14 juli 2020 heb ik een hoesje met foto ontworpen. Precies een week later is hij binnengekomen. Het hoesje ziet er mooi afgewerkt en stevig uit. Het product is dus zeker in orde! Over de levertijd... Toon meer
12 juli een bestelling gemaakt, nogsteeds niet binnen gekregen terwijl er staat voor 15:00 zelfde dag vezonden dus hooguit binnen 3/4 werkdagen thuis. Na 2 keer een mail te hebben gestuurd hierover ge... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Telefoonhoesjes en andere leuke cadeaus ontwerpen en laten bedrukken met eigen foto's of teksten. Ook tabletcovers, knuffels, sleutelhangers en meer.
Telefoonhoesje en dienblad besteld
Telefoonhoesje en dienblad besteld. Superleuk mooie scherpe foto’s. Leuk cadeau geworden.
Uitstekende kwaliteit en service!
We bestellen voor ons bedrijf bij Hoezzi onze telefoonhoesjes en relatiegeschenken. We zijn altijd tevreden en bij vragen staat Michael altijd voor ons klaar. Zeer enthousiaste jongeman die weet van aanpakken. Ik heb de reviews hieronder gelezen en kan me hier niet in vinden. Ontevreden mensen klagen graag en tevreden mensen hoor je meestal niet!
Inge Luiten
Ik heb de 19e mei een bestelling …
Ik heb de 19e mei een bestelling gedaan en nog steeds niet ontvangen.
Ik hun mail gestuurd daarna hebben ze gebeld voor volgende zending .
En het is nu inmiddels een week later en nog geen bestelling binnen .
En dat is fluiten naar je centen en bestelling.
De verdrietige oma
Hoezzi.nl is niet te vertrouwen
Hoezzi.nl is een farce, bestel hier niet !!
We zaten tegen een deadline maar volgens de site zou de bestelling binnen 3 werkdagen bij ons binnen zijn.
Voor de zekerheid gebeld en we kregen 1 dag voor de levering te horen dat er op tijd geleverd zou worden.
Mooi niet ! Wij met lege handen naar een verjaardag.
2 dagen te laat komt de levering bij ons binnen maar is incompleet.
Vrolijke vriend Marcel Jansen van Hoezzi.nl gaf niet thuis, of we een foto hadden van het pakket, dan kon hij misschien wat.
We hebben het er maar bij laten zitten maar wees dus gewaarschuwd: reken niet teveel op de beloften van Hoezzi.nl !
Teleurstelling
Klok besteld voor vriendin die naar Amerika gaat. Op zondag besteld maar op donderdag nog steeds niet binnen. Terwijl de website aangeeft binnen 1 dag verzenden, met een max van 3 werkdagen. Dat klopt dus niet. Als ik het morgen nog niet binnen heb is het volledig nutteloos. Erg teleurgesteld. Heb ze woensdag email gestuurd maar dag later nog steeds geen reactie gekregen. Al met al weinig vertrouwen bij dit bedrijf. Als morgen niet binnen is zit ik met waardeloos cadeau opgescheept!
Lange levertijd, foutieve producten
In korte tijd drie bestellingen ontvangen van Hoezzi.nl. Bij de eerste bestelling bleek de kleur niet te kloppen, na bellen werd aangegeven dat het hoesje nooit verzonden had moeten worden. Dus ik kreeg een vervangend product verzonden, echter kreeg ik dit keer een verkeerd product (hardcase in plaats van softcase). Inmiddels ben ik nog in afwachting van de derde levering, net zoals de eerste twee duurt de levering meer dan een week in plaats van de beloofde "volgende werkdag". Al met al toch redelijk teleurgesteld in dit bedrijf.
Ik heb een klok besteld waarvan de …
Ik heb een klok besteld waarvan de wijzers het niet deden.
Ik heb gebeld en er is mij toegezegd dat ik nieuwe wijzers zou krijgen.
Dit is tot op heden niet gebeurd. De klok is op 23 november besteld. En ik heb ze op 27 november gebeld en kreeg toen die toezegging.
Vandaag, 4 december, nog niets ontvangen.
Heb al meerdere malen een mailtje gestuurd waar de wijzers blijven, maar krijg op mijn mail geen reactie
Afgelopen weekend bij Hoezzi.nl een …
Afgelopen weekend bij Hoezzi.nl een hoesje ontworpen en besteld, en zag toen ineens dat ik het hoesje voor het verkeerde model had besteld. Meteen gemaild en maandagmorgen opgebeld. Werd heel vriendelijk te woord gestaan, de meneer heeft mijn mail en ordernummer opgezocht en me verteld dat het geen probleem was, hij kon het zo wijzigen in het goede model! En vandaag had ik het hoesje al binnen, helemaal goed en paste prima! Kortom, een echte aanrader! Goed product en super service!
Ik ben aangenaam verrast!
Ik had nog geen reviews gelezen over Hoezzi.nl. Toch heb ik de gok genomen om hier een eigen hardcase backcover te ontwerpen.
Ik moet zeggen, ik ben aangenaam verrast!
De volgende dag had ik mijn bestelling binnen en de backcover was ook nog eens van hoge kwaliteit! En dat terwijl het "maar" €11,95 kost inclusief verzending!
Ik ga hier zeker vaker bestellen!