Niet courant toestel meer dan 30% GOEDKOPER dan de GROOThandelsprijs >EN .. .op 4 werkdagen geleverd?. Puik werk, dat smaakt naar nog, doe zo voort.
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hardware.nl - de grootste! Maar liefst 500.000 hardware , computer-, elektronica, witgoed- en kantoorartikelen tegen scherpe prijzen met uitstekende service.
Nederland
- www.hardware.nl
Mensen keken ook naar
meer dan 30% GOEDKOPER
Puik werk, dat smaakt naar nog, doe zo voort.
Eerste bestelling, eenvoudig en snel
Duidelijke website, na betaling de bestelling binnen enkele dagen ontvangen.
Precies wat je van een webshop verwacht!
Niet juist geinformeerd
Ik kocht iets waar een levertijd voor 1 tot 3 werkdagen voor stond. Ok daar kan ik mee leven.
Zelfs heb ik de dag zelf nog even met een medewerker gebeld om er zeker van te zijn dat het snel geleverd ging worden.
"Ja, sorry, ik kan u geen duidelijk antwoord geven of het morgen of na het weekend pas geleverd gaat worden, het is echt een levertijd van 1 tot 3 werkdagen."
Na 5 dagen ben ik op de website gaan kijken of ik kon achterhalen waar mijn bestelling bleef. Geklikt op Live Chat: een moment geduld, we zoeken een beschikbare medewerker voor u. Dit heb ik 5 keer geprobeerd, na iedere keer 5 tot 10 minuten te wachten. Geen ENKELE reactie.
Toen maar gebeld, ja mevrouw, het wordt vandaag naar u verstuurd, u krijgt hierover bericht per e-mail.
Aan het eind van de dag geen e-mail!
De volgende dag pas een bericht dat het verstuurd is.
Nu heb ik na een week pas m'n bestelling!!!
Prima bestelling
Order geplaatst. Netjes track en trace van DHL gekregen en binnen de 1 tot 3 werkdagen levering geleverd gekregen.
Grote plus punt ten opzichte van andere bedrijven was dat het extreem goed ingepakt was.
Ik zal hier vaker bestellen.
Eerste bestelling prima verlopen
Had voor het eerst een product besteld bij ze en dit is prima bevallen: bestelde is op tijd en netjes geleverd. Prijstechnisch ook 1 van de laagste. Dus voor herhaling vatbaar.
Goede en snelle levering
Goede en snelle levering en bovendien goede prijzen op hun website. Kortom erg tevreden.
Snelle levering en top service
Snelle levering en nog voor de laagste prijs ook.
Snelle reactie op mail en Snelle levering
Dit bedrijf werkt prima, nu voor de 2e keer bestelling gedaan, en wederom zeer tevreden over snelle levering. ook respons op mail is zeer positief.
Ook prijstechnisch een van goedkoopste op het gebied van noodverlichting .
een aanrader.
Prima bestel site, aanrader
Wartel voor een Starmix bouwstofzuiger besteld. Keurig netjes afgeleverd. Voor dat ik ging bestellen contact gehad, werd prima geholpen.
Bij vragen goed en vriendelijk geholpen. Ondanks niet op voorraad toch snelle levering.
Snelle correcte afhandeling
Prima bedrijf om zaken mee te doen, ze hebben zeer concurrerende prijzen.
Correct en binnen 48 uur geleverd.
Goede afhandeling van offerte to levering
Eenvoudig en correct
Artikel mogelijk te vinden op andere sites.
Eenvoudige bestelling op site, goedkoop en correcte afhandeling.
Bedankt
Snelle goede levering
Bestellen via website gaat super eenvoudig, de te bestellen artikelen op voorraad en op tijd geleverd!
Goede afhandeling
Een kabel besteld om een scherm te repareren van onze laptop.
Moeilijk te leveren kabel, bij andere leveranciers niet op voorraad of pre order.
Bij Hardware.nl netjes uit voorraad leverbaar en snelle levering.
Goede afhandeling van offerte to levering.
Via een offerteaanvraag in Excel (prijzen op de webschop klopte niet altijd) na een snelle reactie van de verkoopafdeling overgaan tot bestelling. Betaald via ideal en na bijna twee weken heb ik de spullen geleverd gekregen. Correct verpakt! Dat het zo lang geduurd heft was te wijten aan het feit dat niet alles op voorraad was.
Zeer slecht.
Onderdeel (CPU) voor een PC besteld die als "extern op voorraad" staat aangegeven met een levertijd van 2-5 dagen. anderhalf (werk)week later nog niet ontvangen. gebeld. komt einde van de week binnen. eind van de week niets. weer gebeld. komt begin van de week binnen. begin van de week weer gebeld. niets. credit gevraagd. kan alleen "tegoedbon" krijgen. nou liever niet, aangezien ze iets simpels al niet goed kunnen doen, maar staat vast ergens in de kleine lettertjes, dus aangenomen. Paar weken later wilde ik 2 printers en wat fotopapier besteld met de tegoedbon (met bijbetaling). website kan de tegoedbon niet verwerken (handig). moet weer bellen en emailen. kriig een offerte opgestuurd. verkoop personeel kan niet tellen, zet 1 printer en 2 fotopapiersetjes op de offerte, weer heen en weer emailen. paar dagen later eindelijk items 'besteld' (iets wat je normaal in een kwartiertje afhandeld). bovendien waren de printers stukje duurder dan elders, maar ik zat met een tegoedbon die gebruikt moest worden, lekker. spullen waren ook 'extern op voorraad', 'levertijd 2-5 dagen'. deze keer was ik "slimmer" (als ik echt slim was had ik natuurlijk nooit bij hun besteld) en heb meteen gebeld na een week ipv anderhalf week. krijg dezelfde persoon aan de lijn als de vorige keren. bestelling was niet verwerkt of zo. lekker. na een halve week de printers ontvangen. maar geen fotopapier... geen bon of niks meegekregen waarin staat dat het om een deelzending gaat. geen email ontvangen dat de printers waren verstuurd. geen email gehad dat het fotopapier apart verstuurd zou worden. dus maar weer bellen. fotopapier komt in de loop van de week binnen, we zullen het dan meteen doorsturen (net als de printers... had het kunnen weten). ondertussen allang geen geduld meer. heb fotopapier (zelfde merk en type) ergens anders besteld (goedkoper natuurlijk, want hardware.nl prijzen zijn niet echt goedkoop). vandaag, 2 of 3 weken later (geen idee meer ondertussen, was al helemaal vergeten dat ik fotopapier nog van hun tegoed had) een emailtje dat het fotopapier verstuurd is. yay... nu maar hopen dat het ook aankomt.
dus wat hebben we geleerd spelende vrouw? nooit meer iets kopen bij hardware.nl. en als je dan toch iets bij hun gaat bestellen... "extern op voorraad" betekent eigenlijk dat het nog uit de fabriek moet komen rollen en 2-5 dagen levertijd moet je vermenigvuldigen met 10.
de code is binnen 48 uur per mail naar ons verzonden. Ik kon direct beginnen met de installatie. Perfect!
Office standaard 2013, grote order geplaatst bij hardware.nl. Ze hebben ook de website officelicentie.nl. Helder uitleg over de verschillende mogelijkheden van Office. Gezien het grote bedrag van ca 50k wilde ik niet vooraf betalen. Dat kon ook niet van mijn baas. Een limiet was aangevraagd en goedgekeurd.
Zending:
After sales:
nog geen contact gehad met after sales
Slecht!
Offerte gevraagd en gekregen. Artikelen besteld en betaald. Blijkt na 1 week dat het niet meer geleverd kan worden (staat nu 1,5 maand later nog steeds als leverbaar op de website!). Alternatief niet geaccepteerd en order geannuleerd. 30 dagen later geen restitutie. Mail gestuurd, antwoord: is gisteren overgemaakt. 5 dagen later nog niet op de rekening.
Onmogelijke levering geleverd
Ik zoek al maanden een HC450 van Siemens. Dit is een deurbel die september 2010 uit productie is genomen. Zij hebben deze op de website staan. Ik heb dan ook deze besteld en gebeld. "Ja ze konden deze nog leveren, ik moest wel circa 2 tot 3 weken geduld hebben." Ik durfde het bijna niet te geloven maar heb toch het bedrag overgemaakt. Na 2 weken en 5 dagen kreeg ik deze opgestuurd. Bedankt voor het waarmaken van jullie belofte. Jullie overtreffen mijn verwachting.