Lees wat reviewers zeggen
Mega god oplevelse 🌸 Lækkert overskueligt udvalg og da tøjet ankom blev jeg blæst bagover over hvor lækker kvalitet det var 🥰 Jeg tror aldrig jeg har haft så lækkert bomuldsstrik i hænder... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg laver sjældent anmeldelser
Jeg laver sjældent anmeldelser. Men Hanevild fortjener i den grad en. Jeg har købt ca 10 lykkeposer hos dem inden for den sidste tid.
For det første er det noget virkelig lækkert tøj, I rigtig god kvalitet.
Men det der gør at de er en virksomhed med et ekstra plus er simpelthen deres kundeservice.
En af kjolerne tabte en knappe efter første brug, de sendte en ny med det samme. Intet problem, sød og venlig. Hurtig levering.
Så havde jeg idag en bluse i merino uld som krympede efter uldprogram som stod i vaskeanvisning, igen, intet problem, de sender selvfølgelig en ny. Og især i sidste tilfælde kunne de i princippet have stillet spørgsmålstegn ved om jeg nu også havde vasket det rigtigt. Ærligt, det havde jeg forventet, og det har jeg oplevet før ved et andet firma. Men nej, helt igennem søde og ordentlige mennesker. Jeg kommer helt sikkert til at købe mere hos dem.
Tusind tak for jer :-)
Har modtaget en forårs lykke pakke og…
Har modtaget en forårs lykke pakke og er egentlig tilfreds da cardigan og bukser er super fine og lækker kvalitet. Men vi fik også en stor sløjfe til håret, hvilket ikke er super brugbart til en baby på 6 mdr.
Kunne godt prøve igen en gang😊
Skuffende forårsslykkepose
Jeg bestilte en forårslykkepose i februar og modtog en pakke med en sweater med meget julede hjerter og striklegginds. Det var ikke lige, hvad jeg forestillede mig med et forårssæt. Jeg kan se, en anden kunde har oplevet det samme i januar, og at de skriver, de vil tage det til efterretning, men det er så ikke lige sket i det her tilfælde.
Derudover kunne jeg finde både trøje og bukser på udsalg andre steder, så jeg følte ikke, jeg fik særlig meget for pengene. Desværre. Men kvaliteten af deres tøj er super lækkert. Men jeg køber ikke lykkepose igen.

Antwoord van Hanevild
Rigtig fint tøj i lækker og god…
Rigtig fint tøj i lækker og god kvalitet.

Lækkert børnetøj
Bestilte to lykkeposer, de var rigtige gode og passede sammen. Vil helt sikkert købe igen 🫶🏼

Har købt 2 lykkeposer
Har købt 2 lykkeposer. Er så glad og tilfreds med de leverede varer. Så lækker kvalitet. Servicen er også i top. Hurtig levering og så fint indpakket.
Kan kun anbefale Hanevild. De gør det bare lidt ekstraordinært.

Fantastisk
Igen.. simpelthen en fornøjelse at modtage pakker herinde fra - man får vist ikke mere lækkert børnetøj i Danmark end det fra Hanevild 🤍

Wow siger jeg bare
Wow siger jeg bare. Jeg har købt en masse tøj fra Hanevild og har næsten købt alt deres tøj som det de har af forskelligt i str 74 fik jeg af vide. Jeg fik en god oplevelse og en rigtig flot og sød tilbagemelding og de har gjort noget ved min ordre de ikke plejer at gøre og det skal lige siges det til min fordel. Og jeg får noget lilla tøj som jeg ønskede mig. Det skrev jeg i deres kommentar og mine tidligere ordre. Alt det tøj jeg har bestilt har jeg kun fået 2 bodystucking der var ens alt det andet tøj er forskelligt. Det gør ikke noget jeg har fået 2 bodystucking der ens for så sælger jeg bare den ene og får lidt penge for den også gemmer jeg pengene for salg af bodystuckingen og venter til deres forårs/sommer kollektion og bruger pengen der fra salg af bodystucking. Utroligt jeg kun får 2 ens stk tøj når jeg har købt så meget. Tak til Hanevild for smukt og god kvalitet af tøj og hurtig forsendelse.
Desværre kan man kun give 5 stjerner. Hanevild har fortjent 1.000 stjerner. Så køb dit tøj hos Hanevild . Det pengene værd og du får en god og fair og sød behandling.

Når enden er go’….
Jeg bestilte en lykkepose til min lille nye pige barnebarn.
Der var 3 stykker tøj hvoraf den ene bluse var med julemotiv ( i januar) og et par mørkeblå bukser.
Det blev sendt retur ( på min regning) og ønsket byttet til noget pigetøj.
I dag kom så det sødeste lyserøde sæt med en lille hagesmæk. Jeg er tilfreds☺️

Købte en dåbskjole til 869 kr
Købte en dåbskjole til 869 kr. For nogle uger siden. Den er super fin. Men nu ser jeg kjolen til 460 kr. På luksusbaby (uden tilbud). Så tjek op på priser før i køber. Vi føler os ihvertfald snydt for penge.

Antwoord van Hanevild
Hanevild sletter anmeldelser fra egen side
Jeg var skuffet over indholdet af lykkeposen mest fordi t shirt og trøjen er bare meget korte til en 8 årig dreng (trods den rigtige størrelse). Leggins til en 8 årig dreng er også en mærkelig ting ifølge mig.
Men, jeg giver kun 1 stjerne fordi jeg har bemærket at de sletter anmeldelser fra deres egen side så kunder ikke kan se dem. Det er bare not fair.

Anna bluse
Har i dag, modtaget 2 årstids lykke poser fra jer❤️. Wow Wow nået lækkert og flot tøj, til vores elskede barnebarn Anna 🙏😍. Tak for den mega flotte Anna blue 🥰❤️. Bliver ikke sidste gang jeg køber hos jer 😍tak for den lille hilsen 😘
Fantastisk oplevelse
Hurtig levering.
Utroligt lækkert tøj.
Jeg bestilte en lille lykkepose til min søn på 1 år.
Der var de lækreste bukser, en sød striktrøje og en fin hue 😍
Jeg vil helt klart bestille igen!
Alt fungerer
Alt fungerer. Nem bestilling, hurtig levering og varer der svare til det forventede.
Stor lykkepose til pige
Meget tilfreds med mit køb af en stor lykkepose til min datter. Posen indeholdt et sweat-sæt, et par lækre strikkede leggins, en strikket trøje, en strikket cardigan, en fin blå sløjfe kjole, en nederdel med svampetryk og et mega nuttet pandebånd. Absolut pengene værd - kvaliteten er fantastisk. Det kommer helt sikkert til at ske igen!
Bestilte en lille lykkepose
Bestilte en lille lykkepose til vores barnebarn… modtog det lækkerste sæt tøj i den bedste kvalitet. Dog havde de ikke set min mail om at vi ikke ønskede leggings. Efter en mail fik vi rettet fejlen - bedre og mere kompetent kundeservice skal man lede længe efter. Ikke sidste gang jeg bestiller tøj. Stor anbefaling herfra.
Rigtig god service!
Rigtig god service!
Og så er deres tøj så flot og lækkert
Kan kun anbefale hanevild 😍 jeg…
Kan kun anbefale hanevild 😍 jeg bestilte 4 lykkeposer 2 til vær af mine piger og nøj noget lækkert tøj i en vildt lækker kvalitet 😍 de har oven i købet sendt et machende set med til begge pigerne hvilket min ældste var helt lykkelig over 🥹 plus leveringen var ret hurtig så jeg er kun lykkelig, man for meget for pengene og det er helt klart blevet mit yngling sted at shoppe nu 🫶🏼❤️
Har købt en lille lykkepose
Har købt en lille lykkepose fra hanevild. Det var lynhurtig levering og dejlig service. Posen indeholdt en flot stjerne juletrøje et par dejlige leggings og en sød sløjfe til håret😀alt i en skøn lækker kvalitet og lækker blødhed. Det er blevet min ynglingsbutik😀
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.