Herlaadwinkel Reviews

2,3

Ik probeer contact te krijgen met dit bedrijf. Er is geen mailadres of telefoonnummer, alleen een contactformulier dat beveiligd is met een code. De code wordt je zelden gegeven (foutje in t systeem),... Toon meer

Besteld op 7 jan geleverd gekregen op 7 april... ja uiteindelijk wel geleverd gekregen. Reageren niet op mail of telefoon nummer Had de hoop al opgegeven maat uiteindelijk toch ontvangen Asl... Toon meer

Bestelling van +- 150 € , na de bevestiging " betaald" , een paar dagen niets meer, na een mailtje met een opmerking hierover, de volgende dag een vriendelijk antwoord met een tracking nr. , twee dage... Toon meer

Ik maak al jaren periodiek gebruik van deze site, voor herlaadspullen: kogelmallen, kogelvet, een loodpot, resizing dies, enz. enz. Hij is niet snel maar meestal heb je, je spullen na een week, of zo.... Toon meer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Herlaadwinkel.nl, componenten en gereedschappen voor herladen, Aas, Accurate, Air, Airgun, Airrifle, Airsoft, Ammo, Arms, Arsenal, Azoom, Baankijker, Baikal, Baker, Ballistol, Barnett, Batterij, Benjamin sheridan, Benjamin, Berkley, Betts, Birchwood, Boek, Boog, Boogsport, Breakfree, Bril, Bufferpatroon, Burke, Burris, Bushnell, Butch, CCI, Center point, Centerpoint, Chronometer, Cleaner, Co2, Co2 Capsules, Crosman, Daisy, Demper, Diana, Die set, Doel, Doskosport, Drenthe, Dummy, Federal, Field Target, Fish, Fisherman, Flevoland, Flying, Foudraal, Foudralen, Frankford, Friesland, FTT, Gamo, Geco, Gehoorbescherming, Gelderland, Geluk, Geluks, Gereedschap, Geweer foudraal, Geweer koffer, Geweer kopen, Geweer, Geweerfoudraal, Geweerkoffer, Geweren, Gietmal, Groningen, Gun, Haendler & natermann, Haendler, Handboog, Handjes, Hatsan, Hengel sport, Hengel, Hengelsport, Herlaad kruit, Herlaad matrijs, Herlaad pers, Herlaadkruit, Herlaadmatrijs, Herlaadpers, Herlaadwinkel, Herladen, Holland, Hoppes, Hornady, Horton, Hulzen, Hulzenreiniger, Jensen, Jsb, Kabar, Kermis, Kijker, Koffers, Kogel, Kogelkop, Kogels, Kogelwerend, Kop, Koppen, Kopen, Kruisbogen, Kruisboog kopen, Kruisboog, Kruit kopen, Kruit, Kruitmolen, Laden, Lee, Leupold, Limburg, Loodballen, Lucht buks, Lucht druk, Lucht geweer, Lucht pistool, Lucht, Luchtbuks kopen, Luchtbuks, Luchtbukswinkel, Luchtdruk, Luchtdrukgeweer kopen, Luchtdrukgeweer, Luchtdrukgeweren, Luchtdrukpistolen, Luchtdrukpistool kopen, Luchtdrukpistool, Luchtdrukwapen, Luchtdrukwapens, Luchtgeweer kopen, Luchtgeweer, Luchtpistool kopen, Luchtpistool, Luhr, Lures, Lyman, Maglite, Magnum, Master, Matrijs, Media, Messen, Meter, Minnkota, Molen, Montage, Mount, Mtm, Multitools, Munitie herladen, Munitie kopen, Munitie prijzen, Munitie verkoop, Munitie, Munition, Noord, Nordic, Onderdeel, Optiek, Outers, Oven, Overijssel, Parts, Patroon, PCP, Pellets, Peltor, Perslucht, Pijpjes, Pistol, Pistolen, Pistool kopen, Pistool schieten, Pistool, Plano, Puma, Quantum, Rail, Rapala, Rcbs, Reinigen, Reiniging, Reloading, Remington, Revolver, Richtkijker kopen, Richtkijker, Rifle, Rws, Scale, Schiet sport, Schiet, Schietbaan, Schietbril, Schietclub, Schieten, Schietkaarten, Schietkast, Schietsport, Schiettent, Schietvereniging, Schoonmaak Set, Schoonmaken, Scope, Shellholder, Sheridan, Shoot, Shooting chrony, Shooting, Silencer, Simmons, Slaghoedjes, Slot, Smeltoven, Snelheidmeter, Snelheidsmeter, Software, Sport, Sterretjes, Storm, Surefire, Target, Tasco, Trimmer, Tumbler, Umarex, Utrecht, Vereniging, Verlichting, Verrekijker, Vest, Video, Vihtavuori, Vis, Vishengel, Vishengelsport, Vissen, V-mach tuning kit, V-mach, Vuur wapen, Vuurwapen, Vuurwapens, Walther, Wapen handel, Wapen kopen, Wapen winkel, Wapen, Wapenhandel, Wapenonderhoud, Wapens te koop, Wapens, Wapenslot, Wapenwinkel, Waterpas, Weegschaal, Weihrauch, Wiederladen, Windbuks kopen, Windbuks, Windbuksen, Winkel, Zuid, Zwartkruit.

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Heel slechte service

Heel slechte service, heb een bestelling geplaatst en enkele weken verder zelfs nog geen mail met bevestiging of eventuele betaalmogelijkheden. Ofwel is dit een zeer slechte shop of het is oplichting, iets anders kan ik hier niet van zeggen.

21 september 2020

Achter stallige bestelling

Hello , eerlijk gezegd heb ik ook geen goede ervaring met de herlaadwinkel , hoewel ik moet zeggen dat mijn twee éérste bestelling binnen een redelijke tijd geleverd werden . Maar nu gaat het volgens mij wel hellemaal mis met mijn derde bestelling ! Op 03/06/2020 bestelling gedaan en onmiddellijk bevestiging gekregen dan ook direkt betaald en op 07/06/2020 bevestiging gekregen van betaling " betaling ontvangen " sinds dien niets meer twee keer contact opgenomen via het contact formulier op hun web site maar dat blijft zonder gevolg . Gezien er geen andere mogelijkheden zijn om contact te maken wacht ik nog even af en zal zo nodig verhaal halen via consumenten dienst of gerecht ik denk er over na .

27 juli 2020

Dit is echt een slechte webshop

Dit is echt een slechte webshop. Onderdelen staan zogenaamd op voorraad en als je betaald hebt gaat het in backorder. Dus wordt het uiteindelijk nooit geleverd omdat de importeur niets uit amrika krijgt. Dit terwijl het in Duitsland gewoon te bestellen is.

Emails worden niet beantwoord en het geld wordt niet terug gestort, dit zijn oplichterspraktijken en geen reklame voor de schietsport.

Ik raad iedereen aan deze webshop te mijden.

24 juli 2020

Had een herlaadboek besteld duurde wel…

Had een herlaadboek besteld duurde wel even netjes gehad het enige min punt is dat je geen reactie via mail krijgt en niet iemand te pakken krijgt omdat ze geen telefoon hebben dus als ze daar aan werken is het een goed bedrijf met een mooie site en een goeie prijs

11 juli 2020

Bestelling gedaan

Bestelling gedaan
Nu helemaal spoorloos verdwenen van het radar
Niemand te bereiken geen antwoorden op de mail
Denk geld kwijt aangezien ik contacten heb bij het programma opgelicht wacht ik mijn levering van m’n bestelling nog even af en anders ga ik hier toch een melding van maken aangezien ik meerdere klachten hier tegen komt

11 juni 2020

Schofterig gedrag, ruikt naar oplichting !!

Ik had een slecht werkende Lee primertool gekregen. November besteld en betaald , zonder opgave van redenen eind januari geleverd . Slecht werkend terug gestuurd, nu april. Vijf x gevraagd om een reactie waar mijn 52 euro primertool is gebleven. Ik voel me opgelicht en genaaid en ik ga hulp zoeken .
Bijna 5 maanden nu, schofterig gedrag .

3 april 2020

zeer slecht

Voor mijn het zelfde verhaal voor een hoop geld besteld maar nog niet gezien of gehoord
Ik denk dat we maar eens onze klachten moeten bundelen en radar of een andere programma maar eens moeten inlichten
Misschien dat dat helpt

3 april 2020

ja jongens het is zeer slecht gesteld…

ja jongens het is zeer slecht gesteld met de service !!!!!!!!!!
voor dikke 350 besteld en gewoon moeilijk doen!!!!!!! .
Helaas heb ik te laat gezien dat ze zo slecht uitleveren
je kunt de mensen niet bellen of wat dan ook niet een adres !!!!!!
Dus mijn advies is niets kopen bij herlaadwinkel .nl

4 februari 2020

Ik bestelde een kogelkop toevoer voor…

Ik bestelde een kogelkop toevoer voor op de lee pro 1000, ik betaalde die direkt.Ik kreeg een bevestiging van mijn betaling, vanaf dan ging alles verkeerd.
Ik kreeg een dag later bericht dat dit niet in stock was en dat het zeker weken ging duren voor we er iets van hoorden.
Ik besluit de om te annuleren, krijg een bericht daarover maar dan begint het.
Ik vraag mijn geld terug , en er komt geen antwoord meer.
Ik zou jullie willen zeggen koop daar niks want dit is een site die enkel geld ontvangt en daarna van zich niet meer laat horen.
Als je een defige zaak bent reageer je op emails, en laat je de klanten ook betalen via visa.

Koop hier niks , want het is een bedrieglijke praktijk.

17 oktober 2019

Top winkel!

Ik had een Lyman adapter voor een oude All American pers nodig. Deze was tot mijn verbazing op voorraad, netjes een mail op mijn vraag teruggekregen. Vrijdag betaald, zaterdag geleverd. Top!

6 juli 2019

Communicatie nul komma nul

Idd Geannuleerde bestellingen worden ook gewoon 3 maanden na bestelling geleverd in plaats van geld terug. Herlaadwinkel de grootste afrader die ik ooit heb meegemaakt

14 maart 2019

hallo,

hallo,

ik wil toch ff wat positiefs schrijven, ik heb ook een bestelling geplaatst en ben best geschrokken toen ik de reviews las na mijn bestelling.
het heeft bijna een maand geduurd maar daar is de prijs ook na toch?
je verwacht dat je spulletjes met 3 dagen binnen zijn maar ik kan ook wel begrijpen dat je niet alles op voorraad kan hebben.
ik had de pech dat mijn nieuwe ontlaadhamer heel snel kapot ging
ik heb contact gezocht met de herlaad winkel en kreeg de zelfde dag nog reactie met de vraag het op te sturen.
met een week had ik een nieuwe.
dus ik voelde mij verplicht om een positieve review te schrijven en ga zeker nog wel wat bestellen bij de herlaadwinkel.
met vriendelijke herlaad groet,
Arvid

24 februari 2019

Had ik het maar eerder geweten !

Had ik het maar eerder geweten !! Besteld en pas 3 maanden later ( vandaag ) mijn bestelling ontvangen alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Geen excuses, geen email, niks ...
Plots na 3 maand krijg ik de track&trace code en ligt het voor de deur.
Webshop totaal onwaardig, geen communicatie mogelijk want ze antwoorden op niks.
Bestel er enkel als je niet anders kan, voor de rest wegblijven van herlaadwinkel.nl
Ik gaf enkel maar 2 sterren omdat mijn bestelde item een rariteit is die ik nergens anders kon vinden maar toch netjes met dhl werd geleverd.

8 oktober 2018

Pas op met Herlaadwinkel c.q. Targetmaster

Ook al zijn eerdere bestellingen wel geleverd, en heeft hij in het verleden gereageerd op vragen, nu is het al enkele maanden doodstil.
Ik zit inmiddels al 4 maanden te wachten op 3 verschillende bestellingen en krijg geen enkele reactie op mijn vragen.

Ook krijg ik dus géén reactie op mijn vraag om de ruim € 400,- retour te storten.

Dus wees gewaarschuwd, ook als recent wel een bestelling geleverd is. Dat geeft géén enkele garantie.

9 augustus 2018

Zelfde probleem

Zelfde probleem, bestellen geen probleem, maar leveren ho maar. Reageert niet op mails, telefonisch niet te bereiken. Zeer slechte service. Alsof je in het voormalige Oostblok terecht komt: klanten zijn hinderlijke afleiding van de dagelijkse bezigheden. Accepteer dan ook geen geld en stop lekker met je webshop.

6 juli 2018

hoop dat de levering komnt

als ik deze revieuws lees had ik beter niets besteld maar ja ik heb iets besteld 2 juni 2018 en 5 juni 2018 krijg ik een bericht betaling ontvangen het is nu 17 juni 2018 en nog geen bericht gehad over eventueel leverings tijd of dat het materiaal in vooraad is ik heb al een paar mails gestuurt maar geen antwoord jammer hoopenlijk ben ik men geldt niet kwijdt weet iemandt wat raad wat tedoen ? mvg

17 juni 2018

Het valt allemaal best mee

Ik heb via de website van Herlaadwinkel een foedraal besteld. Je moet bij deze webshop simpelweg niet de professionaliteit van bijv. een Bol.com verwachten. De communicatie is redelijk en de levertijd kan wat langer zijn (weinig voorraad). Maar uiteindelijk krijg je wel keurig een mail met track & trace code en wordt het prompt door DHL bezorgd. Dus een prima adres als je niet te veel wilt betalen en het niet erg is dat je een paar weken moet wachten.

7 juni 2018

Is dit jouw bedrijf?