Geen service,geen sterren helaas. Ik zal nooit meer iets aanschaffen bij hun. Een kapotte laptop met garantie wordt beoordeelde onzin verhaal nog niet eens nagekeken worden. Belachelijk. Niemand... Toon meer
Begin juni de Hi BB gekocht bij Saturn Utrecht met 6 maanden gratis internet. Na alle handelingen te hebben verricht, blijkt dat er een voucher in had moeten zitten. Werd niet aangegeven op de omd... Toon meer
Meedenken is al teveel gevraagd! Er wordt gewoon gezegd; nee, kan niet. Dat noem ik absoluut geen klantenservice en buiten het feit dat de medewerkers hier niks aan kunnen veranderen is het echt i... Toon meer
Ik had een abonnement van 1 jaar maar de kosten werden elke maand hoger!. Ik heb 2 keer inflatie gehad en ze zijn erg onduidelijk afspraken worden past nagekomen als je 3 keer contact met ze opnee... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Met Hi kun je super voordelig mobiel bellen en smsjes versturen. Bovendien hebben wij altijd de nieuwste mobiele telefoons.
Maanplein 55, 2516 CK, Den Haag, Nederland
- webmaster@hi.nl
- www.hi.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
(bijna) vlekkeloze overgang van KPN naar HI :)
Via de website een Hi SimOnly besteld (in plaats van een KPN abonnement) met behoud van nummer. Vind de site helder en duidelijk, geen problemen ondervonden hiermee. De bestelling is allemaal prima verlopen en werd ook goed per e-mail op de hoogte gehouden van de voortgang.
Het enige jammere was dat KPN eerder was met het afsluiten van de 3G-functionaliteiten op mijn huidige abonnement dan Hi met het opsturen van de nieuwe simkaart, daarom eventjes 2 dagen geen mobiel internet gehad. Opzich geen probleem, maar ik had dit eigenlijk wel graag willen weten. Nu werd ik verrast door het feit dat ik 'ineens' mijn verbinding kwijt was.
Via Hi nu ook aangesloten bij Spotify. Ik had al een betaald account, dus moest deze eerst opzeggen, wachten totdat deze verlopen was en kon daarna pas weer opnieuw Spotify activeren. Klein beetje omslachtig, maar wel gelukt.
Toch een positieve ervaring met bestellen bij Hi. Net voordat mijn KPN-abonnement verliep nog even snel ingelogd om alle digitale facturen te downloaden, maar eenmaal een Hi-account zag ik dat daar ook netjes de voorgaande facturen bij stonden, prima geregeld dus!
Toen de wijziging eindelijk mogelijk was is hij vlekkeloos uitgevoerd
Ik wilde recent mijn abonnement verlengen of vervangen. Om te vergelijken wilde ik de mogelijkheden op de Hi site bekijken, maar helaas: "wegens een technisch probleem is het momenteel niet mogelijk uw abonnement in te zien".
Met klantenservice gebeld, bleek inderdaad iets met de website te zijn. Heeft uiteindelijk een week (!) geduurd voordat het weer werkte. Toch bij Hi gebleven omdat het abonnement het beste paste, maar dit was toch wel vrij slecht.
Toen ik de nieuwe SIM uiteindelijk besteld heb was hij er ook in no time en ging alles verder vlekkeloos
goed afgehandeld
Ik heb mijn telefoonabonnement laten verlengen, ik heb alleen om een nieuwe sim gevraagd omdat ik net een nieuwe Iphone had gekocht.
Krijg ik een doos met een afmeting van heb ik jou daar....met alleen een simmetje erin....nou dat vond ik wel iets overdreven.
Het had ook in een enveloppe gekund...maar ja Hi pakt het dus GROOTS aan....daar kun je niets tegen in brengen.
super makkelijk!
het bestellen ging super makkelijk en mijn nieuwe telefoon werd snel bezorgd! alleen voor het nummerbehoud had mijn nieuwe provider aanvullende informatie nodig (simkaartnummer), die moest ik nazenden en dat duurt nu allemaal erg lang. het zou fijn zijn als ik deze info ook gewoon op de site van Hi had kunnen invullen :)
Goed bereik, ontzettend slechte service en zeer ondeskundig
Ik ben een week of 6 terug benaderd door iemand van HI met de mededeling dat ik mijn abonnement kon verlengen. Er werd mij een situatie geschetst waarin ik op 16,50 euro per maand kwam. Heb gezegd hier over na te denken en ze zouden terugbellen.
Een paar dagen later werd ik door iemand anders keurig terug gebeld maar deze persoon kwam met een heel ander advies! Hetgeen persoon 1 mij had geschetst bleek helemaal niet te mogen! Deze mevrouw adviseerde mij een hogere databundel (die ik niet nodig heb) en een zelfde aantal belminuten (namelijk 150). Gezegd dat ik dit zelf ging uitzoeken en erop terug kwam.
Een kleine week later voor de derde keer door iemand van HI gebeld en deze dame gaf mij nóg weer een ander advies, nu namelijk met minder belminuten omdat ik nog geen half uur per maand bel. Zij adviseerde wel de hoge internetbundel, maar dit heb ik zelf geweigerd. Uiteindelijk wel met het aanbod akkoord gegaan.
Na 2 weken echter zat ik al over mijn bundel heen vanwege de combinatie met minuten en smsjes! Gevraagd wat het mij zou kosten als vaste klant (+/- 8 jaar klant) om een bundel hoger te gaan. Dit bleek duurder uit te vallen dan wanneer ik een nieuw contract afsluit! Dit met het zwakke excuus dat ik hetzelfde kortingspercentage hou ten opzichte van de oorspronkelijke bundel.. Dit is de laatste keer dat ik telefonisch iets van hun aanneem, zoek het de volgende keer zelf wel uit. Ze weten totaal niet waar ze het over hebben!
Ik ben voor een maand genegeerd.
Ik heb een maand geleden een sim-only abbonement aangevraagd en na een orderbevestiging ontvangen te hebben zonder vermelding van nummerbehoud heb ik maar een mailtje gestuurd naar de klanten"service". Kreeg na 3 dagen al een mailtje terug dat ze mijn ordernummer niet konden vinden en of ik die op kon sturen, na dit gedaan te hebben en nog 6 dagen te wachten kreeg ik een mooi standaard mailtje dat ze niets voor me konden doen en het door werd gestuurd naar "een afdeling waar ze me wel konden helpen". Namelijk de prullenbak.
Hi.nl heeft een fijne klantenservice
Ik ben altijd tevreden met het klantenservice contact van Hi.nl. Wel jammer dat toestellease ingevoerd is, daarom heb ik nu voor SimOnly gekozen. Wel bij Hi natuurlijk, want dat vind ik een vertrouwd gevoel.
Goed
Eén van de beste providers, gezien qua bereik en netwerk. Wel moet ik eerlijk zeggen dat als je tegenwoordig een abonnement neemt, je vrij duur uit bent terwijl het vroeger echt een provider voor studenten was.
Verder ben ik heel tevreden geweest met hi, die ik 4 jaar heb gehad, alleen in verband met dure abonnementen (en het student zijn = niet veel geld te besteden) tegenwoordig heb ik besloten naar een goedkopere provider over te stappen.
leuke prijs en snelle levering
ik heb bij hi.nl nu een iphone 4s gekocht voor minder dan 30 euro per maand. is volgende dag bezorgd. prima service hoor
Elk klein mankement afschuiven op waterschade..
Sinds vandaag ben ik zwaar teleurgesteld geraakt in Hi. Ik ben al jaren lang trouwe klant en tot voor kort heb niks dan positieve ervaringen gehad met deze provider. Vorig jaar heb ik een nieuw abonnement afgesloten icm een iPhone 4, plotseling reageerde twee weken terug mijn uitknop niet meer, waarop ik besloot mijn telefoon op te laten sturen voor reparatie (logischerwijs er vanuit gaande dat dit een technisch mankement is en dus valt onder de fabrieksgarantie). Tot mijn grote verbazing (ik ben namelijk altijd zeer zuinig met mijn iPhone omgegaan) claimt Hi dat het hier gaat om vochtschade en dit dus niet onder de fabrieksgarantie valt. Een hele mooie foto van de onderkant van mijn telefoon werd meegestuurd als bewijs, terwijl het mankement zich toch echt aan de bovenkant bevind en bij vochtschade toch wel iets meer mis moet zijn dan een geblokkeerde uit-knop.
Wat een tegenvaller! Ze gooien, indien er een minimaal teken is van vochtschade en hiervoor geen extra verzekering is afgesloten, blijkbaar elk mankement op vochtschade! Zelfs op mijn meegestuurde klachtenbrief werd niet gereageerd. Als Hi zo met zijn klanten omgaat, dan houdt het voor mij hier op. Ik overweeg het niet eens om mijn contract te verlengen. Jammer!
Altijd bereik!
Smsjes en belminuten in 1 bundel, rekeningoverzicht via mijn account, gewoon lekker overzichtelijk. Misschien iets duurder dan de concurent, maar ik heb daarentegen altijd bereik!
Uitstekende klantrelatie. Zeer tevreden
Al jaren hele goede ervaringen met Hi
een zeer tevreden klant
ik ben al jaren klant van hi. en dat zegt genoeg. toppie
heel tevreden
Bestellen was makkelijk en we werden direct teruggebeld. Bezorgen kon al heel snel. Heel goed!
Fijn
Erg fijn, overzichtelijk en goed. Prima klantenservice en betaalbare abonnementen!
Prima
Nette site,waar je je eigen info op kunt vragen,veel kan lezen/bestellen over produkten.
Goede service.
Heb hier 1,5 jaar geleden mijn telefoon online besteld.
De telefoon werd snel geleverd en werd keurig door de koerier van te voren gebeld of ik thuis was. Afhandeling van het toestel was netjes en snel. Reparatie van mijn toestel was ook vrij snel, na een week kon ik hem weer ophalen in de winkel.
Wat wel jammer is, zijn de hoge prijzen van de abonnementen en toestellen.
goed
Hi heeft goed bereik overal in nederland. Mobiel internet doet het prima.
Alleen jammer dat ik niet geïnformeerd ben dat ze bij het mobiel internet van geen limiet naar een limiet 1gb. is genoeg voor het gebruik maar ze zouden het wel mogen laten weten dat ze het zouden veranderen