Voor ons bedrijf een bootcamp sessie georganiseerd. Goed voor de teambuilding, lichaam & mind. Prima bevallen!
Met een grote groep starters deelgenomen aan de online bootcamp. Iedereen deed met plezier mee. Leuke, sportieve aftrap van de week.
Weg met de werkstress? Met onze (online) vitaliteitsprogramma's houden we jouw medewerkers vitaal en energiek. Persoonlijk en op maat. Dag in Dag uit.
Wij hebben de mindfulness workshop…
Wij hebben de mindfulness workshop gevolgd. We zijn erg te spreken over het snelle en persoonlijke contact met hetgezondelichaam om te workshop te regelen. De inhoud van de workshop was zowel informatief als actief en werd door alle collega's als positief ervaren.
Voor ons bedrijf een bootcamp sessie…
Met een grote groep starters…
Goeie online workshops
Verschillende online workshops om in beweging te blijven, heel handig tijdens Corona! Hele fijne service.
Erg tevreden over het thuiswerkplekonderzoek!
Wij zijn als organisatie erg tevreden over 'het gezonde lichaam'. Het personeel denkt mee in oplossingen. Daarnaast zijn er tijdens het virtuele thuiswerkplekonderzoek hele concrete tips gegeven waar medewerkers echt iets aan hebben. Al met al een hele positieve ervaring!
Heerlijke massages
Elke keer is het weer genieten van de heerlijke stoelmassages. De massages zijn ontspannen en de stevigheid van de massage wordt per persoon afgestemd naar waar behoefte aan is. Daarnaast zeer tevreden over de inzet en de flexibiliteit van de medewerkers. Zeker een aanrader.
Goede online workshops
Wij hebben eerder workshops afgenomen van Het gezonde lichaam maar door de Corona was het ook mogelijk om dit online te doen. Bijzonder goed geholpen met de verschillende online systemen en ook erg fijn om na de workshop een feedback gesprek te hebben met zowel de docent als de organisatie.
Sportive teambuilding op afstand
Heb een leuke online workshop (online bootcamp) gehad van Het Gezonde Lichaam. De intentie was om ondanks op afstand te werken aan teambuilding. En daar zijn we mijns inziens in geslaagd. Natuurlijk was het inspannend, maar het creëerde ook zeker plezier en verbinding.
Onze gezondheidsdag door Het Gezonde…
Onze gezondheidsdag door Het Gezonde Lichaam was een groot succes. De workshops waren goed georganiseerd, de (gehoor)testen met de vingerprik een groot succes en vooral de stoelmassages waren heerlijk! Er werd goed en duidelijk gecommuniceerd en ze zijn erg flexibel. Wij waren erg chaotisch met onze planning maar ze dachten goed mee en mede daardoor was het een super dag!
Fijn en flexibel bedrijf
Fijn en flexibel bedrijf, goede en vooral geïnteresseerde masseurs die graag hun bijdrage leveren aan een dag werkplezier voor medewerkers in de zorg.
Wij van MBO Rijnland hebben onze…
Wij van MBO Rijnland hebben onze medewerkers van de personeels en salarisadministratie verwend met een stoelmassage georganiseerd door Het Gezonde Lichaam. In een stressvolle periode met de jaarafsluiting en de overgang naar een nieuw personeelssysteem leek het ons een goed idee om medewerkers dit aan te bieden. Het was werkelijk een doorslaand succes. Medewerkers kwamen verkwikt uit hun massage. Zij vonden het fijn dat er aandacht aan hun werd gegeven in deze drukke tijd en waren vooral vol lof over de heerlijke massage. Alles was tot in de puntjes geregeld en liep op een strak tijdschema.
Kortom een echte aanrader!!
Rob Vivié
Stoelmassage PsyQ Hilversum
Wij hebben een prima dag ontstress dag gehad. De medewerkers hebben genoten van de stoelmassage. Dit is voor herhaling vatbaar.
Relevant en pakkend voor ons bedrijf…
Relevant en pakkend voor ons bedrijf met veel jonge ambitieuze mensen. De drie blokken waarin ''aanwezigheid'' werd afgewisseld met theorie of stof tot nadenken maakte het uur toegankelijk
Stoel Massages bij Madame Tussauds & The Amsterdam Dungeon
Wat was het toch goed geregeld! Op 3 locaties van ons konden alle werknemers een stoelmassage krijgen! Veel positieve feedback vanuit het team! Het liefst hebben ze hem elke maand!
Nu weer geboekt voor december!
Een stoelmassage voor GI Travel
Voor collega's van GI Travel een stoelmassage geregeld via Het Gezonde Lichaam. Wij zijn hierover zeer tevreden. Prettig contact met Het Gezonde Lichaam en leuke en bekwame masseurs! Zeker voor herhaling vatbaar.
Alle ervaringen met "het gezonde…
Alle ervaringen met "het gezonde Lichaam" zijn goed. Afspraken worden goed nagekomen en er wordt mee gedacht als daar reden voor is.
Heerlijke stoelmassage
Afgelopen maand voor het eerst gebruik gemaakt van stoelmassage op verschillende locatie in het kader van vitaliteitweek. Werd zeer gewaardeerd door alle werknemers. Masseurs waren discreet en toegankelijk. Prettige begeleiding van de planning gehad en leuke ideeën meegekregen voor vitaliteit op het werk. We zullen de samenwerking volgend jaar zeker weer aan gaan.
Geweldig, alles onder 1 dak.
Geweldig! Het enige bedrijf in Nederland, volgens mij, met vitaliteit van A tot Z, onder 1 dak. En wat vooral zo prettig werkt, is de flexibiliteit en het meedenken. Met ook nog een heel goede prijs.
Yoga en Massages voor het team van de…
Yoga en Massages voor het team van de Sint-Petrusschool.
Afgelopen jaar heeft het hele team genoten van een heerlijke stoelmassage en een yoga les. Iedereen was super blij met de fantastische service en de kwaliteit. Dit schooljaar weer!!! We kijken er nu al naar uit.
Liza Huizer
Welverdiend moment op de Lukasschool
Het gehele team van de Lukasschool heeft genoten van de stoelmassage op een studiedag. Een welverdiend moment in een drukke periode!