1. Autoverhuur

Over Hertz

Welkom bij Hertz Autoverhuur. Onze oprichter Walter Jacobs had in 1918 een gewaagd idee: hij bedacht de categorie autoverhuur. Sindsdien vinden we dit wiel steeds weer opnieuw uit. We maken het leven van onze klanten gemakkelijk met innovatieve producten, buitengewone dienstverleningen en de Gold Plus Rewards, ons bekroonde loyaliteitsprogramma. Tegenwoordig zijn wij het meest mondiale autoverhuurbedrijf ter wereld met meer dan 10.000 vestigingen in 145 landen op 6 continenten. Een betrouwbare aanbieder van huurauto’s. Per dag, per week of per maand. Sluit u aan bij Hertz: wij hebben de juiste oplossing voor u.

Bienvenue chez Hertz. En 1918, notre fondateur Walter Jacobs eut la belle idée d’introduire la location de voiture, que nous réinventons sans cesse depuis. Nos produits innovants et la qualité de nos prestations simplifient la vie de nos clients, et notre programme de fidélité, Gold Plus Rewards, est classé parmi les meilleurs au monde. Avec plus de 10.000 comptoirs dans 145 pays et 6 continents, notre société de location de voiture est la plus étendue à l’international. Chez Hertz, nous sommes fiers d’avoir votre confiance pour la location de vos véhicules à la journée, à la semaine ou au mois. Vous pouvez comptez sur Hertz pour vous amener à destination.

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Geen hulp ... schandalig

Ingelogd op de Hetz site met mijn gold number, kreeg ik het bericht dat er in Riyad (Saoudi Arabie) geen wagens ter beschikking zijn. Via andere sites zie ik dat er wel degelijk door Hertz wordt verhuurd in Riyad.
Ik vraag via de telefonische klantendienst een wagen op ... ENKEL ik moet betalen voor ik een email krijg met de bevestiging van mijn wegen krijg
SCHANDALIG

27 oktober 2025

Fantastisch onthaal en klant gerichte aanpak !

Ik vond het onthaal en de manier waarop mijn persoonlijke situatie behandeld werd ongelooflijk goed. Echte vriendelijkheid, echte ten dienste van de klant. Ik kom hier zeker terug. Yana van Hertz Airport Brussels heeft er alles aan gedaan om deze ophaal ervaring super te maken ! Pluim !

10 september 2025

Opgepast oplichters

Onprofessioneel. Elke medewerker hanteert zijn of haar eigen interpretatie van de voorwaarden via telefoon en e-mail. Aan de balie zeggen ze zelfs dat ze de voorwaarden niet volgen en hun eigen regels hanteren.
Ze hebben van alles onterecht aangerekend, zonder enige schaamte.
Ik heb ermee gedreigd hen voor de rechter te dagen. Uiteindelijk kreeg ik alles terug, maar zonder enige verontschuldiging. NOOIT MEER.

2 mei 2025

Ik wil een review achterlaten voor de medewerker Yana

Ik wil een review achterlaten voor de ongelofelijk vriendelijke Yana van Hertz. Zij heeft mij ongelofelijk goed geholpen en was elke minuut super lief en zorgzaam toe naar mijn probleem. Een van de beste customer experience die ik heb meegemaakt in mijn leven. Dankuwel Yana! 😊

17 april 2025

Slechte ervaring bij Hertz Charleroi België

Ik ben zeer teleurgesteld in de service van Hertz Charleroi. Het personeel was uiterst onvriendelijk en toonde geen enkele bereidheid om te helpen. In plaats van een oplossing te bieden, laten ze klanten in de kou staan en maken ze de situatie nog moeilijker. Het voelt alsof je als klant totaal niet serieus genomen wordt. Absoluut geen aanrader!

14 november 2024

Tesla 3 besteld voor afhaling station…

Tesla 3 besteld voor afhaling station Napels. Er stond echter een Polestar2 klaar, wat totaal niet vergelijkbaar is. 2 uren moeten wachten tot er een Tesla van de luchthaven aan kwam, half opgeladen. Als enige compensatie een korting van 10% gekregen op een toekomstige boeking. Daarbij nog 18% meer aangerekend dan wat op het huurcontract stond. Klacht ingediend via hun website. Alles netjes ingevuld. Bij het afsluiten krijg je bericht: Het is helaas niet mogelijk om uw verzoek door te voeren. U kunt ons contacteren via e-mail of telefoon. Factuur uitprinten gaat ook niet. Dit is geen serieus bedrijf.

14 april 2023

Luchthaven Athene

Luchthaven Athene, steeds weer vlotte, vriendelijke en goede service bij Hertz. Altijd nette en goede auto's.

6 juli 2021
Logo Hertz

Antwoord van Hertz

Beste Ineke, Hartelijk bedankt om uw ervaring met ons te delen. We hopen u snel weer te zien.

- minpuntje

- minpuntje: lastig om te vinden (zit namelijk niet aan de centrale ontvangsthal)

12 april 2017
Reviews in alle talen tonen. (54 reviews)