Dit bedrijf brengt kosten in rekening die nooit gemaakt zijn. Schimmige eindfacturen, schoonmaakkosten, en een borg die niet wordt teruggestort. Dit bedrijf is er maar met één doel en dat is zoveel m... Toon meer
Sinds mijn huurappartement is verkocht en Househunting Arnhem het beheer van het pand heeft overgenomen, valt het huis letterlijk uit elkaar door gebrek aan onderhoud. Er wordt niet reageert op mijn v... Toon meer
Na een kennismaking en opname van onze locatie volgde er zeer snel een bericht voor een bezichtiging, waarbij wij zelf aanwezig konden zijn. Kort daarna ontvingen wij een digitale vragenlijst en e... Toon meer
Bijzonder prettige en empatische makelaar. Ik kocht een appartement vanuit een enigermate vervelende situatie, en dhr. Engels toonde begrip en empathie voor mij. Hij heeft me net dat beetje extra onde... Toon meer
- Vastgoed verhuurbedrijf
- Woningverhuur
- Kantoorvastgoedbedrijf
- Vastgoedbeheerder
- Makelaardij
- Vastgoedontwikkelaar
Uw woning verhuren middels HouseHunting Woonbemiddeling! De specialistische kennis welke bij uw woning verhuren benodigd is heeft HouseHunting in huis! Daarnaast nemen wij uw werk uit handen met ons vastgoedbeheer!
Stationsweg 22, 5211TW, 's-Hertogenbosch, Nederland
- 073-6131322
- franchise@househunting.nl
- www.househunting.nl
Heeft 41% van zijn negatieve reviews beantwoord
Prettig en duidelijk contact.
Prettig en duidelijk contact.
Behulpzaam.
Verspil geen moeite
Na 8 e-mails communicatie aan het lijntje gehouden en genegeerd zowel via e-mail als telefonisch waardoor ik kans op een andere woning verloren ben. Geen gang van zaken.

Antwoord van HouseHunting
Deskundige dienstverlening op een fijne manier.
Goed en deskundig en prettig geholpen met het vinden van ons huurhuis !

Antwoord van HouseHunting
Via via ben ik in contact gekomen met HouseHunting
Via via ben ik in contact gekomen met HouseHunting. Zij geven goede adviezen met betrekking tot een woning die ik wil verhuren en het contract dat ik daarbij het beste kan afsluiten. Ik ben zeer tevreden over de plezierig contacten die ik gehad heb met Okko. Ik kan een ieder HouseHunting aanraden die een woning wil verhuren mede door de deskundigheid van Okko. Groet, Jaco
Geen aanrader
Betaal geen hoge waarborgsom. Alles netjes afgeleverd en de waarborgsom nog steeds niet ontvangen.

Na 3 maanden nog geen borg terug
Wat een drama, na 3 maanden later hebben wij nog steeds onze borg niet terug. Wordt heel slecht gecommuniceerd en als je ze belt is de financiële afdeling niet beschikbaar. Het lijkt erop dat ze de borg niet willen uitkeren. Wij hebben hier een heel slecht gevoel over.
Wij woonden aan de orthen 80.

Richard was super behulpzaam
Richard was super behulpzaam, hij was altijd bereid om te helpen als ik ooit vragen had.
Vriendelijk en goede werkwijze
We zijn goed geholpen en ze hebben een fijne manier van werken. Zo kun je echt serieus op zoek naar een woning!
We werden vriendelijk en professioneel…
We werden vriendelijk en professioneel geholpen!
Zeer slecht.
Ik woon nu in een woning van HH. In het begin was er een hele professionele uitstraling. Na een paar weken duidelijk dat er van alles kapot of niet geleverd is (geen Wifi, ook al stond dat wel in contract, verwarmingen deden het niet etc). Daarnaast woont iemand bij ons die erg vaak en veel overlast veroorzaakt en een onveilige woonomgeving veroorzaakt. Heb samen met andere huisgenoten tientallen (letterlijk) mailtjes gestuurd. HH reageert niet op mails en als ze reageren dan is het veel later en beantwoorden ze maar een aantal van de meerdere vragen. Heb drie weken geleden gevraagd over informatie over vroegtijdig contract afzeggen, heb tweemaal follow-up mails gestuurd en heb nog steeds geen reactie.

Erg prettig contact met Huub
Erg prettig contact met Huub. Hij reageert altijd snel en is erg vriendelijk. Wij hadden binnen een week een huurhuis gevonden, echt top service!
Snel geregeld!
Het contact met de makelaar verliep fijn en vlot, en gelukkig kon er veel voor ons geregeld worden. Het huurcontract is sterk en het appartement is heel netjes opgeleverd.

Super goede service!!
Super goede service!!
Het contact wat wij met househunting gehad hebben is buitengewoon goed!! Afspraken werden netjes nagekomen en alles verliep heel erg vlot..
Grote klasse voor de manier hoe wij geholpen zijn.
Groetjes!

Top service
Super snelle service. Fijn contact en goede begeleiding. professioneel kantoor !
In een woord top !!
Blij met mijn nieuwe woning
snelle reactie
Reageren snel en vriendelijk op de vragen en opmerkingen die we hadden. Leuk huis mogen huren via HouseHunting.
Een hele fijne makelaar!
Een hele fijne makelaar! Prettige en snelle communicatie. Heldere afspraken en betrouwbaar. Ik ben heel blij met Okko!

Fijn geholpen
Fijn geholpen door Niels. Proces liep vlot en Niels is goed bereikbaar en bereid om al onze vragen te beantwoorden.
Uitstekende en klantgerichte service.
Als verhuurder ervaren we de service van HouseHunting als klantgericht, deskundig en toegewijd. Met Lilian zijn de contacten to the point en haar focus is voornamelijk gericht op de hoofdzaken. Wij zijn zeer tevreden over deze manier van zakendoen en en onze betreffende huurders blijken dezelfde ervaringen te hebben.