Dit bedrijf brengt kosten in rekening die nooit gemaakt zijn. Schimmige eindfacturen, schoonmaakkosten, en een borg die niet wordt teruggestort. Dit bedrijf is er maar met één doel en dat is zoveel m... Toon meer
Sinds mijn huurappartement is verkocht en Househunting Arnhem het beheer van het pand heeft overgenomen, valt het huis letterlijk uit elkaar door gebrek aan onderhoud. Er wordt niet reageert op mijn v... Toon meer
Na een kennismaking en opname van onze locatie volgde er zeer snel een bericht voor een bezichtiging, waarbij wij zelf aanwezig konden zijn. Kort daarna ontvingen wij een digitale vragenlijst en e... Toon meer
Bijzonder prettige en empatische makelaar. Ik kocht een appartement vanuit een enigermate vervelende situatie, en dhr. Engels toonde begrip en empathie voor mij. Hij heeft me net dat beetje extra onde... Toon meer
- Vastgoed verhuurbedrijf
- Woningverhuur
- Kantoorvastgoedbedrijf
- Vastgoedbeheerder
- Makelaardij
- Vastgoedontwikkelaar
Uw woning verhuren middels HouseHunting Woonbemiddeling! De specialistische kennis welke bij uw woning verhuren benodigd is heeft HouseHunting in huis! Daarnaast nemen wij uw werk uit handen met ons vastgoedbeheer!
Stationsweg 22, 5211TW, 's-Hertogenbosch, Nederland
- 073-6131322
- franchise@househunting.nl
- www.househunting.nl
Heeft 35% van zijn negatieve reviews beantwoord
Geen borg terug
Wij (studenten) hebben altijd heel lang moeten wachten op reparaties in het huis en momenteel na 3 maanden verhuisd te zijn hebben we nog altijd de borg niet terug! Slechte communicatie...

Antwoord van HouseHunting
Wij zijn heel tevreden over de…
Wij zijn heel tevreden over de werkwijze van Huub, voor vragen was hij altijd te bereiken. Het was binnen 2 weken allemaal geregeld. Met een mooi rapport erbij. Super.
Fijne samenwerking met Househunting Enschede!
Ik mag al enkele jaren samenwerken met Househunting Enschede. Ze zijn vriendelijk, professioneel en komen hun afspraken na! Dit bevalt erg goed!
Pieter-Jan heeft ons op heel prettige
Pieter-Jan heeft ons op heel prettige, vakkundige en professionele wijze begeleid bij het vinden van een huurder. De communicatie en afhandeling verloopt vlot en efficiënt!
Saskia
Great for finding a place!
Onwijs goede ervaring gehad en goed geholpen door Huub! Echt een aanrader als je opzoek bent naar een woning in Groningen!
I've had a great experience and I really recommend Huub for finding a place in Groningen!
Uitstekende service, nemen de tijd voor je!
Uitstekende service. Niels was onze contactpersoon en heeft ons ontzettend goed geholpen om ons huis te verhuren. Hij heeft uitgebreid de tijd genomen om het proces uit te leggen, advies gegeven wanneer we het nodig hadden en ons door de stappen heen geloodst tot en met de overdracht aan de huurder. Ook de andere collega's van Househunting waren zeer behulpzaam. Househunting is de eerste die we bellen als we een vergelijkbaar verzoek hebben!
Probleem met het slot
Probleem met het slot bij onze voordeur. Hierop contact opgenomen met Huub Bleker en die heeft gelijk stappen gezet zodat dit snel opgelost was. Goede service!
professionele en vakkundige makelaar
Na een prettige kennismaking werden we snel benaderd voor een appartement in Zwolle Zuid
OKKO is zeer vriendelijk, behulpzaam, professioneel en vakkundig
Komt zijn afspraken na, en informeert je regelmatig en goed
We hebben zeer prettige ervaring met House Hunting Zwolle en bevelen hem zekers bij iedereen aan
Persoonlijk en betrouwbaar.
Persoonlijk en betrouwbaar.
Wij hadden snel een woning, super service.
Huur niet bij deze oplichters!
Als je gaat bezichtigen lijkt het allemaal een mooi verhaal te zijn. Totdat je er woont. Keukens worden niet tot nooit schoongemaakt, er word drugs verhandelt en gebruikt in het pand, en daarnaast woont er een groot aantal criminelen in dit pand. Ook zijn er mensen in het pand die onderduiken voor de politie. Bijvoorbeeld: Mijn over-buurman was een ex TBS'er. Er word de hele dag geblowt voor de entree. De gangen, de wasruimte etc, word nooit schoongemaakt. Oftewel een onveilige en vieze leefomgeving.
Heel simpel, househunting wilt alleen geld verdienen, en het boeit hun niet wat hun huurders vinden/denken.
Ik wil graag voorkomen dat andere potentiele huurders de verschrikkelijke periode moeten doormaken zoals ik deze doormaakt heb. Zelfs als je in hoge nood een woning nodig hebt is dit niet een optie waar je gebruik van zal willen maken.
Veel succes met het zoeken naar een normale woning!
Vakkundig. Ontzorgt mij.
Op een ontspannen manier handelt Okko correct, zakelijk en snel. Binnen het proces worden geen stappen over geslagen. Zijn vakkundig handelen ontzorgt mij. Wat mij betreft super nuttig en het is elke euro waard.
Persoonlijk vind ik het fijn om altijd met dezelfde persoon contact te hebben. Geen secretariaat of collega's. Zo werkt Okko ook. Voor mij top!
Supersnel een woning gevonden
Ongeveer een maand geleden begonnen aan onze zoektocht naar een huurwoning, en deze binnen een week via HouseHunting gevonden! We zijn erg tevreden over de snelle en vriendelijke werkwijze van Okko. Bij zaken die we telefonisch bespraken kregen we direct een schriftelijke bevestiging van wat we besproken hadden, dit geeft veel vertrouwen. Top!
Betrouwbare partij
Ik heb HouseHunting, en Jelmer Wielema in het bijzonder, leren kennen als een betrouwbare partij die snel zaken regelt. Als er iets speelt wordt het snel opgelost en ik heb als verhuurder het gevoel volledig ontlast te zijn.
Zeer vrie delijk en goed voor de…
Zeer vrie delijk en goed voor de klanten zoeken ook voor je een woning naar het bedrag dat je hebt ingevuld geldt ook voor kamers 👌👌👌
Snel
Snel, deskundig, vriendelijk.
Een heel prettig personlijk contact.
Alsuluut geweldig.
Niets op aan te merken.
Helemaal top
Heel fijn en snel geholpen met het zoeken van een kamer. Zeker aan te raden
Snel, goed en vriendelijk
Een super snelle, goede en accurate behandeling. In deze tijden van een krappe woonmarkt een absolute verademing. Dank je wel House Hunting Den Bosch, kan jullie iedereen aanbevelen
Een verademing in deze krappe woningmarkt.
Vriendelijk; behulpzaam en accuraat. Een hele fijne ondersteuning mogen ontvangen in de zoektocht naar mijn nieuwe woning.
Heel blij met House Hunting. In deze tijden, een verademing.
Snelle en fijne communicatie!