Lees wat reviewers zeggen
Dejligt hotel.. Perfekt beliggende ved strand og skov. Faste senge, masser af plads og eminent udsigt. Lækker mad i restauranten. Fantastisk morgenmad. Pool , sauna og dampbad...der mangler ingenting.... Toon meer
Lækker seng, lidt for dyrt med udsigt til en p-plads. Rent og pænt værelse. Desværre var poolen kold, så ungerne frøs og ville op igen hurtigt. Maden på hotellets restaurant var lav standart. Tør per... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Helnan Marselis Hotel har 153 værelser, a la carte, selskabs- og konferencefaciliteter. Hotellet har en helt unik placering ved stranden og ved Marselisborgskoven, med udsigt over Aarhus Bugten. Hotellet er yderst attraktivt for såvel leisure som selskab og konferencer. Helnan Marselis Hotel er en del af Scandinavian International Hotels koncernen, som har hovedsæde i Aarhus. Koncernen ejer og driver 5&4 stjernede hoteller i forskellige verdensdele
Contactgegevens
Strandvejen 25, 8000, Aarhus, Denemarken
- aarhus@helnan.com
- www.helnan.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Vi er kommet på Helnan Marselis mange…
Vi er kommet på Helnan Marselis mange gange efterhånden, men denne gang bliver nok sidste. Hotellet er simpelthen ved at være for slidt. Det ser snusket og beskidt ud pga af slitage flere steder på gange, morgenmadsområde osv. men værst er dog badeværelset. Okker aflejringer, fugt skader og sorte skjolder på vægge. Ik særlig lækkert. Og de 2 tamme papkrus, som nærmest er halvt opløste efter at der har været vand i, stemmer bare ikke overens med en hoteloplevelse.
Selve værelset, udsigten og personalet er der ikke et ord at sætte på.
Morgenmaden er egentlig rigtig lækker, men mangler lidt kærlighed. Agurker skåret i 1 cm tykke skiver. Smør til alle gæster stod i hele blokke, så alle lige skulle ha deres kniv i det samme smør. Ingen skeer osv i flere af marmeladerne.
10 g umage, ville klæde morgenmaden gevaldigt.
Dejligt hotel
Vi holdte bryllup og sikke da en…
Vi holdte bryllup og sikke da en kedelig oplevelse. Lokalerne var nedslidte og loftpladerne var brune af fugt skader. Maden der blev serveret var kold og kedelig og et meget uerfaren personale som man skulle råbe efter over 6 gange bare for at få noget og drikke. Vil virkelig ikke anbefale stedet.
Super søde receptionister med top…
Super søde receptionister med top service. Virkelig god morgenmad. Super smuk udsigt,
ud over Århus bugten.
Møg tv
Jeg betaler omkring 3.000 kr. for et ophold, og så forventer man altså, at basale ting fungerer. TV’et er stort set ubrugeligt – der er kun én kanal, og man kan ikke skifte eller bruge det til noget som helst. Det er simpelthen ikke acceptabelt til den pris.
Vi havde en dejlig tur men måtte lige…
Vi havde en dejlig tur men måtte lige klage over osten min mand fik i dessert den havgus han fik var gammel og tør og lod den stå men tjeren sagde jeg kan ikke gøre noget ved det. Det er et gammmel hotel og trænger til en update .
Der lugter på værelserne og terrassen er ud rør lig man får mos på tøjet
Perfekt placering og dejlig morgenmad…
Perfekt placering og dejlig morgenmad bortset fra svinekød. Sauna/dampbad fungerer ikke, dyret at leje cykler.
Udvendig ligner hotel en 70er kaserne-men
Udvendig ligner hotel en 70er kaserne. Parkering mod gebyr. Receptionen rigtig fint med hurtig og venlig check in. Desværre ingen mulighed for kagetappas om eftermiddagen, heller ikke med forud bestilling- gratis caffe er der -her kunne der løftes op med en automat ,magen til den i frokost området - eller man bare måtte bruge den. Men beliggenhed direkte ved vandet og den gamle byggestil har fordelen, at man sover stille og rolig. Dejlig ny seng. Resten af mobiliar bliver åbenbart udskiftet lidt efter lidt -det trænger også til. Balkon var ikke klar til den nye sæson. Gelænder og gulv var ikke slibet og malet, stolen havde grøn finish endnu efter vinteren. Vinduer burde gøres rent ind-og udvendigt for fingeraftryk etc. . Badeværelset rent og uden mug. Men bruseforhæng når ikke rundt, så man skal fjerne alt fra vasken, når ikke man vil have det våd. Hele badeværelset sejler, da hælningen går under vasken. Morgenmad fantastisk, alt man kunne tænke sig det var der. Men igen gammel mobiliar. Fantastisk og hjælpsom personale alle vegne. Ekstra tak for en rent værelse. Kommer helt sikkert igen.
Det nogle år siden de 5⭐️ var realistiske
De gode ting først;
Godt obs personale i receptionen når man ankommer
Værelset helt fint
Udsigten smuk
Morgenmaden som forventet, god og alsidig
Morgenmadsservetricen super effektiv
Det der ikke spillede;
Betalte for værelse med balkon/terrasse - stolene der var til rådighed var grønne af ir, jeg kan se at det er i også gjort obs på i maj og ville gøre noget ved
Personalet i resturanten, ikke servicemindred, må være den pæne version, af 3 personaler der blev stående i baren og sludrede, fremfor at komme til bordet - vi gik.
Lyset på gangen var længe om at tænde, ikke så rart, når det er en gangbesværet der skal gå på gulvtæppe.
Kaffen der stilles frem i "opholdsrummet" er udrikkelig, 2 dage måtte jeg sige at kaffen var kold i den store tank, vil da anbefale at wn maskine, som dem i resturanten, kunne stå der i stedet- mindre spild, vil jeg tro.
Indtjekning på hotel Marselisborg Århus
Meget venligt personale. Og ingen sure miner, da vi bad om et andet værelse, da nogle af stedets værelser har halv havudsigt. Vi var endda for tidligt på den, det var vi ikke opmærksomme på, vi kunne først tjekke ind kl. 16, men meget venligt og hjælpsomt personale. Så et dejligt indtjekning.
En fantastisk bryllupsdag.
Min kone og jeg havde bryllupsdag og vi besluttede at spise på Hotel Marselis. Vi bestilte bord, og var heldige at få det dejligste bord med udsigten over Aarhusbugten.
Da vi kom var der flag på bordet og vi blev mødt at 2 glas sprudlende cava. Køkkenchef Rasmus Bandholm stod selv for en sublim betjening hvor han fortalte om den glimrende mad vi valgte. Veltilberedte retter, der virkeligt var blevet kælet for. Ydermere kunne vi dele retterne, hvilket er et kæmpe plus.
Resten af personalet var super venlige og oplevelsen var med til at vi fik en rigtig dejlig bryllupsdag. Tak for det.
Vi kommer helt sikkert tilbage dertil.
Hold jer langt væk fra Hotel Marselis
Hold jer langt væk!!! 🤯🤬☠️
Havde booket på hotels.com, fået bekræftet fra hotellet og betalt for ophold i værelse med havudsigt.
På ankomstdagen får jeg et opkald fra USA og der er en person i telefonen - der på meget dårligt engelsk - fortæller mig at hotellet er overbooket og jeg skal kontakte hotellet. Jeg tror det er svindel og lægger på. De forsøger at ringe 2 gange mere. Jeg besvarer ikke opkald.
Jeg kontakter alligevel hotellet og spørger om reservation stadig er aktiv. Får at vide jeg skal ringe tilbage til det amerikanske nr.
Jeg ringer tilbage til nr. og efter 30 min med indtastning af telefonnr. og bookingnr. adskillelige gange får jeg endelig fat i en konsulent, der fortæller mig at alt er ok - reservationen er stadig aktiv og der er et værelse til mig, når vi ankommer.
Da vi så ankommer hen på aftenen til Hotel Marselis får vi at vide, at alt er udsolgt, der er ingen ledige værelser og der er overbooket.
Vi fortæller at vi er kørt fra Kbh og ikke har andre muligheder og beder receptionen om at løse problemet og sætter os til at vente.
Efter en halv times tid, kommer manden i receptionen ned og fortæller os han har fundet et familieværelse, som vi kan overnatte i.
Vi overnatter i værelset og forlader hotellet næste dag.
Vi har ikke fået det vi har reserveret, bestilt, betalt og fået bekræftelse på!
Jeg har boet på rigtig mange hoteller og har haft +1000 overnatninger og har aldrig været udsat for lignende elendig service og oplevelse.
☠️☠️☠️
Super fint ophold i Århus
Fint værelse med god udsigt, rigtig god morgenmad.

Antwoord van Helnan Marselis Hotel
Jeg var til firma julefrokost
Jeg var til firma julefrokost i fredags, og egentlig virkede alt velplanlagt.
Desværre var det ikke virkeligheden. Maden i buffeten var kold/lunken. Desværre var der ikke gafler, knive, tallerkner og varm mad på samme tid. Jeg fik tallerken, gaffel og kold mad, vores direktør fik varm mad men ingen tallerken at komme det på. Ingen rugbrød til varm leverpostej og æg/rejer.
Personalet var utrolig søde, og gjorde deres bedste for at yde den bedst mulige service.
Arrangementet var ikke billigt, og er ærgerlig over at vores direktør har brugt så mange penge på det.

Dyr i maden
Der var en sølvfisk i vores mad! og værelserne var ikke rene! Det lignede et plejehjem og det var ikke hyggeligt

Svindler firma.
Svindler firma.
Har købt et værdibevis via Sweetdeal,på ophold på Helnan i Aalborg , men "sjovt" nok har de ingen ledige datoer. Det ændrede sig dog da jeg skrev til dem uden at oplyse jeg var Sweetdeal kunde. De undskylder så med at beviset kun gælder såkaldte "deal værelser" , selvom det ikke er nævnt i værdibeviset, som de har solgt i hundredevis.
Der står stort og tydeligt at det gælder ophold i standard dobbeltværelse. Jøsses i afstumpet amatør og svindler hotel.
Og man bliver da desværre ikke overrasket over de mange dårlige anmeldelser
De er nogle amatører

3. gang er absolut heller ikke bedre
Endnu engang en kedelig oplevelse på Hotel Phønix i Aalborg... Og endnu engang får Helnan Marselis hele skraldet, fordi man ikke magter at oprette sig på Trustpilot med den rigtige virksomhed, selvom man modtager en mail om at man kan anmelde dem på Trustpilot...
Det bevidner jo blot om at Helnan i sig selv er en synkende skude...
Især når man bliver nødt til at hente personalet ude i køkkenet for at få lov til at tjekke ud og betale for sit ophold!
Da jeg ankom d. 29. oktober var deres indtjeknings system så langsomt, at de ikke gad at vente og bad mig blot betale ved udtjekningen dagen efter... fint for mig (det er normalt også sådan man gør på alle andre hoteller), da jeg så skal tjekke ud, er der ingen receptionist at finde og vi står 3 mennesker der skal tjekke ud. Jeg finder så receptionisten nede i køkkenet og beder om at få lov til at tjekke ud. Noget fornærmet over at jeg har forstyrret hendes private samtale med køkkenpersonalet, siger hun vi jo bare kan lægge vores kort i den dertil hjemmelavet indrettet plastik kurv i fronten af receptionen, hvortil jeg minder hende om at jeg skal betale for mit ophold (det var i øvrigt den samme person der aftenen før havde taget imod mig og aftalt betaling ved udtjekning).
Men til en anden gang skal jeg da nok lade være med at huske jer på at tjene penge på overnatningen...
Nu skal jeg nok lade være med at overnatte på jeres hotel i Aalborg for fremtiden, for ellers bliver det da en kedelig omgang anmeldelser i får skrabet sammen...
Ps. værelserne er stadig lige dårlige som for 10 år siden, på trods af renovering...

aflysning af værelser
Bestiller 3 værelser til i alt 6 personer hos Helnan Phønix Aalborg, 6 uger før overnatnings dato, for så at få besked en uge før, at hotellet er vandskadet, og at man har været nødsaget til at annullere mine bookinger.
Det er muligt at der er vandskader, eller måske er hotellet blot overbooket på datoen, men det er simpelthen utrolig dårlig service af hotellet ikke at prioritere de kunder der har bestilt værelser i god tid.
Men det er jo selvfølgelig også netop de bookinger der er bestilt i god tid hotellet tjener mindst penge på.
Et særdeles useriøst hotel uden begreb om god kundeservice!!

Fantastisk service!
Vi har lige besøgt Helnan i weekenden. Vi stødte på nogle rengøringsmæssige udfordringer, som vi henvendte os til receptionen omkring. De modtog vores henvendelser med smil, forståelse og med interesse i at finde de gode løsninger.
Morgenmaden var virkelig lækker og beliggenheden er i top.
Vi vil gerne opfordre til, at man henvender sig i receptionen, hvis man har noget på hjerte. De vil hellere end gerne hjælpe, og det er derfor ikke sidste gang, vi har besøgt Helnan!
TAK for den flotte håndtering!

Antwoord van Helnan Marselis Hotel
En vild blanding af indretning fra…
En vild blanding af indretning fra 70er,90er og 00ere. Det virkelig synd. De skulle føre 70er stilen helt ud og få almindelig planter ind i stedet for plastik. Væk med alt fra 2001 som antagelig er kommet med den nye ejer. Ingen vi se indretning der var moderne på samme tid som orange cowboybukser og Ninja Turtles! 🫣 Beliggenheden ved strand og søpavilliont, samt den gode Service er det eneste der holder stedet i gang. Hotellet bryster sig med 4 stjerne… det er en joke! Det kunne blive så godt, hvis man gik 100% 70er. De kunne jo spørge Den gamle by, hvordan man gør.