Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Alt respekt for valget af guider på Netto båden, men dagens guide Sune, burde ligger mikrofonen på hylden. Han gebrokkent engelsk og manglende viden om København er et kæmpe minus. Han mistede folk på... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke til at komme i kontakt med. Jeg kan ikke klage over kundeservice fordi man kan ikke komme i kontakt med dem. Vi har booket online til ca. 50 personer men har ingen bekræftelse fået og har hængt i... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi var i fredags på Kanalrundfart med Nettobådene. Skipperen hed Hans og guiden Christoffer. Det var en virkelig god tur, og guiden gjorde det super godt. Han fortalte flydende på dansk, tysk og engel... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hver gang jeg har gæster på besøg, er en tur med Netto Bådene fast tradition – og det er især takket være den fantastiske service fra Christofer og Capitain Arash! De skaber en super hyggelig stemni... Toon meer

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,2

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fantastisk oplevelse :-)

Fantastisk oplevelse :-)
God guide på dansk, tysk og engelsk. Besøger du København skal du opleve denne tur gennem Københavns havn og kanaler. Turen var en time og børn vil også elske turen.

Mange interessante detaljer.

10 augustus 2017
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Frygtelig tur - ALDRIG Netto bådene igen!

Frygtelig tur, - båden stank af udstødning, så man fik kvalme og det hele raslede på båden. En gruppe russere havde åbenbart også booket samme tur, som vi var på, så vi skulle hele tiden høre på en russisk guide messe om de ting, som blev passeret på vejen rundt i havnen. Meget skuffende oplevelse, - havde glædet os til en dejlig tur på havnen, - men det kunne ikke hurtigt nok overståes.

10 juli 2017

Forfærdelig oplevelse

Bestilte en Nettobåd til en privat tur til et firma arrangement med vigtige kunder.
De havde virkelig set frem til at se København fra vandsiden. De er amerikanere.
Båden var bestilt til afhentning ved hotellet som lå ved vandet. Alle 40+ mand stod klar 13.15 og ventede spændt på båden.
Den skulle komme 13.30.

Den kom bare ikke. Som i overhovedet. Nummeret jeg havde fået udleveret gik på telefonsvarer.

Så så man mig stå der med vigtige kunder og skulle forklare hvorfor den ikke kom.

Det var en forfærdelig situation. Jeg endte med at tilbyde en tur i Tivoli i stedet.

Da jeg blev ringet op af en sød medarbejder om mandagen forklarede hun hvordan fejlen kunne ske. Og det er også hvad der kan ske.

MEN..... Da jeg så bad om at tale med chefen Finn, da jeg mente at det kunne refærdiggøres at de betalte en del af de udgifter jeg havde ved Tivoli turen, fik jeg det mest ubehagelige menneske i røret nogensinde. Han sagde i bund og grund at han var fuldstændig ligeglad med mig og den situation jeg havde været i. Og mente i øvrigt at jeg havde sparet penge da de jo ikke kom.

Jeg kan slet ikke forstå man kan drive et firma på denne måde, og kan under ingen omstændigheder anbefale det til andre. Fejl kan ske, men når man svarer så arrogant som Finn gjorde, så taber jeg alt!!!

8 juni 2017

Plattenslagere!

Vi fik at vide, at vores City Pass ikke kunne anvendes på Netto Bådene, og vi måtte således betale kr. 192 for at komme til Papirøen og retur igen.

Efter hjemkomsten, rettede vi henvendelse til selskabet bag Nettobådene, og fik den besked at vores City Pass GODT kunne anvendes, og at de selvfølgelig ville returnere vores penge.

Jeg rykkede for pengende, sendte diverse mails osv. Pengene kom bare ikke, og man fandt det ikke nødvendigt at svare yderligere.

Der er masser af andre seriøse aktører på området i København - benyt nogle af dem istedet!!!!

13 augustus 2015

Is dit jouw bedrijf?