Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kunne man give 0 stjerner. Jeg er så skuffet over min oplevelse med dette hotel. Jeg havde booket et 2-nætters ophold i påsken som gave til mine børnebørn i forbindelse med et Minecraft-event.... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En meget misvisende hjemmeside. Meget lille værelse fugtigt og klamt - rigtig dårlig lugt på gang og værelse. Smart i en fart på den "træls" måde af ældre receptionist - syg som en hund efter Grill bu... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Business hotel
  2. Gezinshotel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Er det ideelle udgangspunkt for besøg i Legoland, Løveparken, Jesperhus blomsterpark, det lokale BaBoon City, Haustrup dyrepark, Vesterhavet, akvarier i Silkeborg.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Kæmpe fejl af hotellet!!

Jeg havde booket et 2-nætters ophold i påsken som gave til mine børnebørn i forbindelse med et Minecraft-event. Bookingen blev bekræftet og hotellet betalt, men blev 3 uger før jeg kontaktet og fik at vide, at hotellet var lukket i perioden – og at de derfor annullerede reservationen. Forklaringen var, at de havde glemt at lukke for bookinger.

Det er simpelthen ikke i orden. Når man driver et hotel, bør man have styr på sit bookingsystem, så gæster ikke står i den situation. I vores tilfælde betyder det, at en planlagt oplevelse for børnene nu er ødelagt, og at vi med kort varsel skal forsøge at finde noget andet i en travl periode, hvor der er minecraft event i messecenter Herning.

Meget frustrerende oplevelse, uprofessionelt og bestemt ikke den service, man forventer.

9 maart 2026

Rigtig dårlig oplevelse

Havde booket et værelse med overnatning fredag den 2. maj. Et lille meget spartansk værelse med en 3/4 seng til to voksne mennesker. Et lille badeværelse med bagfald på gulvet så hele gulvet var vådt efter bad. En stinkende og skimmelbefængt skraber til gulvet. Virkelig ulækkert.
Den eneste grund til en stjerne var morgenmaden lørdag morgen. Vi kommer der ikke mere og er heller ikke et hotel jeg vil anbefale til andre.

3 mei 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Normalt laver jeg ikke anmeldelser

Normalt laver jeg ikke anmeldelser, men denne gang føler jeg mig nødsaget til det.

Jeg har booket et værelse 4 nætter på Hotel Herning til en værdi af ca. 1500 kr/nat. Værelset er non-refundable, hvilket jeg spørger ind til ved bookning og får at vide, at hvis jeg måtte checke ud før tid, så kan jeg få mine penge retur, hvis værelset bliver lejet ud på ny.

Jeg checker ud 2 døgn før tid og siger til receptionschefen, at jeg har en veninde, som gerne vil leje det. Hun har en venteliste, hun skal spørge først, og vi aftaler, at hun kontakter mig, hvis det ikke bliver lejet ud. Jeg dobbeltchecker, at hun har mit mobilnummer, inden jeg forlader hotellet.

Jeg hører intet og formoder derfor, at værelset er lejet ud.

Efterfølgende får jeg at vide, at de ikke har lejet værelset ud, og jeg derfor ikke kan få mine penge retur. Jeg er uforstående, da jeg jo netop havde gjort opmærksom på, at jeg selv havde en ven, som kunne bruge værelset, men jeg intet hørte fra dem.

Hotel Herning vælger at fastholde deres ret om at værelset var non-refundable, og jeg mister 3.000 kr.

Jeg står tilbage med en frustreret følelse og en oplevelse af, at Hotel Herning ikke har gjort, hvad de kunne for at hjælpe mig med at leje mit værelse ud til trods for, at de både har oplyst mig det i forbindelse med, at jeg bookede værelset, og da jeg forlod hotellet.

Jeg kan derfor IKKE anbefale Hotel Herning og ønsker ej heller at bruge det i fremtiden.

7 maart 2025

Fed festival

Har lige været til festival på Hotel Herning , som er startet sidste år, så derfor er der lidt der skal slibes til.
Der er kun kæmpe ros fra os 9 venner der var afsted og har booket til næste år.
Alle der var på arbejde i weekenden var fantastiske ,gode værelser og rigtig godt mad man kunne vælge som var til ug.
Kun kæmpe ros fra Steen Brogaard

15 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service på Hotel Herning og…

Fantastisk service på Hotel Herning og Dolphin Hotel( samme ejer); uanset hvad vores problemer indebar; blev det fixet på e’n eller anden måde. Virkelig sødt og venligt personale og en dejlig fornemmelse af fordelene ved et hyggeligt familieforetagende. Hvis vi skal til Herning Jyske Bank Boxen vil vi helt sikkert prøve at booke her igen.

11 juli 2024

Det sødeste personale

Det sødeste personale jeg længe har oplevet, service udover det prisniveau hotellet er i, morgenbuffet er også meget fint, værelser er helt ok til prisen, alt rent og pænt.

15 juli 2024

DÅRLIG SERVICE

DÅRLIG SERVICE!

Kom til at betale 2 gange værelser på ca. 5000kr i alt. ved en fejl via deres hjemmeside (under betaling med MITID sagde den "betalingen blev ikke gennemført" så bestilte vi en igen med det samme). Men dagen efter da vi kom, sagde personalet ellers at de vil returnere pengene, men nu har vi fundet ud af det ikke vil returnere pengene fordi vi har ikke kontaktet dem med det samme?! Hvad er det for en service? Det kan da ikke passe at det ikke vil returnere pengene fordi vi ikke har kontaktet dem med det samme, vi har prøvet og ringe til dem med det samme den nat vi bestilte, men der var ingen der tog telefonen. SKAL ALDRIG OVERNATTE I HOTEL HERNING igen

3 februari 2024

Lækkert og Godt

Helt igennem et super hyggeligt og lækkert ophold på Hotel Herning.
Det sødeste personale ligefra receptionen, rengøring og køkkenpersonale meget hjælpsomme og smilende.
Kan klart anbefales herfra.

10 november 2023

Rent og pænt

Rent og pænt. Personalet er venlige og hjælpsomme. På gangen er der tekøkken med mikroovn, køleskab og kaffe+the.
Meget hundevenlige.

19 mei 2023
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vi havde booket værelse til sidste…

Vi havde booket værelse til sidste weekend i forbindelse med Håndbold stævne.
Meget svært at få parkering . Modtagelsen i receptionen var super fin. Værelset på 9 etage var iskold og svært at varme op, ikke særligt indbydende.
Fin morgen buffet på trods af mange gæster.
Alt i alt 3 stjerner.

17 februari 2023

God værdi for pengene

Udefra ser hotellet lidt kedeligt ud og værelserne er lidt basale men lad dig ikke narre. Alt fungerede og det er længe siden jeg har sovet så godt i en seng, der ikke er min egen. Personalet var utroligt venlige og imødekommende og morgenmadsbuffeten var til 6 stjerner. Og så er der ikke længere end 6 minutter i bil til midtbyen Herning og i kort gåafstand fra Boxen. Helt klart en anbefaling herfra.

1 oktober 2022

Ingen ledelse

Det værelse der lå ved siden af os var der vild fest så vi fik næsten 2 timers søvn på en hel nat selvom vi bankede på så blev det bare vildere .. værelset var ok. Så vælg et andet hotel...

19 juni 2022

En overnatning

En overnatning, var en overnatning for meget. Vi blev taget rigtig godt imod af en ung fyr. God til kundeservice. Men det er også det eneste positive.
Værelset var under al kritik. Gammelt, slidt og mega beskidt. Sengene var som at sove på beton.
Morgenmaden, igen intet positivt.
Da vi skal tjekke ud, er det en ældre herre (måske ejer), vi har aldrig I vores liv fået så dårlig service. Han snakkede grimt til os, jeg vil faktisk sige han var ubehøvlet.
Jeg skal aldrig bo på det hotel igen og jeg vil ikke anbefale andre at spilde deres penge på det. Trods beliggendeheden er kanon iforhold til messecenteret, så vælg scandic.

19 juni 2022

Fantastisk oplevelse.

Vi planlagde en tur til Herning, da vi skulle overvære BørnMGP og ville vælge et hotel der lå tæt på.
Vi valgte Hotel Herning, men fik af vide at der var fuldt booket. Jesper var så god at han efter et par dage fandt en god løsning til os.
Man må godt nok indrømme at det også var en god løsning, da vi ankom. 2 værelser med bad og toilet + opholdsrum.
Morgenmaden var også superb.
Selvfølgelig skulle vi jo også have noget drikkevare med på vej hjem af Jesper på husets regning. Hotellet er fantastisk og personalet er meget serviceminded.
Jesper er et fantastisk menneske.

De varmeste anbefalinger herfra.

27 februari 2022

Aflyst pga. Corona..Men!

Vi skulle overnatte i forbindelse med arrangement, men det blev pga.Corona flere gange flyttet og aflyst, Hotel Herning valgte til sidst og give penge retur, det er en fantastisk behandling af kunder

8 februari 2022

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.