snel en voordelig geleverd.
Een zeer snelle levering, wel geen goedkope transportkosten. Een echt kwaliteitsproduct. Hier zou ik zeker nog eens kopen.
Le choix, le service et le prix en audio, vidéo, hifi et home-cinéma depuis 2001. Notre équipe, experte et passionnée, est à votre service pour réaliser vos rêves de beau son et de grande image !
3 Rue Ferdinand de Lesseps, 60200, Compiègne, Frankrijk
- 03 51 120 150
- www.homecinesolutions.fr
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Super ervaring
Nieuwe Element gekocht voor mijn draaitafel. Omdat ik twee stuks kocht een aanbieding ontvangen met een fikse korting. Alles ging zo soepel, met een paar dagen in huis. heldere communicatie ne verwachtingen van bestelling tot levering. Kunnen ze bij veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Super solide!
snel en voordelig geleverd.
Levering duurde vrij lang ivm niet op…
Levering duurde vrij lang ivm niet op voorraad zo in van de producten en tevens 2 keer leverdatum gewijzigd. Uiteindelijk wel de speakers er ontvangen en daar zeer tevreden mee. Zeker voor de scherpe pakket prijs. Altijd keurig antwoord gehad op mijn vragen via de mail
Goede prijs en levering naar Nederland!
Zeer goede prijs op de Focal inbouw…
Zeer goede prijs op de Focal inbouw .Sneller geleverd dan voorzien. Aanrader
Excellent service
Excellent service! Quick, complete, and affordable.
Heel tevreden
Heel tevreden, mooie prijs, snelle en correcte levering, enkel kwaliteitsmateriaal op deze site.
Een geweldige transactie
Bij HomeConeSolutions offerte aangevraagd (geweldige aanbieding) en via de mail goed contact gehad over de bestelling en levering ervan. De kosten van verzending naar Nederland waren redelijk (tussen $35 en €53) en binnen een paar dagen was de bestelling in goede staat geleverd. Wel eerst de doos opengemaakt om te kijken of het juiste apparaat erin zat, want dat had het bedrijf aanbevolen. Als ik iets nieuws ga kopen zal ik zeker eerst bij HomeCineSolutions kijken. Zeer aanbevolen.
Een zeer snelle levering
Excellent service et professionalisme
Perfect
Perfect! Supersnelle levering naar België. Aanrader!
Goede service en snel geleverd zelfs in…
Goede service en snel geleverd zelfs in Nederland!
Offerte,opdracht en levering.
Offerte, opdracht en levering prima uitgevoerd, voor herhaling vatbaar.
Perfecte winkel
Perfecte winkel, wordt allemaal netjes verpakt geleverd en véél goedkoper dan in Nederland. Ik heb Focal speakers gekocht die in Frankrijk worden geproduceerd en ben er enorm blij mee, zó mooi afgewerkt en prachtig geluid. Ik heb ook de CXA-80 versterker en de CXN V2 streamer van Cambridge gekocht. In één woord "geweldig".
super tres bien excellent.je …
super tres bien excellent.je recommande vivement .
tres bon site
Betrouwbaar bedrijf, leveren ook goed in Nederland
Gewoon goed!

Antwoord van HomeCinéSolutions