Heartsmiths Reviews 13

4,5

4,5

Uitstekend

Prachtige Australische Opaal, aanrader

“Ik ben zó blij met mijn aankoop bij Heartsmiths! De armband met echte Australische opaal is niet alleen prachtig, maar voelt ook heel bijzonder door het vakmanschap en de duurzame materialen. Je merkt echt dat er liefde en aandacht in elk detail zit. De communicatie was vriendelijk en persoonlijk, en mijn bestelling werd mooi verpakt en snel geleverd. Dit is niet zomaar een sieraad, maar een erfstuk voor de toekomst. Absolute aanrader!”

18 augustus 2025

Fantastisch!

Ik draag mijn sieraden met echte opaal van Heartsmiths nu al twee jaar en ze zien er nog steeds prachtig uit! ✨ De kwaliteit is echt ongelooflijk hoog – het goudlaagje blijft mooi, de stenen schitteren net zo als op de eerste dag en alles voelt nog steeds stevig en luxe aan. Je merkt echt dat er met zorg en vakmanschap is gewerkt. Ik krijg nog steeds complimenten wanneer ik ze draag. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar duurzame, hoogwaardige en unieke sieraden!

20 augustus 2025

Prachtige sieraden

Super goeie adviezen. Veel geduld en veel kennis over wat mooi bij mijn uiterlijk past. Erg mooie juwelen!

26 juli 2025

(Nog steeds) erg blij met mijn sieraden!

Ik heb 25 september 2024 hier een armband, oorbellen en een ring besteld. Ben nog steeds erg blij met mijn aankopen en het contact ging erg vlot. Prachtige Australische opalen die ze hier verkopen! 🩵✨

25 september 2024

Geweldig cadeau voor jezelf

Vorig jaar heb ik een armband en ring bij Nynke gekocht. Na een jaar lang bijna elke dag dragen kan ik zeggen dat de kwaliteit van de sieraden heel goed is. Met het meegeleverde doekje kan ik vlekjes die ontstaan door het dragen makkelijk wegpoetsen en zien de sieraden er weer als nieuw uit. Communicatie met Nynke verloopt heel prettig. Of dat nou op de markt is of via DM. De manier waarop Nynke aan haar materialen komt geeft mij ook een goed gevoel en past bij mijn leefstijl. Nynke luisterd goed naar eventuele wensen en geeft goed advies. Ik ben zo tevreden dat ik nu aan het nadenken ben over een volgende aankoop.

8 juli 2025

Review

Review: Een bijzondere betekenis in elk sieraad

Ik heb er lang naar gekeken, getwijfeld, bewonderd — en uiteindelijk besloot ik om er niet één, maar meteen een aantal sieraden te kopen. Simpele ringetjes, een paar prachtige oorbellen met drie stenen onder elkaar, een ringoorbel met een opaal... én als kers op de taart een schitterende ring met fonkelende stenen.

Stuk voor stuk zijn het sieraden waar ik ontzettend blij mee ben. Ze zijn met zoveel liefde gemaakt, speciaal voor iemand die ik ken — dat maakt het extra bijzonder.

Wat deze sieraden nóg meer betekenis geeft, is de connectie met Indonesië. De vader van mijn dochter heeft Indonesische roots, en mijn eigen vader woonde daar als kind, samen met zijn ouders en broer. Die achtergrond maakt dat ik een diepe verbondenheid voel met dit land — en dus ook met de sieraden, die deze geschiedenis op een subtiele manier in zich dragen.

Elke keer als ik ze draag, voel ik me vrouwelijk, stralend en zelfverzekerd. Ze zijn niet zomaar accessoires; het zijn tastbare herinneringen, symbolen van liefde, afkomst en kracht.

Dankjewel lieve Nynke, voor het creëren van iets zo moois en betekenisvols. 💛

3 juli 2025

Sieraden die je persoonlijkheid versterken!

Ik ben ontzettend blij met mijn Heartsmiths-sieraden! De kwaliteit is uitstekend en de ontwerpen zijn uniek en tijdloos. Ik heb een ring en een armband gekocht, beide met prachtige Australische opalen die schitteren in het licht.

De communicatie met de verkoper was ook top. Ze was vriendelijk en behulpzaam, en mijn bestelling werd snel geleverd. De sieraden werden zorgvuldig verpakt en kwamen in perfecte staat aan.

Wat ik ook waardeer, is dat de sieraden zijn gemaakt van gerecycled zilver en goud, wat bijdraagt aan duurzaamheid.

Kortom, Heartsmiths biedt prachtige, ethisch verantwoorde sieraden met uitstekende klantenservice. Ik zal hier zeker weer bestellen en kan het iedereen aanraden!

1 mei 2025

Echt heel blij met mijn ketting

Echt heel blij met mijn ketting. Subtiel en prachtig gemaakt. Het komt op de foto minder goed uit dan in het echt. Ik heb al heel veel sieraden bij heartsmiths gekocht omdat ze uniek zijn en kwalitatief goed gemaakt. De communicatie met Nynke is ook heel prettig en als er iets is dan kun je echt bij haar terecht.

25 mei 2025
Reviews in alle talen tonen. (13 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken