Holdsport er en fin app. Den har dog enkelte punkter som kan forbedres. Når man er i beskeder, så er der ventetid på at gå ud af en besked og ind i en anden. I forhold til profiler, så er det... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
dinskiklub.dk har skiftet system til holdsport, og er meget tilfredse. Vi har naturligvis oplevet små ting der ikke har virket efter hensigten. Det har mest været brugerproblemer pga. nyt system man... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi besluttede i vores bokseklub at bruge Holdsport, da GDPR reglerne trådte i kræft. samtidig var vores gamle medlemsadministration 100% analog. her 4-5 år senere kan vi konstatere at vores kontingen... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Uundværligt system for at kunne drive vores forening. Vi har brugt Holdsport i over 5 år og systemet er løbende blevet forbedret og opdateret med nye funktioner. Priserne for ekstra funktioner... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Online tilmeldingssystem som kan benyttes til koordinering af al holdsport. Et gratis online værktøj til trænere og andre til at holde styr på alt fra målscorer, bøder til kampe og tilmeldte.
Contactgegevens
Filmbyen 23, 3. Sal, 8000, Aarhus C, Denemarken
- info@holdsport.dk
- www.holdsport.dk
Heeft 84% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mine 2 børn er rigtig glade for det
Mine 2 børn er rigtig glade for det. Det er dejligt at der er et sted de kan lave noget sammen men også møde nye venner.
Holdsport er et ufatteligt ringe stykke…
Holdsport er et ufatteligt ringe stykke reklame befængt software som alle jeg kender kun bruger fordi der ikke er et alternativ. Det er lige et kvart niveau over Aula.
Holdsport er en fin app men med mulighed for forbedringer
Holdsport er en fin app. Den har dog enkelte punkter som kan forbedres.
I forhold til profiler, så er det ikke simpelt når man skal have 2 børne og en forældreprofil tilknyttet.
Vi fik tilmeldt begge børn men det ene barn står som værende forældreprofilen. Det er ikke hensigtsmæssigt.
Sidst men ikke mindst så vil det være rart hvis man kan dele holdsport kalenderen med sin fx Google kalender så der kan skabes et nemmere overblik i hverdagen.
God motion for min dreng han er glad…
God motion for min dreng han er glad når han spiller og træner basket
Holdsport har gjort det let og simpelt…
Holdsport har gjort det let og simpelt for vores Triathlon klub
Gud hvor er det dog nemt
Super godt lavet ,bare det mig der…
Super godt lavet ,bare det mig der havde lavet det
Bøssegymnastikken er vigtig for kroppen og en fornøjelse
Det er meget betydningsfuldt for mig at gå til gymnastik, fordi jeg er 88 år gammel. Jeg har brug for at gå til det 3 gange om ugen i halvanden time hver gang, så at jeg stadig kan holde gang i den gamle krop. Alle de andre deltagere er meget yngre end mig, men det er ikke noget problem. Og jeg er enormt tilfreds med vore tre læreres indsats. Derudover er der en god stemning blandt deltagerne. Jeg synes at folk behandler hinanden med respekt.
Uundværlig
Hvad gjorde vi før Holdsport???
Som 60+++er tager jeg ikke så let nye IT-redskaber til mig.
Men Holdsport er blevet helt uundværlig - alle oplysninger ligger klar, til-og framelding let at bruge, man kan holde sig á jour.
Jeg er en begejstret bruger🥰
Modtog besked om kontingent betaling
Modtog besked om kontingent betaling, fint.
Da jeg har fået nyt betalings kort skal jeg rette det i min profil indstilling men vejleding i mail passer ikke på den hjemmeside der henvises til.
Jeg finder min kort oplysninger, men kan ikke ændre eller tilføje et nyt kort. Da jeg slettede kortet kan jeg indtaste en nyt. Den skal godkendes ved at lave en betaling på 0kr - ikke særlig logisk. Siden viser at konto oplysninger er ok, men så kan jeg ikke komme videre, ingen tastefelter eller meny punkter at gå videre med. Prøvede browser retur, så skiftede siden til en roterende cirkel, og blev der indtil jeg opgav.
Jeg har ALDRIG haft en bare nogenlude oplevelse på holdsport.dk - det er heldigvis sjældent jeg er tvunget til at benytte platformen.

Nemt at bruge app`en
Nemt at bruge app`en. Bruger den kun til opslag og se klubbens aktiviteter.

Antwoord van Holdsport.dk
Jeg er blevet trukket 200kr fra…
Jeg er blevet trukket 200kr fra Holdsport UDEN at være tilmeldt nogen klubber/hold herigennem! Meget dårlig oplevelse!

Wow.
Wow.
Der nærmer sig jo snyd.
Jeg er ikke medlem , har ikke været et i tre år og vil ikke tilbage .

Antwoord van Holdsport.dk
Holdsport en masse unødvendig uro
Holdsport giver mig en masse unødvendig uro i min mailbox m.m. Ugentlige mails-reminder for de hold jeg går på, hvilket er helt unødvendigt. Reklamer og værst af alt tilbagevendende besvær med at tilmelde mig hold igen efter hver sæson, for så skal systemet til at sammenlægge en ny profil med den gamle, og det kræver ekstra skriveri med foreningen. Sidst har jeg to gange prøvet at betale for næste sæson, via en grøn betalingsknap på mail fra Holdsport, og betalingen ser ikke ud til at gå gennem nogle af gangene. Det ville være dejligt enkelt og befriende bare at betale sin træning med en almindelig opkrævning og undgå al den uro, som Holdsport medfører.

Super
Den er bare super god - nem at bruge og kanon når ens hold skal have en besked👍🏼

Sportshold for enhver smag
Sportshold for enhver smag - godt kammeratskab. Gode trænere.

Antwoord van Holdsport.dk
Har ikke stiftet bekendskab med en APP…
Har ikke stiftet bekendskab med en APP som Holdsport tidligere. Den virker og jeg er en glad pige på 73 år som har nemt ved at bruge app'en. Stor Applaus til jer.

Antwoord van Holdsport.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.