Fint panelhegn
Jeg skulle bruge et panelhegn og fik god telefonisk rådgivning af Kenni der var flink at snakke med.
Prisen var fair og efterfølgende afklaring på mail var også kompetent. Alt i alt en god oplevelse og kan anbefale Hegnfabrikken.
Hegnsfabrikken ApS er din engagerede samarbejdspartner, når der skal vælges hegn, porte eller låger til både private boliger, boligforeninger og erhverv. Fra vores base i Skærbæk producerer og leverer vi komplette hegnsløsninger direkte fra fabrikken til din dør – uden fordyrende mellemled – og kan derfor tilbyde nogle af branchens mest konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores sortiment spænder bredt: klassiske trykimprægnerede træhegn til den hyggelige have, galvaniserede stål- og panelhegn til industriområder, vedligeholdelsesfri komposit- og glashegn til den designbevidste kunde samt skræddersyede låger og porte, der matcher dit projekt ned til mindste detalje. Vi benytter FSC-certificeret træ, varmgalvaniseret stål og genanvendelige materialer, fordi bæredygtighed er en integreret del af vores DNA. Hos Hegnsfabrikken får du mere end et produkt – du får rådgivning fra fagfolk med mange års erfaring. Vores team guider dig trin-for-trin; fra idé og opmåling til valg af materiale, montering og løbende vedligehold. Ønsker du en helhedsløsning, tilbyder vi også professionel montage, så du kan læne dig tilbage og nyde resultatet. Vi lægger vægt på ærlig kommunikation, hurtige svartider og gennemsigtige priser. Alle ordrer pakkes og sendes inden for få hverdage, og vi står altid klar på telefon, chat og mail, hvis du har spørgsmål. Kort sagt: Vi gør det nemt, sikkert og økonomisk fordelagtigt at skabe smukke og holdbare afskærmninger – hver gang. — Velkommen bag hegnet hos Hegnsfabrikken.
Holmvej 9, 6780, Skærbæk , Denemarken
Kan kun anbefale at handle hos Hegnsfabrikken . Vi skulle bruge en løsning af hegn til at sætte op på campingpladsen , som ikke måtte støbes ned . Hvor Kenni hjalp med en god løsning. Efter noget tid skulle der sættes nyt hegn op på hjemme adr også - og vi var derfor ikke i tvivl hvor det skulle købes .
Både matr og pris er ok.
VARM anbefaling til Kenni og Hegnsfabrikken.dk

Antwoord van Hegnsfabrikken ApS
Super hurtig tilbud og Super god levering af stakit. God snak med Kenni fra hegnsfabrikken en rar fyr med masser af gode ideer.
Så hvis man skal have meget stakit som mig , vil jeg helt sikkert sender skitse til Kenni så laver han et godt tilbud. En Super fed løsning med bundpladen 😊😊😊👍

Positiv oplevelse
Rigtig god vejledning
Og super kvalitet.

Antwoord van Hegnsfabrikken ApS
Jeg har lige fået sat et nyt panelhegn op fra Hegnsfabrikken med både en almindelig låge og en dobbeltlåge – og jeg er virkelig glad for resultatet! Hegnet er i rigtig fin kvalitet, og det hele ser bare super flot ud. Det har været en god oplevelse hele vejen igennem, og jeg har følt mig tryg og godt hjulpet. Kan helt klart anbefale Hegnsfabrikken til andre.

Antwoord van Hegnsfabrikken ApS
Rigtig god service, gode priser, levering til tiden og flot hegn. Kan helt klart anbefales

Antwoord van Hegnsfabrikken ApS
God service lige fra bestilling af varen til opsætning af lågen. Alt i fineste stand og rigtig godt samspil med firmaet.

Antwoord van Hegnsfabrikken ApS
Gode priser og fantastisk service - de får mine klare anbefalinger

Super god service , kvalitet i top +++++ herfra
De bestilte varer ankommer på forskellige leveringsdatoer, hvilket er lidt besværligt
Super oplevelse fra start til slut, alle aftaler overholdt, glæder mig til at se holdbarheden på produktet.
Montørerne var virkeligt dygtige og løsningsorienteret, der var ryddet pænt op og det hele står snore lige:-)
TOP kvalitet, tvivl ik med at ta fat i Kenni.
Vi fik i foråret bestilt komposit hegn ved Kenni. Alt leveret til tiden og super service.

Antwoord van Hegnsfabrikken ApS
Very good service from ordering the item to delivering the composite fence.
Sales representative was helpful in suggesting a good solution and made a good deal for us.
We are installing the composite fence ourself and it is easy to do it.
We are happy with the looks of the fence. We would definitely recommend this product and company. :-)
Vi har i mange år haft en midlertidig løsning uden låger. Nu har vi fået flot hegn og 2 havelåger. God kvalitet og god og hurtig montering. Vi er meget glade for vores nye hegn. Kan absolut anbefales 😊

Antwoord van Hegnsfabrikken ApS
God service lige fra bestilling af varen til opsætning af hegnet. Alt i fineste stand og rigtig god pris.

Antwoord van Hegnsfabrikken ApS
God service. Meget hjælpsom. God rådgivning.
Lækker produkter til en god pris.
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.