Handelsondernemingwassenaar Reviews 8

3,0

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Ik raad iedereen aan om twee keer na te denken voordat je hier een auto koopt.Mijn ervaring met Handelsonderneming Wassenaar is zeer negatief.

De staat van de auto: Direct na aankoop (op de weg naar huis!) viel het bijrijdersraam al naar beneden. Later bleken er meer verborgen gebreken: waaronder een defecte versnellingsbak. Ondanks de belofte dat de auto 'prima in orde' was, heb ik in korte tijd twee keer hoge kosten gehad door pech.
Inruil: Ik heb mijn oude auto achtergelaten onder het mom dat deze 'niks meer waard was' (sloop), ondanks dat er net een nieuwe set achterbanden op zat. Achteraf voelt dit als pure misleiding.
Communicatie: De verkoper is zeer onvriendelijk en brutaal in de communicatie zodra er problemen ontstaan. In plaats van een oplossing te bieden voor de gebreken, kreeg ik onprofessionele opmerkingen naar mijn hoofd en werd er plotseling €400 extra gevraagd voor een keuring die bij de verkoop geregeld had moeten zijn.
Ik heb me altijd netjes aan mijn betalingsverplichtingen gehouden, maar de service en de kwaliteit van de geleverde auto zijn ver beneden peil. Bespaar jezelf de frustratie en het geld, en zoek een betrouwbaardere garage.

31 oktober 2025

Pas op pas op pas op!!

Pas op pas op pas op!!! 3 weken geleden een auto gekocht met lekke kop en lekke injectors bleek na 2 dagen!! Ook de kilometerstand worden allemaal teruggedraaid!!!!! Mijne was ook teruggedraaid konden we zien met een uitdraai! Meneer uit dan zeer dreigende schofterige schorriemorrie flodder taal! Rechter wacht op hem.

27 februari 2026

Goeie ervaring

Was opzoek naar een leuke 2e hands auto en die heb ik gevonden! Vriendelijk ontvangst met een bakje koffie op kantoor. Zowel binnen als buiten stond er een hoop mooie 2e hands auto van wat ouder naar iets jonger, dus genoeg keuze! Proefrit gemaakt en reed super. Meneer nam echt de tijd voor ons! Daarna op kantoor alles afgehandeld.

19 februari 2026

Het gebrek aan recensies is een slecht teken.

Ik probeerde recensies van deze dealer te vinden, maar vreemd genoeg kon ik er geen vinden. Dat deed me vermoeden dat ze iets verborgen hielden. Dankzij de recensies van de twee mensen die hier hun ervaring deelden, heb ik een miskoop kunnen voorkomen.

21 maart 2026

Goed opletten.

Pas heel erg op met hier een auto kopen. Lijken hele aardige, meedenkende gasten maar handelen niet eerlijk. Zodanig dat ik een auto heb gekocht waarvan de kosten na nog geen maand al hoger liggen voor de reparaties dan de aanschaf!! Mijn advocaat is ermee bezig. Laat dit een waarschuwing zijn voor allen.

22 december 2025

Koop hier geen auto

Pas op !! Ik wil je er op wijzen dat het niet raadzaam is om via marktplaats een auto bij deze handelsonderneming aan te kopen. De auto's staan niet afgedekt ! en op een open terrein

Ik heb een slechte ervaring met de verkoper genaamd Ray, ik heb in juni dit jaar een auto gekocht waar ik achter af spijt van heb gekregen.

Tijdens de verkoop deed Ray is aardig voor en liet via de meegeleverde bonnen het blijken als of de auto in top conditie verkeerde.

Echter bleek dat de auto was verkocht met mankementen en remde binnen 1`week na aankopen slecht.

Ik ben toen naar mijn eigen garage houder geweest met de vraag of hij kon kijken wat het probleem kon zijn. Die stelde helaas de verkeerde diagnose, dus met de kennis van toen heb ik geprobeerd zelf het probleem op te lossen.

Hierna heeft het wel zo'n 9 a 10 weken geduurd voordat ik echt wist wat er met de auto aan de hand was.

Want hier in mijn omgeving hadden ze niet direct de tijd om een goed onderzoek te doen naar de oorzaak.

Toen ik wist wat er met de auto aan de hand was.
Heb ik geprobeerd om te een oplossing te komen.
En wilde ik de aankoop ontbinden.

Maar helaas is Ray niet bereid om tot een oplossing te komen. Zijn woorden waren had je maar eerder moeten komen ! En de garantie van de auto is tot de voordeur !

De echte diagnose was een slecht lopende motor, door middel van verbranden kleppen en geen gedegen onderhoud.

Dus wees gewaarschuwd !

Want volgens de letter van de wet mag je geen auto verkopen die in slecht staat is. Al zou het al gaan om een oudere auto op leeftijd, de auto hoort naar behoren te werken.

22 juni 2025

Is dit jouw bedrijf?