Op 12 augustus een Agu fietsbroek besteld helaas nooit ontvangen. Foetsie 50.00 euro. Failliet verklaard op 20/21 augustus. Aansluiten bij de curator hoe doe je dit. Vennik-Hoofddorp
Laatst een paar nieuwe spinning schoenen besteld. Deze waren bijna nergens te krijgen en bij Gustav Sport waren ze zelfs het goedkoopst en gratis bezorging. Eerste levering (maat 42) had 1 dag ver... Toon meer
Vorige week een aantal zaken bij Gustav besteld, de volgende dag keurig netjes zoals afgesproken werd het thuis bezorgd. Gustav geweldig!!
Gustav heeft een goed productassortiment als het gaat om fiets- en hardloopkleding. Het bestellen van producten gaat eenvoudig en snel, de levering ruim binnen de gestelde termijn. Kortom, een pr... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Online sportzaak, voor de actieve Wielrenner, Hardloper en Outdoor sporter. Makkelijk bestellen en geen verzendkosten.
Industriestraat 61b, 7651 AN, Tubbergen, Nederland
- 0546-624105
- info@gustavsport.nl
- www.gustavsport.nl
PSB Enkelbrace besteld
Vorige week mijn versleten PSB brace moeten vervangen. Kwam bij Gustav Sport uit en had hem vrij snel in huis.
Goed en snel
Overzichtelijke website met een aantrekkelijk aanbod.
De bestelde spinning schoenen zijn, zoals aangegeven, de volgende dag geleverd. Netjes ingepakt. Erg tevreden over de schoenen.
Prima webwinkel.
Fietsbroek besteld
Vorige week donderdag een Pearl Izumi Fietsbroek besteld, volgende dag binnen. Mooi ding, zit heerlijk! En nog een leuke aanbieding voor een volgende bestelling!
ONBETROUWBAAR !
Heb een (betaalde) bestelling van begin februari 2014 geannuleerd waarvan de levering keer op keer op zich liet wachten. Heb sterk het gevoel aan het lijntje te worden gehouden en dat de levertijden die men kenbaar maakt absoluut niet kloppen. Ondanks de herhaalde toezegging dat ze het reeds betaalde bedrag terugstorten is er tot op heden nog niets teruggestort en blijft iedere reactie op mijn laatste mail uit! Nooit meer Gustavsport!
prima webwinkel
onlangs wat besteld bij gustavsport. product was niet op voorraad. ondanks dat was het product alsnog snel binnen! prima afhandeling en informatievertrekking! kom zeker weer eens op de site snuffelen!
Dramatisch slecht
Begin februari een setje fietsspullen besteld. Na één week bleek dat één van de producten niet op voorraad was, waarna ik de volledige bestelling in overeenstemming met de klantenservice per mail heb geannuleerd. Vervolgens werd mij verteld dat ik 'binnen 30 dagen, maar waarschijnlijk veel sneller' het geld weer op mijn rekening zou hebben. Na een maand nog niks ontvangen en dus maar eens contact opgenomen: binnen een paar dagen zou het geregeld zijn, nu meer dan een week later heb ik nog steeds niks.
Blij met mijn bijzonder mooie loopjack van Gustav Sport!
Wat hebben jullie mij toch snel en uitstekend verpakt een bijzonder mooi loopjack van Brooks gestuurd. Het jack wat ik al heel lang wilde hebben en nu voor 50% van de oorspronkelijke prijs. Precies wat ik wilde!
Een goede aansporing om mee sportitems bij jullie te bestellen.
Bedankt Gustav Sport en tot de volgende keer!
Aanrader...
m double you liquid burner besteld, stond niet aangegeven of het op voorraad lag. Toch diezelfde dag een email gekregen dat mijn bestelling was verzonden! Netjes ingepakt en keurig afgeleverd.
bedankt gustav sport! :)
Goede prijs-kwaliteit en dito service
Prima webwinkel. Duidelijk, goed doorzoekbaar, goede prijs-kwaliteit verhouding en....gratis verzending! Zelfs voor kleine bestellingen. Prima service dus
snelle levering
Volleybal sokken voor mijn dochter besteld en waren binnen 2 dagen al binnen. Snelle service!
Hardloopkleding snel binnen
Afgelopen zondag twee hardloopbroeken en een hardloopshirtje besteld. Ik kreeg mooi duidelijk mail en track and trace. Dinsdag ochtend was alles binnen en 's avonds heb ik er al in hard gelopen. Ideaal!
Uitstekend
Afgelopen donderdag om 16:30, 2 ondershirts besteld. Keurig een mail gekregen dat de bestelling is verstuurd en dat ik het de volgende dag kan ontvangen. Diezelfde avond nog een mail gekregen met een code om de zending te volgen. Volgende ochtend stond de postbode al voor de deur. Een aanrader!
Sinterklaas kadootje
Vrijdagmiddag nog even gebeld voor een laat Sinterklaas kadootje met de vraag of dit zaterdag nog in huis zou kunnen zijn. Normaal gesproken werd er niet op zaterdag geleverd, maar werd nu wel geregeld. Setje handschoenen rond 4 uur besteld en de volgende ochtend binnen. Top!
Zeer slecht
Had schoenen besteld en kreeg te horen dat ze een langere levertijd hebben. Na bijna 2 maanden te hebben gewacht heb ik de order maar geannuleerd en het geld teruggevraagd. Ze zouden dit zeker binnen 30 dagen doen maar nu zeker 6 weken verder(en inmiddels 3 maanden mijn geld kwijt) nog niks retour. Krijg ook geen reactie meer op mijn vragen per mail, terwijl als je wat besteld je binnen 24 uur antwoord krijg. Ga ze volgende week bellen en als ik binnen 3 weken nog niks heb bezoek ik de deze zaak eens in Tubbergen maar dan kunnen ze me een volle tank benzine extra betalen. NOOOIT BESTELLEN BIJ GUSTAV SPORT !!!!
Dramatisch slecht & teleurstellend bedrijf !
Ik heb op 19 augustus een paar shimano fietschoenen besteld met bijbehorende nieuwe schoen plaatjes en betaald. Uiteindelijk na veel heen en weer gemaild te hebben (bijna alles geinnitieerd door ondergetekende) op 7 November maar vriendelijk verzocht de bestelling te annuleren en mijn geld terug te storten.
Vandaag 5 december nog steeds geen geld terug gezien.
Als jullie op zoek zijn naar een goed bedrijf dat wel goed levert of communiceert en geld retourneert bij problemen, stel ik voor om naar Futurum shop of Rose versand te gaan. Gustav Sport..................WAARDELOOS !!!
Snelle levering, goede kwaliteit en pakkende acties!
Kortom, een prima shop voor online bestellingen en een geduchte concurrent van de grote webshops. Tip; houd de Facebookpagina in de gaten van Gustav, vaak veel leuke acties!
Prima ervaring. Snel verzonden, goede prijs en leuke extra's
Twee paar hardloop sokken besteld. Deze kwamen netjes op tijd. Als verrassing zaten er nog wat stickers bij.
Zeer tot zeer slecht slechter kan het niet
Heb op 25 augustus bestelling geplaatst na 4 dagen kreeg ik bericht dat er een artikel niet op voorraad was maar binnen een week weer binnen kwam (geen probleem). Op 18 sept nog niks ontvangen contact gezocht en volgens hun kwam artikel deze week binnen en zou opgestuurd worden (oké geen probleem). Op 24 september nog niks. Weer gemaild kreeg het antwoord dat het andere artikel nog niet binnen was en of dat later opgestuurd mocht worden. (moet maar) Tot 28 oktober nog niks mogen ontvangen. Toen heb ik gebeld allemaal sorry en sorry. Order geannuleerd ze zouden het geld direct geld terug storten maar tot op heden 24-11-2013 nog niets ontvangen helaas
Goede informatievoorziening en snelle levering.
Vorige week het internet afgespeurd naar een goede rugzak. Al snel kwam ik op de website van Gustav Sport terecht. aangezien ik niet zoveel ervaring met rugzakken heb, heb ik telefonisch contact opgenomen met Gustav Sport om meer kennis op te nemen. Ik ben keurig geadviseerd en geholpen. Diezelfde dag nog een bestelling geplaatst en de volgende dag en de volgende dag in huis. Keurige website met een behulpzame klantenservice en gratis verzendkosten. Als ik nog een keer iets nodig moet hebben, zal ik zeker terugkomen!
Aan het lijntje gehouden
Hier begin augustus een backpack besteld, en na 1,5 maand wachten besloten dat ik hem ergens anders moest kopen ivm. aanstaande reis en mijn geld terugwil. Dat begreep Gustav Sport en ze zouden het snel in orde maken. Wat betreft de tas kreeg ik elke keer te horen dat de tas 'mid volgende week' geleverd zou worden, en nu ik mijn geld terug moet krijgen, krijg ik dat ook te horen. Inmiddels 2 maanden verder, geen tas, geen geld terug. Ik voel me beetje belazerd. Zoiets dien je meteen goed te maken, eventueel door iets extra te bieden om mij als klant te houden. Dat gebeurt nu niet dus ik zal nooit meer bij Gustav sport bestellen en het sterk afraden aan anderen