4,3

Uitstekend

Heb mijn Samsung in het zwembad laten…

Heb mijn Samsung in het zwembad laten vallen. Kon er niets meer, geen teken van leven meer.
Toch hebben ze mijn gegevens en foto's nog over kunnen zetten op een nieuw toestel. Snel, goed en deskundig geholpen!

3 juni 2025

Top bedrijf!

Hij had eigenlijk want er was een grote reparatie, maar hij had toch even tijd vrij gemaakt voor het vervangen van een batterij. Duurde 10 minuutjes voor de iphone 12 mini

9 maart 2024

Mijn problemen niet opgelost

Veel beloftes maar niet kunnen helpen, uiteindelijk met een minder gevoel naar huis gegaan.

13 februari 2024
Logo Phone

Antwoord van Phone

Wij kunnen uw ervaring icm uw telefoonnummer, profielfoto en naam (KNJB Hoofdsponsor Ajax ??) niet plaatsen.
Wij hebben dan ook het vermoeden dat er nooit een ervaring heeft plaats gevonden en dat dit helaas weer een lasterlijke review betreft waar TrustPilot geen actie tegen onderneemt.

Gurufix Rosmalen Niet service/klantgericht

Niet service/klantgericht, willen alleen maar verkopen (ben drie a vier jaar klantgeweest bij deze zaak). Heb je een vraag hiervoor stuur me dan even een privé bericht dan licht ik toe wat ik daar heb meegemaakt. In de Vreeburgpassage zit een klachtgerichte partij met een groter assortiment. > nu ben ik gezien de oneerlijke reactie toch genoodzaakt inhoudelijk te reageren. Ik heb de screenprotector gratis gekregen en kocht bij jullie op dat moment een hoesje en een iPhone oplader voor mijn nieuwe IPhone 13 (abonnement) en vroeg alleen of je dan uit service de gratis screenprotector erop wilde plaatsen, daar had je ook prima geld voor kunnen vragen. Je reactie was, ‘ik verkoop die dinge zelf’ ‘dus dat doe ik niet’. Ik ben zelf ondernemer en had dit zeker anders aangepakt vandaar mijn review, je hebt dit totaal niet klantgericht aangepakt. Dit zal ik dan ook iedereen laten weten. >>>@de ondernemer, we kunnen een keer een biertje gaan drinken om het op te lossen, het is inmiddels een aantal jaren geleden maar sta nog steeds achter mijn ervaring. Dit is trouwens echt de enige plek waar ik er iets over geschreven heb.

17 mei 2022

Prima en snelle service

Vanochtend mijn iPhone 5 laten vallen, scherm kapot. Om 11.05 uur was ik bij Gurufix, voordat ik mijn (prima) koffie op had was de reparatie al klaar. Vriendelijke jongens, goede en snelle service. Het blijft een hoop geld zo'n nieuw scherm maar vergeleken met andere plaatsen zijn zij niet duur, zeker niet voor de goeie service die ze verlenen.
Ik raad iedereen in de buurt van Rosmalen aan hier heen te gaan als je problemen hebt met je telefoon of iPad.

24 november 2014

iPad 4 laten maken

GuruFix heeft mijn iPad 4 weer helemaal opgelapt. Ik dacht dat het over en uit was, maar niets was minder waar. Dezelfde dag had ik een 'gloednieuwe' iPad. Toppers!

16 november 2013

iPhone 4S Glas Reparatie

Eergister was mijn iPhone kapot gevallen. Na GuruFix opgebeld te hebben kon ik gelijk terecht en hebben ze mijn tel. binnen 1 uur gerepareerd. Hij ziet er weer helemaal als nieuw uit en voor een lage prijs!! Zeker een aanrader.

Mvg Jan

14 november 2013
Reviews in alle talen tonen. (15 reviews)