4,5

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg ville 100% give min anmeldelse 5…

Jeg ville 100% give min anmeldelse 5 stjerner jeg er kommet her rigtig mange gange og min mormor er komme her i mange år og det er en 5 stjernet oplevelser hver eneste gang de bedre kunder så godt nærmest som konger og dronninger og det har virkelig hjulpet og jeg føler mig mere og mere rolig for hver gang jeg kommer 100% en anbefales❤️

6 oktober 2025

Selvforkælelse

Oplevelsen starter allerede når man kommer ind af døren. Stemningen og personalet får en til at føle sig set og afslappet på en og samme gang. Her er en perfekt blanding af kvalitet, service og ro. Jeg fik en behandling af Karina som gav mig nogle super tips med på vejen til min daglige behandling af min hud og sammen fandt vi de helt rigtige produkter til mig. Så har du et ønske om lidt selvforkælelse så kan jeg kun give Harmonie min varmeste anbefalinger

8 maart 2024

Den varmeste anbefalinger herfra

Jeg har idag fået mit livs bedste massage!
Jeg fik en vidunderlig behandling af Emma.
Imødekommende og top professionel til sit arbejde. Den varmeste anbefalinger herfra.

17 januari 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Uoplyst meromkostning - dårlig oplevelse!

Jeg havde fået et gavekort hertil på 799kr, og besluttede mig for fodbehandling + massage. Der er et ekstra tillæg ved første behandling, og det blev oplyst ved bookningen, så det vidste jeg. Hvad jeg ikke vidste, og ikke blev gjort opmærksom på på hjemmesiden eller under bookningen var, at jeg ikke måtte have neglelak på tæerne. Det havde jeg. Og under behandlingen fik jeg at vide, at jeg kunne ikke få behandlingen med neglelak, og det måtte hun fjerne imod et “lille beløb”. Det viste sig at koste 129kr. Det synes jeg er bondefangeri!

Derfor vil jeg desværre ikke anbefale det sted.

17 augustus 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Havde givet min datter et gavekort…

Havde givet min datter et gavekort hertil, hun er på SU og trængte til noget afstressende, hun var også glad for behandlingen, men blev Meget fattigere da hun gik derfra, da hun skulle betale 519 kr.
Og det blev jeg rigtig ked af at hører, da det var penge til mad resten af måneden.

9 december 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionelt team og rigtig god behandling.

Har været på harmonie en del gange nu. Er altid blevet taget kærligt imod, og fået rigtig god behandling. Har fået ansigtsbehandling, hvor behandleren har været professionel og samtidig utrolig sød, venlig og snaksaglig.
Det er et team der er utrolige gode til at vejlede en i hvilke produkter, der kunne være gode for en, uden at det virker for anmassende eller forceret.
Jeg kan klart anbefale Harmonie, hvis man søger professionel behandling og kyndige fagfolk!

19 december 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dygtigt personale med afslappet stemning

Der er en moderne men afslappet stemning i salonen:) Personalet er yderst professionelle og fagligt dygtige. Man er tryg ved deres råd og anbefalinger omkring ens hudtype. Du kan forvente en meget ærlig og professionel service! Indtil videre har jeg prøvet en super lækker ansigtsbehandling og fået lavet smukke negle til jul og nytår :)
Jeg er færdig med behandlinger for dette år men kommer helt klart igen til forkælelse i det nye :p

19 december 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ekstremt ubehøvlet kundeservice

Ekstremt ubehøvlet personale.
Da jeg bookede tid til at få fixet mine negle, blev jeg ikke spurgt, om det var en "afbalancering" eller en "opfyldning", men da jeg kom derind var det åbenbart meget vigtigt. Hun ville ikke lave mine negle fordi jeg åbenbart havde bestilt tid til en opfyldning og ikke en afbalancering - og hun ville ovenikøbet have at jeg betalte for behandlingen,fordi jeg jo havde booket tiden. Det nægtede jeg dog; i stedet gik jeg de ca 20 m. skråt over gaden og bookede en tid hos konkurrenten.

14 maart 2017

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.