Rosenholm Have & Park Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,1

Jeg har gennem mere end 10 år købt et utal af professionelle maskiner bl.a Riders, fræser/ fejemaskine, og vertikalskærer og meget mere . Det er blevet til rigtig mange penge . Men hvergang har jeg... Toon meer

Sent mandag aften har jeg bestilt nye batteridrevne maskiner, inkl. batterier og tilbehør fra Husqvarna. Varene blev pakket tirsdag og leveret i pakkeshoppen allerede onsdag. Det var en større besti... Toon meer

PAS PÅ, Har desværre oplevet at butikschef Jesper går i dækning bag ryggen af Rasmus. Ville ikke overholde mundlig prisaftale ifb. reparation af robotklipper. Rasmus fik beløbet han krævede, men m... Toon meer

Fantastisk når det hele bare spiller. Varen var på lager, jeg bestilte online om aftenen og tidligt næste morgen var min nye robot på vej. Mega glad den måde hvorpå produkt registrering en blev s... Toon meer

1. Tuincentrum

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Rosenholm Have & Park er en eksklusiv butik indenfor skov, have og park produkter, med tilhørende service værksted. Vi har en speciel afdeling for Arborister, med autorisation til lovpligtig kontrol af personlig klatreudstyr.

Goed

Een review schrijven

Billig og hurtig levering

14 september 2022

Antwoord van Rosenholm Have & Park

Vi siger tusind tak og ønsker dig en rigtig dejlig aften - Teamet Rosenholm Have & Park ApS

Rigtig fin kundeservice

Rigtig fin kundeservice, hvor virksomheden ringede mig op og spurgte om det var den rigtige vare jeg havde bestilt. Det var det så ikke, så 👍 herfra.

30 augustus 2022

Antwoord van Rosenholm Have & Park

Hej Martin, vi siger mange tak og er glade for, at vi kunne hjælpe dig. Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Hurtig levering, lave priser

6 september 2022

Antwoord van Rosenholm Have & Park

Vi siger tusind tak og ønsker dig en rigtig god aften - Teamet Rosenholm Have & Park ApS

God og forståelig hjemmeside

God og forståelig hjemmeside, hurtig levering, så fint
Mvh. Per

4 september 2022

Antwoord van Rosenholm Have & Park

Hej Per, vi siger mange tak og ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Alt i skønneste orden

Alt i skønneste orden - det fedeste værktøj ! Tak

2 september 2022

Antwoord van Rosenholm Have & Park

Hej Andreas hvor det godt at høre, vi siger tusind tak for anmeldelsen og ønsker dig en rigtig god weekend - Teamet, Rosenholm Have & Park ApS

Alt var i orden

Alt var i orden. Hurtig levering

2 september 2022

Antwoord van Rosenholm Have & Park

Vi siger mange tak og ønsker dig en rigtig dejlig weekend. Teamet Rosenholm Have & Park ApS

Ok sted at handle

Ok sted at handle
Kommer gerne igen

21 augustus 2022

Antwoord van Rosenholm Have & Park

Hej Mona vi takker og du er altid velkommen. Rigtig god dag.

Hurtig levering.

Hurtig levering..

Rigtig fin hjemmeside, god vejledning om produkt..

Så alt i alt god service, produkt kvalitet, hurtig levering.. samt super skrap pris..

Helt klar anbefaling herfra.

16 augustus 2022

Antwoord van Rosenholm Have & Park

Hej Martin, vi siger mange tak og er glade for at vi kunne hjælpe dig. Du ønskes en rigtig god dag.

Hurtig levering

Hurtig levering. Fint arbejde.

14 augustus 2022

Antwoord van Rosenholm Have & Park

Vi siger tusind tak og ønsker dig en rigtig god dag - Teamet Rosenholm Have & Park ApS

Seriøs butik

Seriøs butik. God service.

11 augustus 2022

Antwoord van Rosenholm Have & Park

Hej Henrik - Det varmer meget at høre, vi siger tusind tak for den fine anmeldelse og ønsker dig en rigtig god weekend - Teamet Rosenholm Have & Park ApS

Hurtig levering

Hurtig levering, et godt produkt.

8 augustus 2022

Antwoord van Rosenholm Have & Park

Rigtig dejligt at høre, vi siger tusind tak og ønsker dig en rigtig god dag - Teamet Rosenholm Have & Park Aps

Antwoord van Rosenholm Have & Park

Hej Poul vi siger mange tak og ønsker dig en rigtig god weekend. Teamet, Rosenholm Have & Park ApS

Antwoord van Rosenholm Have & Park

Hej Stina, vi takker mange gange og ønsker dig en rigtig god sommer

Hurtig og perfekt levering

Hurtig og perfekt levering.
Kan ikke gøres bedre.

18 juli 2022

Antwoord van Rosenholm Have & Park

Hej Kaj, vi siger mange tak og er jublende glade for at vi kunne hjælpe dig.