Lees wat reviewers zeggen
Bedrijf heeft geantwoord
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5
Jeg fik farvet mit hår hos Herrera Hairstyles, og jeg er super tilfreds med resultatet. Jeg følte mig virkelig tryg og komfortabel hele vejen igennem, og der var en god og afslappet stemning. Der blev lyttet til mine ønsker, og farven blev præcis, som jeg havde håbet. Professionel, venlig og dygtig service. Jeg kan klart anbefale Herrera Hairstyles
Stor stor værdi for pengene
Jeg havde en virkelig god oplevelse! Jeg er aldrig gået fra en frisørsalon og følt at mine ønsker blev opfyldt… Men det må jeg sige at jeg har fået her. Hun er sindssygt dygtig og ved virkelig hvad hun snakker om, og hvad der fungere bedst for en selv. Jeg har fået det fulde potentiale ud af mine krøller og fået en klipning der får det bedste frem i dem!
Hun tager sig god tid og lytter godt efter ens ønsker, og man føler at man er i rigtig gode hænder.
Gik derfra med ny god viden om mit hår og produkter, og fantastiske krøller ikke mindst!
Kan varmt anbefales
Det var første gang, jeg fik lavet farve hos en frisør, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Resultatet blev virkelig flot, og Simone var meget sød og professionel. Jeg kommer gerne igen!
Varm anbefaling ⭐️
Jeg var hos Simone d. 1. maj til en krølleklipning, og jeg gik derfra så glad og tilfreds med resultatet ✨
Simone er utrolig varm, åben og behagelig som person, og man føler sig tryg fra start. Hun lyttede virkelig til mine ønsker og forklarede undervejs, hvad hun gjorde. Det gjorde hele oplevelsen både afslappende og lærerigt.
Man kan tydeligt mærke, at hun er passioneret omkring krøller og virkelig ved, hvad hun laver. Jeg fik en krølleklipning samt en detox og frisuren blev præcis, som jeg havde håbet på, faktisk endnu bedre!
Kan varmt anbefale Simone til alle med krøller ❤️
Største anbefaling ❤️
Jeg er altid glad og tilfreds når jeg går herfra! Simone er så sød og dygtig til sit fag. Jeg får altid så mange komplimenter efter jeg har fået min hårklipning hos hende 😍
Kan 100% anbefale Simone ❤️
Fantastisk dygtig krøllefrisør
Jeg havde den mest fantastiske oplevelse hos Simone / Herrerahairstyles! Det er 6 uger siden og jeg får stadigvæk komplimenter for min nye frisure - selv af fremmede!!! Så jeg måtte lige smide et review!
Jeg fik Herrera Starter Pack m. curly cut, detox og styling. Mit hår var så slidt og træt og Simones detox (tilpasset til mig) gjorde mirakler!
Jeg bad også om en ny frisure efter 10 år med det samme look, og Simone forstod mit vision helt perfekt (og dette er selvom mine medbragte inspirationsbilleder var af kvinder m. længere hår end mig. Jeg ville gerne have curly shag / wolf cut / pandehår). Derefter stylede Simone mit hår med udvalgte produkter, som jeg er blevet sindssygt glad for at være blevet introduceret til.
Simone var også super sød og havde mega meget god info om krøller! Kan ikke andet end varmt anbefale Simone :)) Det var første gang, jeg var forbi men bestemt ikke sidste!
En virkelig dygtig curly cut frisør
Er i dag fået en cyrly cut i dag, for første gang. Jeg er virkelig glad for resultatet. Ud over det gav hun sig god tid, til at fortælle mig, hvad der er vigtigt i forhold til at styre håret. Hvor vigtigt det er at håret er meget vådt, når stylings produkterne bliver puttet i håret.
Jeg lærte en del om mit eget hår
Professionel og imødekommende
Jeg har fået farvet mit hår hos Simone. Virkelig en god oplevelse og behageligt at komme i salonen. Farven i mit hår opførte sig ikke optimalt. Jeg skrev efterfølgende til Simone og hun foreslog selv at rette det og finde en tid hurtigst muligt. Efter rettelsen er det blevet så flot. Hun har været virkelig professionel og imødekommende. Klart et besøg værd
Super attentive and professional hair dresser for curls
🇬🇧 I was referred to Simone as I was searching for a curly hair professional in Aarhus who could cut curls type 3-4. I have had my hair cut by her twice now. Simone is very attentive and professional regarding what you want as hair style, and she confidently suggests and guide you during the consultation before the service. I highly recommend her to take care of your curls.
🇩🇰 Jeg blev henvist til Simone, da jeg søgte efter en professionel inden for krøller i Aarhus, der kunne klippe krøller type 3-4. Jeg har fået klippet mit hår hos hende to gange nu. Simone er meget opmærksom og professionel med hensyn til, hvad man ønsker af frisure, og hun giver selvsikkert forslag og vejledning under konsultationen før behandlingen. Jeg kan varmt anbefale hende til at tage sig af sine krøller.
Fik lavet de flotteste permanente…
Fik lavet de flotteste permanente krøller. De blev som vi snakkede om 🫶🏼 følte mig tryg hele vejen igennem, og er tilfreds med resultatet.
Jeg havde en virkelig ærgelig…
Jeg havde en virkelig ærgelig oplevelse. Min klipning blev skæv og ujævn, til en grad hvor jeg blev nødt til at få det rettet hos en anden frisør. Frisøren var ikke interesseret i at finde en løsning (tilretning eller kompensation). Derudover var prisen efter min mening for høj i forhold til behandlingen.

Antwoord van Herrerahairstyles
Jeg var virkelig tryg og tilfreds ved…
Jeg var virkelig tryg og tilfreds ved at være i Simones hænder. Det var min første gang hos en krøllespecialist, og det kunne helt sikkert mærkes. Simone var virkelig professionel og dygtig, og jeg er virkelig glad for resultatet!
Simone får 5 stjerner af mig
Simone får 5 stjerner af mig. Virkelig god frisør, der forstår sig på krøller og lytter til en. Samtidig er hun god til at komme med vejledning om produkter, som passer til ens hår.
Den bedste frisør i Århus til krøller
Fantastisk klipning og rådgivning rettet mod netop dit hår
Jeg er så glad for at have fundet Simone, for efter at have gået næsten hele mit liv uden at forstå mit hår eller vide hvad jeg skulle stille op med det fordi det bare var frizzy og umuligt, har hun guidet mig og klippet mig så mit hår nu samarbejder og krøller helt sindssygt.
Hun lytter til dine ønsker, rådgiver og tager sig god tid til dig når du sidder i stolen og hver gang er jeg gået derfra med det største smil og lykkelig for mit naturlige krøllede hår som nu trives og får lov at være!
Dygtig og kompetent frisør!
Jeg har aldrig fået så mange komplimenter på en klipning, som efter min tid i Simones stol. Som en pige med afro er jeg betænksom med hvem jeg lader klippe mit hår, men man kan trygt lade sig klippe af Simone. Hun sætter ens ønsker i højsædet og tydeligt en frisør som brænder for sit fag og arbejdet med krøllet hår.
Rigtig god oplevelse ved Simone
Rigtig god oplevelse ved Simone. Hun er dygtig og ved hvad hun laver, samtidig med hun er rigtig behagelig og sød! Hun tager sig god tid og hjælper med at guide til, hvilke metoder og produkter, som passer til ens hår.
Det kan kun anbefales og jeg kommer helt sikkert igen🥰
Fuldstændig vanvittigt dygtig frisør
Fuldstændig vanvittigt dygtig frisør! Jeg har fået de flotteste reflekser i håret, med virkelig god guiding af Simone - og så kan hun få mine krøller til at krølle som ingen andre kan!!! Man får gode råd og guidning undervejs, hvilket er guld værd, især når man syntes det med et krøllet hår, er lidt en labyrint. Stor anbefaling herfra (krøller eller ej!) <3.
Kompetent og passioneret krølleekspert!
Simone er virkelig dygtig og passioneret omkring sit fag! Hun forstår sig på krøller og krus, og hun er virkelig god til at vejlede i hvordan man styler og plejer sit hår bedst muligt.
Jeg kan klart anbefale Simone til alle - krøller eller ej, så er hun dygtig, så sød og behagelig at være hos!
Aarhus' bedste krøllefrisør
Simone er så god til mit hår, som er stort, gerne vil frizze og med masser af krøller. Hun gør mig glad og tilfreds hver gang, og jeg er helt tryg ved at lade hende stå for at klippe mit hår, som jeg ellers ikke er spor vild med. Hun er virkelig sød og behagelig og får det bedste frem i mit hår + hun også leverer kyndig vejledning til produkter og styling, som er tilpasset mit hår👌🏼
SÅ dygtig og dedikeret frisør!
SÅ dygtig og dedikeret frisør som altid lytter til kunden og har så meget viden inden for frisørfaget! Simone er så dygtig til sit arbejde og man kan virkelig mærke at hun brænder for det hun laver! Hun er professionel og tager sit fag meget seriøst. Simone er virkelig dygtig til at vejlede ift produkter og styling. Mit hår ser altid SÅ godt ud, når Simone har klippet og stylet det. Simone er den eneste der får lov til at klippe mit hår ❤️ KÆMPE anbefaling ❤️
Lees meer over geverifieerde reviews.