Heb bij hen identieke schakelaar gevonden voor in 13 jaar oude badkamerkast. Zelfs de invoerder (PEHA) had me enkel kunnen doorverwijzen naar een groothandel, die geen voorraad had, waar ik een BTW-... Toon meer
on line bestellen is zeer gemakkelijk. Nadat de betaling via bankoverschrijving gebeurde duurde het wel even voordat men mij contacteerde. Eigenlijk nam ik een week later (gisteren) zelf contact op me... Toon meer
Het materiaal dat ik nodig had vond ik bijna nergens anders en ze waren de goedkoopste. Zelfs iets goedkoper dan groothandel. Na de overschrijving werd binnen de correcte levertermijn aan huis gelever... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hardware en Electrotechniek voor zakelijk en cosument, Het grootste assortiment van België.
België
- www.hardware.be
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
prijs levering OK
Heb nergens een goedkopere prijs gevonden ook niet bij een groothandel, daar moet ik nog steeds wachten op de gevraagde stukken. Levering was mooi op tijd. In de mail stond dat deze later zouden geleverd worden maar zijn toch ongeveer een week vroeger geleverd.
Uiteindelijk is alles goedgekomen
Ik had 4 led dimmers van Hager nodig en vond deze aan de beste voorwaarden bij Hardware.be.
Na iets meer dan een week toch maar eens gebeld om te weten hoe het kwam dat deze er nog niet waren. Pas toen kreeg ik te horen dat ze er slechts 1 op voorraad hadden en er 3 in bestelling waren die eerstdaags geleverd gingen worden. Uiteindelijk wel alles netjes thuis geleverd gekregen, alleen jammer dat ik zelf moest informeren.
Als ik nog iets nodig heb zal ik zeker opnieuw aankloppen bij Hardware.be en hopelijk kan ik dan 4 of 5 sterren aanvingen ;-)
Garmin nuvi2547
Dit product was via hardware.be gewoon het goedkoopst. Levering was dik in orde en met je vragen word je direct geholpen als je via de site, 'live chat' gebruikt. Dus,... niets op aan te merken.
Kwaliteit in orde
Uitgebreide webshop met correcte prijzen. Leveringsduur valt soms wat tegen maar is OK.
correcte service
product prima, binnen levertermijn. Ik zou er opnieuw kopen.
Er mag meer communicatie zijn zoals bij bol.com over wat de status van het pakketje is maar dat is niet noodzakelijk. Het zou wel goed zijn voor de vertrouwensrelatie met de klant.
Goedkoop is duurkoop, services is benedenmaats
Besteld op 19/11 omdat de goederen op vrrd waren, levertermijn 1-3 dagen en de prijs scherp. Uiteindelijk pas geleverd 10/12. Moeten bellen, E-Mailen en telkens vage standaard antwoorden. Zo van die cut en paste uit bijbel "hoe scheep je je klant nog even af" of de klassiekers uit "ik hou mijn klant nog even aan het lijntje.
Uiteindelijk scherpe mail gestuurd met sommatie om mijn geld terug over te maken en toen schoot de tent pas op gang.
NEEN WEGBLIJVEN, als ik al mijn tijd aanreken is dit een heel dure aankoop geworden.
Prima ervaring
Mogelijkheid om als "guest" te bestellen. Goede prijs, betaling met paypal mogelijk, snelle levering. Prima klantendienst, met snel antwoord via email.
Aan te raden webshop
Zeer snelle levering met goede prijzen
Communicatie is ook top!
goed op de hoogte gehouden over de levering
Snelle levering, service en goede prijzen
Maandag een monitor besteld, dinsdagochtend al bezorgd, goed op de hoogte gehouden over de levering
Non-communicatie en loze beloftes -> mijd deze webshop
Had een wall mount besteld voor mijn tv, zogezegd "op voorraad in een extern magazijn" en leverbaar binnen 5 werkdagen.
Na 3 weken meermaals gemaild want de levering bleef uit. Nooit antwoord gehad. Dan maar gebeld en de boodschap gekregen dat men mijn vraag ging doorgeven en mij zou contacteren. Nooit gecontacteerd geweest.
Na 4 weken dan maar opnieuw gebeld om mijn bestelling te annuleren en mijn geld terug te eisen. Meteen e-mails ivm annulering en credit nota's gekregen maar mijn geld... daar wacht ik na 2 weken nog steeds op. Ging maximaal 14 dagen duren, voor een simpele terugstorting.... omdat zij zélf hun zaken niet op orde hebben!
Mijden die webshop!
Nope. Don't shop here!
Bestelling geplaatst op 30/12. Levertijd 2/3 dagen. Nog niet ontvangen. Mails verstuurd, zonder antwoord. Getelefoneerd. Bestlling, hoewel betaald, was niet geregistreerd. Dat was 6/1. Nieuwe bestelling geplaatst. Nog steeds aan het wachten. Koop ergens anders; betaal desnoods enkele euros meer!
vriendelijk en klantvriendelijk.
Ik was op zoek naar geheugen voor mijn notebook en kwam op de site van Hardware.be terecht. Ik wist niet precies wat ik nodig had. Via de chat van hardware.be heb ik hulp gevraagd en advies gekregen. Ik heb de bestelling geplaatst betaald met Paypal en 2 dagen later heb ik de module binnen. Heb hem inmiddels erin gezet en het past!! Hardware.be bedankt!!
Snelle levering en prima prijs
Laptop gekocht op vrijdag. Goede prijs. Dinsdags al in huis. Ben dus zeer tevreden