Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Yderst dårligt service - øv Til orientering så ydes der desværre kun fortovsgaranti dette sted. Jeg købte en brugt bil, som jeg blev lovet var mekanisk i orden. Kort tid efter viser det sig, at bilen... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi købte en brugt opel astra til 50000. Vi konstaterede først at sædevarmen ikke virkede, at en støddæmper væskede og at udstødningen var utæt. Derefter ville bilen ikke starte, hvilket krævede tre tu... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ikke mindre end en fantastisk service leveret af Mikkel og Nicolaj 👌🏼. Som kunde følte jeg mig taget godt imod igennem hele købsprocessen samt alt det der følger med ved siden af, når man kø... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk flot og serviceminded personale! - Jeg var i forhandling med deres ansat; Mikkel. Det var de mest behagelige samtaler som vi havde igennem forløbet. Bilhandlen blev desværre ikk... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autodealer
  2. Autobedrijf/Garage

Geschreven door het bedrijf

Højbogaard Biler er dit lokale værksted og bilforhandler i Aabybro i Nordjylland. Vi forhandler nyere brugte biler og har altid kvalitet i fokus. Hos os finder du både benzin, diesel, el- og hybrid biler. Vi reparerer ligeledes også ALLE slags biler. Tøv ikke med at kontakte os, vi står altid klar til at hjælpe. Med vores brede udvalg af biler er du næsten altid sikret, at vi har en bil der passer til netop dine behov. Med mange års erfaring inden for bilbranchen er vores dygtige medarbejdere klar til at tage hånd om din bil. Vi arbejder med alt fra små reparationer til større opgaver, og vi sørger altid for at holde dig informeret undervejs. Hos Højbogaard Biler er det vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du overlader din bil til os. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi arbejder altid med fokus på dine behov og ønsker.

4,4

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Super god service

Super god service. De er super hjælpsomme. Kan kun anbefale dem.
De tog sig tid til at høre på hvad jeg ønskede og fandt den rigtige bil til mig. De tog min gamle bil i bytte og sørgede for det hele.😊💪

12 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kanon handel og efterfølgende service

Jeg købte en af deres talrige Hyundai Kona'er, der tidligere har kørt som leasingbil i Tyskland. Udvalget er stort - både hvad angår varianter, farver, udstyr osv. Jeg prøvede to eller tre andre biler, inden jeg besluttede mig for at handle. Det var der intet problem i overhovedet, selvom det ellers er noget, man nok kan opleve andre steder. Jeg følte mig velkommen hos Mikkel og Rasmus fra første færd.
Nu har bilen været til sit første serviceeftersyn - som skolevogn er det desværre ofte. Selve eftersynet havde en fast, lav pris. Dog skulle der også skiftes kølevæske på batteriet. Det er en lidt kostbar affære, men en del af programmet. Efter nogen tid blev jeg ringet op af Rasmus fra værkstedet. Han havde fundet ud af, at Hyundai i Aalborg kører kampagne (gratis) på netop min model lige nu - han kunne endda booke en tid for mig, hvis jeg var interesseret i at spare dé penge. Det er fan.de.me da service, der vil noget!!!
Bilen er min første Hyundai og elbil, og den har ikke skuffet mig på noget tidspunkt. Faktisk kan jeg lade den op til mere end 98% af det kilometertal, som den var opgivet til som ny for 4 år siden. Som alle andre elbiler, er der en vis fejlvisning i de kolde måneder - men det er intet sammenlignet med andre mærker!!!

10 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi var på udkig efter en elbil

Vi var på udkig efter en elbil, der kan køre med en lille trailer. Vi fik anbefalet Højbogårdbiler af vores søn, der hjalp sin svigermor med at købe en elbil hos dem.
Vi havde en el byttebil, som vi fik en fair pris for.
Nikolaj fandt hurtig en elbil til os og Mikkel hjalp os med det finansielle. Vi fik en venlig og imødekommende behandling. Vi kan på det varmeste anbefale at købe en elbil hos Højbogård biler.

15 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige købt en polestar hos dem

Har lige købt en polestar hos dem, alt var som aftalt, og jeg blev hentet på stationen, da jeg kom helt over fra djævele øen. Kan klar anbefale dem, og Mikkel er også god til IT opsætning over telefonen. Fik også en gave inden jeg kørte hjem over, det skal være usagt om det var for at slippe af med mig igen 😃

21 oktober 2024

Troværdig, tillidsfuld og ligefrem

Højbogaard Biler formår at gøre bilhandel til en rigtig god oplevelse.
De er ikke bare ude på at sælge en bil men at finde den helt rigtige bil til kunden.
Der er god tid til grundig information og instruktion samt prøvekørsel.
Personalet er troværdige og ligefremme.
Vi har købt vores første elbil og kan varmt anbefale at købe bil hos Højbogaard.

22 oktober 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk nede på jorden service

Fantastisk nede på jorden service, hvor der er rig mulighed for at stille så mange dumme spørgsmål man kan komme på.

Købte bil hos dem og de gjorde købet utroligt let, både at købe men også at bytte den gamle bil ud med en ny på ingen tid.

Ingen problemer med at prøve flere biler af før køb.

Kan varmt anbefales, hvis man søger en ny bil til en god pris.

21 oktober 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig god sericve .

Vi har fået en rigtig god service da vi købte vores første elbil. Mikkel var utrolig imødekommende og tog sig god tid til at snakke med os og svare på store og små spørgsmål.
De var hurtige til at få bilen klar til afhentning. Vi oplevede også en god kontakt via sms.
Nicolaj gav os en rigtig fin gennemgang af bilen . Vi kan på det varmeste anbefale Højbogaard biler.

22 september 2024

Fantastisk

Fantastisk oplevelse at handle med jer!

Da jeg virkelig stod og akut manglede en bil, gjorde I i sådan jeg kunne nå det hele til tiden. Så taknemmelig for den service I gav. Tak til Mikkel og hele teamet !

27 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ikke mindre end en fantastisk service…

Ikke mindre end en fantastisk service leveret af Mikkel og Nicolaj 👌🏼.

Som kunde følte jeg mig taget godt imod igennem hele købsprocessen samt alt det der følger med ved siden af, når man køber el-bil. Alt fra gennemgang af bilen, vejledning om laderstander og levering af vinterdæk til adressen.

De to brødre får min varmeste anbefaling og helt klart et sted, jeg vil handle igen 🙌🏼

10 juni 2024

Hej jane.

vi takker for de pæne ord, dem tager vi med til Spanien når hele familien tager derned til en velfortjent ferie!

Husk at du altid kan ringe hvis du har spørgsmål - så hjælper vi dig så godt vi kan :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

We found Jan on our way to Norway and…

We found Jan on our way to Norway and he offert us to park our Van at his place and offert us to take a shower or eat with him, Jan is a very respectful and kind man. We are glad to meet him and I recommend him for buying a car. He is a honest man!

12 mei 2024

God handel

Vi købte en brugt Opel Corsa e for et halvt år siden, og vi er rigtig tilfredse med bilen. Der har ikke været nogle problemer overhovedet - alle i familien elsker den bare.

13 oktober 2023

Hej Holder.

Vi takker for de pæne ord :-) Vi er altid glade når vi får positiv feedback!

God oplevelse hos Højbogaard Biler

Jeg købte en Hyundai Kona el bil fra dem, og det var en fornøjelse hele vejen igennem. Før jeg overhovedet trådte ind i butikken, havde jeg en rigtig god snak med dem, og de gav mig virkelig god vejledning. Det gjorde hele købsoplevelsen meget bedre, da jeg følte mig godt klædt på og informeret.

Priserne hos Højbogaard Biler er også rigtig gode, hvilket gjorde det endnu bedre at handle hos dem. Jeg følte virkelig, at jeg fik value for pengene.

Som førstegangs elbilsejer var jeg lidt usikker, men personalet i butikken var så venlige og hjælpsomme. De tog sig tid til at forklare alt om at eje en el bil, og det gjorde mig virkelig tryg ved mit køb.

På den specifikke bil jeg ville købe var der en bule, som forhandleren selv gjorde mig opmærksom på . Det blev ordnet problemer og uden ekstra omkostninger. Deres kundeservicen var yderst tilfredsstillende.

18 februari 2024

Hej Mathias.

Vi er super glade for din anmeldelse, det varmer altid når vi får positive tilbagemeldinger fra vores kunder :)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Lige hentet min nye bil.

Lige hentet min nye bil.
God behandling og få svar på alle spørgsmål..
God service😊

21 maart 2024

Hej Pia.

Vi er super glade for dit feedback her på Trustpilot, vi håber din bil giver mange gode ture vejene :)

Godt sted at handle

Hurtig, præcis og åben. Godt sted at handle.

26 februari 2024

Hej Søren.

Vi takker for dine pæne, konkrete ord :) Det gør os altid glade når vi får positivt feedback!

Lees meer over geverifieerde reviews.