiksejeren oplyste, at jeg måtte have haft kolde hænder (og dermed mindre fingre) ved bestillingen, så det var bare ærgerligt.

Udformningen af ringen - bestilte en prinsessering og vedlagt foto heraf, som blev godkendt med "den kan vi nemt lave".
Ved afhentning var ringens krone meget høj (ca 3 x højere end ringen på foto) og desuden meget skæv (hele ringen).
Butiksejeren forklarede, at sådan blev en ring, når den var håndlavet.

Kvaliteten - havde bestilt en glat ring (som på foto), men ved afhentning var ringen matteret og med flere huller.
Butiksejeren oplyste at de ikke kunne lave ringen glat, da det guld jeg havde afleveret var af dårlig kvalitet (ringen som var afleveret, var fin glat)
Har efterfølgende fået oplyst fra anden side, at det skyldes, at de har varmet guldet på en på forkert varmegrad.

Stempel - der er lovmæssigt kontrol med metal, så alt guld skal der stemples med navn og karat. Guldsmedgaarden stemplede ikke ringen.

Så kan bestemt ikke anbefale Guldsmedegaarden

13 april 2020

Snegle

Mandag tog de mål af min finger så de kunne bestille den rigtige størrelse hjem. Vel og mærke til min forlovelsesring. De siger at den kommer torsdag eller fredag. Jeg ringer fredag og får at vide at de ringer når den kommer.
Jeg ringer mandag og får at vide at posten ikke havde været derinde men at det ku være han havde lagt pakken. De ringer tilbage og fortæller den er kommet.
Det er ikke i orden at de ikke tjekker posten.

30 januari 2017

Super service😊

Efter at have afleveret mine gamle arvede smykker, mine forældres og vores egne vielsesring, blev guldsmed Maria og jeg enige om at lave en ring og 4 Frederik -engle. Tina foreslog så at der kunne sættes en af de gamle rubiner i hjertet på englen. Jeg ventede spændt og englene var så fantastiske og flotte og mine 4 børnebørn med forældre blev glade. Ringen var for stor og skulle laves mindre. Min mavefornemmelse var ikke god, da jeg gik derfra... ugen efter hentede jeg ringen. Jeg gik med den en uge og var så ked af det. Synes den hang fast, synes den måske manglede en brilliant. Kontaktede Maria og hun sagde straks, kom herind så kigger vi på det. Som sagt så gjort og hun kunne godt forstå mig og vi rettede i fællesskab ringen med tegning af tuds og jeg skulle gå 20 min. Da jeg hentede den igen var mavefornemmelse helt rigtig. Nu var det min ring og ydermere var der uden beregning sat en ekstra sten i. Så jeg kan kun sige super service med stor indfølelse for at jeg skulle være tilfreds. 1000 tak. Hilsen Jytte

12 november 2016
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårligt håndværk og elendig kundeservice

Meget slem oplevelse med Guldsmedegården. Købte i 2007 vielsesringe der, hvor begge ringe blev tilpasset i størrelsen fordi de var for store. Min kones ring har flere sten i den. Efter er par år knækker min kones ring ved alm. brug. Vi sender den naturligvis ind men får at vide at de mener at vi har haft ringen i en ringudvider...! Vi aner ikke hvad for et apparat det er så det har vi naturligvis ikke. Guldsmedegården vil ikke rette fejlen uden betaling. De siger direkte at vi lyver. Vi får den fikset et andet sted, fordi vi ikke vil betale dem.

Nu i 2015 falder der så en sten ud og vi har fået at vide at en anden også er på vej ud. En guldsmed fortæller os at det er fordi størrelsen er tilpasset hvilket man ikke må når der er så mange sten i. Det forvrænger fatningerne.

Dermed er ringen nu ved at falde fra hinanden. En meget dyr ring, som skulle være et minde om en god dag.

Anbefaler IKKE Guldsmedegården.

28 oktober 2015
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Præcision eller mangel på samme.

Var nede i deres butik i Vejle for at købe en 14karat guldtråd på max. 0,4-0,5mm i diameter som jeg skulle bruge til en special opgave, det havde de ikke men de kunne trække en tråd som overholdt mål (sagde de) så jeg bestiller det og beder dem så lave et fladt punkt i begge ender "ikke noget problem" er svar så det stoler jeg på og de notere på bestillingen at mål ikke må overskride (det var guldsmeden selv).

Da der så er gået en uge kontakter jeg dem da jeg ikke kan forstå jeg ikke har hørt fra dem, jeg får så fortalt at den ikke er klar men at jeg kan hente den dagen efter så den var tydeligt ikke lavet, jeg siger så at jeg gerne vil afbestille da jeg fra dag til dag kunne købe det jeg skulle bruge online.

Det kunne så ikke lade sig gøre at afbestille da de allerede var igang (sælger snak) nå men jeg siger ok og modtager så en sms 2timer senere at min vare er færdig, fedt tænker jeg og kører ned for at hente stumpen.

Nede i butik beder jeg dem så om at måle efter bare lige for at tjekke og ikke et af målene var overholdt, faktisk var der steder hvor mål var det dobbelte og ikke et eneste sted under 0,55mm som svar siger guldsmeden Tina at jeg kan komme ned og få det justeret efter weekenden hvis det ikke passede (ja godaw bøw) det var jo allerede konstateret at det ikke gjorde det så det var en opgave jeg selv måtte klare med slibesten men hey jeg fik da lov til at betale 250kr for en vare som ikke var i nærheden af det der var bestilt.

For at gøre sagen mere pinlig for dem er at man kan købe den tråd færdig og efter at have talt med flere guldsmede som siger at det er et minimum som guldsmed at have tråde i den størrelse som lagervare.

For at afslutte det hele købte jeg for en sikkerhedsskyld den rigtige vare online til den famøse pris af 35kr for 5cm mod de 2cm jeg fik hos Guldsmedegaarden.

Kort sagt, flinke mennesker men håndværksmæssigt og pris er slet ikke i nærheden af hvad en kompetent håndværker skal og kan yde.

26 april 2015
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ekstraordinær service og god kvalitet :)

Jeg ville købe et smykke til konen her til jul. Jeg fandt en engel med hjerte af guld, men der var ingen halskæder i internetbutikken så jeg sendte en mail. Efter to timer var der allerede to at vælge i mellem! Jeg er super tilfreds med service og kvalitet. Pakken kom også til tiden og uden "reklame" på så konen ikke kunne se hvor pakken kom fra, så hun blev overrasket da hun fik gaven... Tusind tak

10 februari 2014
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.