Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mooie lijsten en goede service.
3 mooie aluminiumlijsten besteld bij Hokap. Helaas bij transport was het glas van twee lijsten beschadigd. Binnen twee werkdagen kreeg ik nieuwe lijsten. Zeer netjes afgehandeld!
Bestelling ging niet vlekkeloos, maar wel sympathiek contact.
Toen ik een aantal dagen na bestellen en betalen geen bericht van verzending had ontvangen, zelf maar even gebeld. Bleek dat de order niet was doorgevoerd omdat er vraagtekens bij het afleveradres stonden.
Meneer aan de telefoon heeft de order meteen met spoed voor mij doorgezet bij de fabriek en ik kreeg mijn lijsten alsnog, net op tijd. Helaas was bij aankomst wel een van de houten baklijsten niet helemaal goed. Er miste een stukje hout uit de rand. Ik heb hier zelf nog geen melding van gemaakt bij Hokap omdat ik de lijst meteen nodig had. Bestel al jaren bij Hokap; meestal is het goed.
Geweldige service
Als lid van een fotoclub streven we altijd tijdens onze exposities naar een uniforme uitstraling. Dezelfde lijsten en dezelfde passe-partouts maken die uitstraling mogelijk. Hokap heeft ons hier weer perfect in geholpen.
Baklijst gekocht
Ik heb een baklijst besteld. Bij de vorige levering ( ander bedrijf) zat bij de baklijst een ophangsysteem. Nu moesten we nog op stap om een haakje of ophangsysteem te kopen om de lijst met schilderij op te kunnen hangen. Het zou beter zijn dit mee te leveren bijpassend bij de lijst.
Hokap lijsten, mooi, stipt geleverd.
Ik ben blij met de lijsten van hokap, strak, handig in te lijsten, eenvoudig maar stevig en goed materiaal. Ik kan deze maten in de winkel niet vinden en heb nu toch de poster goed in kunnen lijsten. Bezorging ging goed, werd kritisch begeleid.
Heldere afspraken die worden nagekomen.
Bijna alles positief. Alleen jammer dat van de bezorgdag geen nadere tijdsafbakening wordt gegeven. Ik weet dat het mogelijk is dat op de bezorgdag zelf per email of SMS een nader bezorgtijdstip wordt doorgegeven.
Prima verzorgd en betrouwbaar.
Prima levering neergezet op aangegeven plek.
Professionele kwaliteit voor een redelijke prijs, goede service
Professionele kwaliteit voor een redelijke prijs, goede service.
Is voor mij een kwaliteits webwinkel.
Het enige dat soms verwarrend is is dat deze webwinkeleigenaar meerdere winkels heeft onder verschillende namen.
Verrassend goede webwinkel
Snelle verwerking van bestellingen. Heel Mooi aanbod van verschillende soorten lijsten. ben heel tevreden met de lijsten die ik al gekregen heb, .die duidelijk met veel zorg worden ingepakt en geleverd. Voor mij een ontdekking. en zal er zeker nog vaker gebruik van gaan maken. Misschien wel geregeld zelfs. Heb vandaag voor het eerst pass partouts besteld ook bij Hokap. Wel een beetje jammer dat dat niet kan vanuit dezelfde site als die voor het inlijsten. Maar misschien is dat nog even wennen.
een heel tevreden klant
carla hamel
Kwaliteitsprodukten, duidelijk omschreven op de website.
Als er je eenmaal wat besteld hebt, kom je er waarschijnlijk vaker.
Goede service en snelle levering
Perfecte manier om snel en simple lijsten en passé partouts te kopen voor een redelijke prijs!
Top kwaliteit lijsten en supersnelle levering
De lijsten zijn voor verzending zeer degelijk verpakt. en de kans op beschadiging of glasbreuk is daardoor zo goed als uitgesloten. Kwaliteit is zeer goed en de levering is snel. Prijzen zijn meer dan redelijk. Hier gaan wij vaker bestellen. Aanrader!
Snelle levering goed telefonisch advies
Ik had passepartouts besteld en ook lijsten. Allebij zeer snel geleverd en perfect. Het enige is jammer dat je dubbele verzendkosten krijgt. Maar dat neem ik voor lief.
Zeer goed materiaal, persoonlijke en meedenkend!!!