Dit bedrijf brengt kosten in rekening die nooit gemaakt zijn. Schimmige eindfacturen, schoonmaakkosten, en een borg die niet wordt teruggestort. Dit bedrijf is er maar met één doel en dat is zoveel m... Toon meer
Sinds mijn huurappartement is verkocht en Househunting Arnhem het beheer van het pand heeft overgenomen, valt het huis letterlijk uit elkaar door gebrek aan onderhoud. Er wordt niet reageert op mijn v... Toon meer
Na een kennismaking en opname van onze locatie volgde er zeer snel een bericht voor een bezichtiging, waarbij wij zelf aanwezig konden zijn. Kort daarna ontvingen wij een digitale vragenlijst en e... Toon meer
- Vastgoed verhuurbedrijf
- Woningverhuur
- Kantoorvastgoedbedrijf
- Vastgoedbeheerder
- Makelaardij
- Vastgoedontwikkelaar
Uw woning verhuren middels HouseHunting Woonbemiddeling! De specialistische kennis welke bij uw woning verhuren benodigd is heeft HouseHunting in huis! Daarnaast nemen wij uw werk uit handen met ons vastgoedbeheer!
Stationsweg 22, 5211TW, 's-Hertogenbosch, Nederland
- 073-6131322
- franchise@househunting.nl
- www.househunting.nl
Heeft 35% van zijn negatieve reviews beantwoord
Had geen tijd om een woning te verhuren…
Had geen tijd om een woning te verhuren en heb contact opgenomen met Huub van Househunting.
Alles incl de woning netjes maken is door hem geregeld. Jij kent de plaats en de mensen die je nodig bent. Helemaal als je niet in de buurt woont is dit de perfecte oplossing. Binnen zeer korte tijd had hij nette huurders en heeft hij de overdracht geregeld.
Huub bedankt en wij weten Househunting te vinden
Ik ben continu aan het verzoek te…
Ik ben continu aan het verzoek te sturen op verschillende woningen. zelfs de woningen die binnen 1 seconden op website komt, maar helaas krijg ik altijd hetzelfde mail terug!
Gezien heb ik hun ook gebeld, zeggen ze altijd 'ja blijf gewoon op woningen reageren'.
wat mij persoonlijk overkomt is:
1. ze willen alleenmaar dat je geld betaald en lid worden maar alsnog krijg je niks.
2. het komt me echt zeer gediscrimineerd over omdat ik gebruik van een nette template (wel met mijn eigen manier + eigen gegevens) en alsnog willen ze me nog afkeuren. (dit opmerking komt omdat ik hetzelfde ervaring met andere makelaars heb gehad, omdat ik geen Nederlander ben).
alleen maar jammer.
Goed contact
Als aanhuurmakelaar heb ik contact gehad met Bas, het contact was erg prettig en verliep vlot.
Ik zou HouseHunting dan ook zeker aanbevelen.
Househunting, op jacht naar geldbesparing
Househunting heeft besloten om onze ventilatie in het gehele gebouw op een timer te zetten. Om 0.27u schakelt het uit, pas om 6.27u gaat het weer aan.
Dit betekent dat er 's nachts geen luchtcirculatie is. In de winter was dit al vervelend, nu in de zomer is het simpelweg niet uit te houden in de nacht. Overdag is het warm en kan er dus geen koele lucht binnen komen, in de nacht is het koel maar kan er dus helemaal geen lucht binnen komen.
Ik lig dus iedere nacht te zweten omdat er geen enkele luchtcirculatie plaatsvindt. Ook niet met het raam open want bijna iedereen heeft maar 1 raam.
De reactie van Househunting was "ja laat die timer maar staan anders krijgen we vast klachten over het geluid", en "het is altijd zo geweest".
Echter woon ik hier al vier jaar en is die timer echt wel nieuw, ook heb ik nooit iemand horen klagen over het geluid aangezien het helemaal niet luid is.
Meerdere bewoners hebben geklaagd, maar Househunting houdt aan dat ze er niks aan willen doen.
Gelukkig is het niet zo erg al twee zomers geleden, toen we in totaal meer dan een half jaar zonder enige ventilatie hebben gezeten. Ook toen werd er weinig ondernomen wat geleid heeft tot schimmel, nare geuren en slechte woonomstandigheden.
Nu heb ik noodgedwongen een airco moeten aanschaffen omdat het simpelweg niet uit te houden is.
En dan heb ik nog niks gezegd over het dreigen met kosten over o.a. achtergelaten troep in de algemene ruimtes, die volgens de contracten gewoon onder de verantwoordelijkheid van Househunting vallen (die wij als bewoners uiteindelijk toch hebben opgeruimd). Of de rekening van 330 euro toen hun noodnummer niet bereikbaar was en ze zonder contact op te nemen toch iemand hebben gestuurd terwijl ik al lang niet meer thuis was. En zo gaat de lijst nog wel even door.
Er is een algemeen patroon te ontdekken van zo goedkoop mogelijk werk leveren door de huurder op kosten te jagen.

Snel geholpen
Snel geholpen, goede service & fijn gecommuniceerd!
Fine hulpvaardige makelaar…
Bijzonder prettige en empatische makelaar. Ik kocht een appartement vanuit een enigermate vervelende situatie, en dhr. Engels toonde begrip en empathie voor mij. Hij heeft me net dat beetje extra ondersteuning geboden, die ik nodig had, ondanks dat het voor hem meer werk was. Niets dan lof dus. Ik kan deze makelaar dus van harte aanbevelen!
Ga niet in zee met HouseHunting!
Zeer slechte ervaring met HouseHunting – nooit meer!
Onze ervaring met HouseHunting was echt zwaar teleurstellend. Tijdens de huurperiode kregen we te maken met allerlei problemen in de woning, maar hulp of oplossingen? Die kwamen er simpelweg niet. Een paar voorbeelden:
De cv-ketel deed het drie maanden niet – in de winter!
Het balkon was onveilig en waarschijnlijk illegaal.
We hadden flinke lekkages, vochtplekken en schimmel, vooral in de badkamer.
De muren waren deels rot.
Meerdere keren om hulp gevraagd via hun portaal, maar er werd nooit iets mee gedaan.
We hebben in die tijd veel stress gehad, extra kosten moeten maken en gewoon heel slecht gewoond. En dan het einde van de huur: we zijn nu al een tijd weg, maar we hebben nog steeds niets gehoord over de terugbetaling van onze borg en het voorschot voor gas/water/licht. Blijkbaar is de eindinspectie ‘nog niet binnen’. Serieus?
Bij die eindinspectie werd zelfs nog gesuggereerd dat wij misschien moesten opdraaien voor een beschadigd kozijn en schoonmaakkosten. Echt belachelijk, zeker als je kijkt naar hoe slecht het huis er überhaupt aan toe was. Wij hopen dat dit niet serieus is, want dat zou echt de druppel zijn.
Al met al: wij zijn enorm ontevreden en raden iedereen af om met HouseHunting in zee te gaan. Slechte communicatie, geen service, en nul verantwoordelijkheid.
Geen aanrader
De huur van het pand was erg hoog, maar het pand was wel in goede staat en fijne locatie.
Maar de communicatie met Househunting is dramatisch. Ze reageren amper op mails of smsjes (ik had contact met team Tilburg en Den Bosch). Ik wacht al maanden op een verrekening van de energierekening en ook het opzeggen van de huur heb ik een aantal keer moeten doen omdat ik steeds geen reactie kreeg.
Oplichter
Oplichter, en een slechte beheerder.
Alle goede recensies op de deze site komen uit hem zelf.
Let goed op. En doet niks aan onderhoud.
Top begeleiding bij verhuur en verkoop
Rick en Lex van HouseHunting hebben ons eerst begeleid bij de verhuur en later de verkoop van onze woning. Kan niet anders zeggen dan een top service. Van de huurders en kopers kregen we vergelijkbare reacties. Geen standaard makelaar, maar een partij die echt met je meedenkt, alle tijd neemt en eerlijk begeleid.
Aankoop woning
Rick heeft ons in november geholpen met het aankopen van een woning in Tilburg. Waar wij nog twijfels hadden over het koopcontract, heeft Rick ons gerust kunnen stellen door met de verkoopmakelaar in gesprek te gaan en het contract waar nodig aan kunnen passen, en ons uitleg te geven over wat er gebruikelijk is. De samenwerking met Rick hebben we als erg prettig ervaren. Aanrader!
Perfect geholpen
Perfect geholpen door Chloë en Denise! Van bezichtiging tot informatie en oplevering – alles verliep soepel. Super tevreden!
Grote oplichters werken met BB vastgoed…
Grote oplichters werken met BB vastgoed B.V in Oisterwijk aan de brede steeg 41.
Vastgoedgolf is hierbij ook betrokken.
Deze mensen zijn niet betrouwbaar.

Goede en fijne communicatie
Wij zijn erg goed geholpen door Denise en Chloë van HouseHunting Breda. Ze zijn erg vriendelijk en behulpzaam. De communicatie loopt goed en duidelijk. Wij raden HouseHunting zeker aan voor het zoeken van een woning!
Een aanrader
Goede, duidelijke en snelle communicatie. Altijd bereikbaar bij vragen. Chloë en collega‘s voelen de huurder goed aan en zijn accuraat en zeer vriendelijk.
Wij zijn goed geholpen en begeleid door…
Wij zijn goed geholpen en begeleid door Chloë. Ze is behulpzaam, geduldig en duidelijk in de communicatie. Chloë nam alle tijd om mijn vader te helpen met de details en was enorm meedenkend en vriendelijk.
Bedankt Chloë!
Binnen een week
In een week hadden we de sleutels van ons appartement gekregen! Fijne en snelle communicatie!
Enorm fijne ervaring met Huub gehad
Enorm fijne ervaring met Huub gehad. Zonet de sleutels van ons nieuwe appartement in ontvangst genomen. Zeer snelle afhandeling en communicatie. Van online bezichtigen per WhatsApp videobellen naar ondertekenen (digitaal, wij waren op vakantie) binnen een week. Precies zoals het moet. Niks anders dan lof voor de werkwijze van Huub.

Ten alle tijden vermijden
Ten alle tijden vermijden! We hadden een appartement toegewezen gekregen, maar omdat HouseHunting hun huiswerk niet op orde had, ging het op het laatste moment niet door, terwijl het contract al getekend was en ik mijn oude plek al had opgezegd. Loze beloftes in een telefoongesprek dat ik de absolute prioriteit zou hebben en zij voor mij op zoek zouden gaan naar een nieuwe plek, maar sinds dat ene belletje is het absolute radiostilte geweest en ben ik vergeten. Mailen, appen, bellen was tevergeefs. Ohja, maar wel achteraf rekeningen sturen voor de bemiddeling en betalen van de huur natuurlijk.