Hoefnagel Tegels Keukens Sanitair Reviews

4,4

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hoefnagel Keukenspecialist & badkamerspecialist 1000m2 keukens, badkamers, sanitair en tegels in de regio Tilburg, Waalwijk, Kaatsheuvel, Breda, Dongen en Oosterhout. Kwaliteit en service de eerste plaats! Bezoek onze showroom.

Uitstekend

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Nieuwe keuken

Wij wilden een nieuwe keuken en ook de vloer moest vervangen worden. Geen zin om met meerdere bedrijven in zee te gaan, dus een collega tipte mij om eens bij Hoefnagel te gaan kijken. Heel prettig contact en een hele mooie keuken samengesteld. Zij hebben alles afgewerkt zoals afgesproken en keurig werk geleverd. Goed contact met alle verschillende medewerkers die de keuken verbouwd hebben. Echt een aanrader, want zij regelen alles van a-z.

30 april 2026

Goede Service!

Goede service.
3 jaar geleden badkamer geïnstalleerd.
Nu probleem met afsluitdop wastafel. Meteen goede oplossing.

9 januari 2026

Ik wil Zorgeloze Keukeninstallatie: Perfect Ontzorgd en Prachtig Geïnstalleerd!graag mijn positieve ervaring…

Ik wil graag mijn positieve ervaring delen met de geleverde keukeninstallatie, waarbij ik volledig ontzorgd ben van begin tot eind.

Van het eerste contact met het team was het duidelijk dat ze klantgericht en professioneel zijn. Ze namen de tijd om mijn wensen te begrijpen en hielpen me bij het maken van de juiste keuzes voor mijn nieuwe keuken. Het ontwerptraject verliep soepel en het resultaat was precies wat ik in gedachten had.

De installatie zelf was een hele zorgeloze ervaring. Het team arriveerde op tijd en werkte efficiënt en professioneel. Ze hebben de keuken snel en vakkundig gemonteerd, zonder dat ik me zorgen hoefde te maken over de details. Elk aspect van de installatie werd met zorg behandeld, en het eindresultaat is echt schitterend!

Wat ik ook zeer waardeer, is dat ze alle oude materialen en verpakkingen netjes hebben afgevoerd. Hierdoor had ik geen rommel en kon ik direct genieten van mijn nieuwe keuken.

Al met al kan ik de geleverde keukeninstallatie van harte aanbevelen. Het was een fantastische ervaring, en ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe keuken

14 december 2024

Blij met onze nieuwe WC

Blij met onze nieuwe WC, door vakmensen van Hoefnagel verwezenlijkt !!! Goede prijs/kwaliteitverhouding. Vooral dank aan Twan Jeroen Sjef en Marco !!!
Kwaliteit was vooraf wel zeker, 3 jaar geleden nw keuken en badkamer, ook super tevreden toen !!!

22 januari 2025

Belabberde presales

Zit bij ons in de regio dus uiteraard wil je ze dan een kans geven. Ontvangst was al onprofessioneel de eerste keer en bij de tweede keer (afspraak gemaakt), heb ik 10 minuten alleen in de winkel gestaan voordat er iemand uit een zijdeur kwam. Verder geen op koffie en zelf moeten vragen om even te gaan zitten en of hij een pen had om wat uit te tekenen.

Verzoek was om nog eea te mailen qua tekeningen e.d. en de offerte zou snel volgen. (wat op zich al vreemd was want bij drie andere zaken kreeg ik ter plekke een volledig uitgewerkte offerte). In de opvolgende 1,5e maand heb ik DRIE keer gebeld of de offerte nog komt. Elke keer een ander verhaal, maar de offerte zou echt komen. Never nooit ook maar iets ontvangen.

Maarrrr.... op verschillende verjaardagen e.d. dit verhaal vertelt en meerdere ontluisterende verhalen gehoord over zeer slechte kwaliteit werk. Loszittende tegels, niet werken volgens afspraak en bij garantie geven ze niet thuis. Dank Hoefnagel voor het nooit aanleveren van een offerte!

22 augustus 2024

een perfecte match

via een kennis werden wij geattendeerd op de firma Hoefnagels. Het hele traject van ontvangst in de showroom; het meedenken tot het kiezen van de keuken; daarna het afbreken van de oude keuken en plaatsen van de nieuwe keuken ( in 3 dagen ) is zeer voorspoedig verlopen. Voor de medewerkers niets dan lof.....gewoon vakmensen. Het was een perfecte match. Dank firma Hoefnagels !! fam. Cruijssen- Aurik

2 oktober 2023

Absolute Ramp – Hoefnagel Keukens Vermijden!

Absolute Ramp – Hoefnagel Keukens Vermijden!

Wat een nachtmerrie! Hoefnagel Keukens levert niet alleen slechte kwaliteit, maar hun service is ronduit verschrikkelijk. Mijn keuken hangt scheef, afwerking is belabberd en na meerdere pogingen tot contact blijven ze oorverdovend stil. Potentiële kopers, blijf alsjeblieft ver weg van dit bedrijf! Ze beloven goud, maar leveren ellende. Jullie zijn gewaarschuwd!

8 december 2023

een aanrader

afgelopen jaren een meermalen met hoefnagel zaken gedaan bij ons zelf en bij mijn schoonzus. In harmonie, conform afspraak, meedenkend vermogen en kwalitatief prima. Zeker een aanrader!

16 oktober 2020
Logo Hoefnagel Tegels Keukens Sanitair

Antwoord van Hoefnagel Tegels Keukens Sanitair

Beste Alex,

Hartelijk dank voor deze mooie waardering!

Wij wensen u heel veel plezier van uw aankopen en hopen u nog eens voor een kop cappuccino of een glas water in onze showroom te mogen ontvangen.

Twan Mizelmoe

We dachten na een prettig voortraject…

We dachten na een prettig voortraject van kennismaking en opmeten , het juiste bedrijf gevonden te hebben voor ons project .Helaas bleek dat niet zo te zijn. het contactpersoon die alles zou begeleiden bleek een ander groot project te gaan doen. een andere medewerker zou een offerte samenstellen en het gaan afhandelen . minpuntje dus . omdat in het voorgesprek is gezegd dat dezelfde persoon altijd het aanspreekpunt is. het betrof een badkamer 3 bij 2 meter zonder badkuip....
een toilet 2 bij 1 meter en een inductieplaat vervangen met werkzaamheden incl . offerte liet een prijs zien van een goede nieuwe middenklas auto ...Wauw . de gebruikte matrialen waren goed .maar niets bijzonders bv wasbak was een compensiet matriaal ,de opstelling was voor 90% hetzelfde als het nu is . Weinig moeite voor gedaan om eventueel een andere indeling te laten zien vonden we. en er kwam ook weinig nieuws uit zoals voorstellen indeling matriaal enz enz
Dan hadden we nog niet eens kleuren naar onze smaak of meubilair naar onze smaak .dat werd dan wel een meerprijs dus .. al met al een teleurstelling , dat is jammer want het voortraject was prima , maar daarna was het zwak en slordig . met dit bedrijf ga ik zeker niet in zee. jammer van de tijd en de vrije dag.

8 juni 2020
Logo Hoefnagel Tegels Keukens Sanitair

Antwoord van Hoefnagel Tegels Keukens Sanitair

Beste Ron,
Vervelend dat je niet tevreden bent over het gene wij je aangeboden hebben.
Dat is jammer, want we doen altijd ons uiterste best om goed naar onze klant te luisteren en dit te vertalen in een goed voorstel.
Helaas is dat nu niet gelukt en heeft dat jou en ons tijd gekost wat niets heeft opgeleverd.
Graag nodigen we je uit om alsnog ons te bezoeken en samen een ontwerp en offerte te ontwikkelen die beter bij je past.
Maar natuurlijk is het ook geen enkel probleem als je de nieuwe badkamers elders koopt.

Slechtste keuze ooit!

Badkamer en aparte WC gekocht enkele jaren geleden. Verkoop en voortraject was erg goed. Helaas de plaatsing, afwerking, service, klantvriendelijkheid en deskundigheid absoluut niet. Nu enkele jaren later weer problemen met de badkamer maar bellen, mailen en zelfs langs gaan heeft geen nut. Er wordt niet gereageerd. Heel erg jammer maar ik ga nu de rechtsbijstand inschakelen. Heb het helemaal gehad. Koop hier aub niet, hoe mooi het ook lijkt van te voren.

6 september 2019

Douchewand valt tijdens gebruik uiteen: bedrijf reageert niet op service aanvraag.

Bij mijn ouders van resp. 86 en 87 jaar oud viel de redelijk recent geleverde zware glazen douchewand uit elkaar. Met z'n tweetjes hebben ze kunnen voorkomen dat de panelen sneuvelden en het harde glas in stukjes zou barsten. Uitsluitend via de site werden zij geacht om service verleend te krijgen. Nadat zij niets vernamen van het bedrijf toch maar de telefoon ter hand genomen. Tijdens het gesprek kregen zij te verstaan dat de firma op de route wel eens langs zou komen en na enig aandringen van mijn ouders werd de haak op het toestel gegooid. Toen een 6-tal dagen later een monteur van een extern bedrijf de douche opnieuw had gemonteerd bleek dat de originele constructie slecht was uitgevoerd en de assemblage op de verkeerde wijze was verricht. Mijn ouders zijn niet gecharmeerd van "de service" van Hoefnagel sanitair, tegels en keukens en raden het bedrijf niet aan.

27 november 2017