Ik sluit me aan bij de vorige…
Ik sluit me aan bij de vorige meldinge.onbeschoft,verbreken de verbinding,arrogant en ze houden je geld te lang vast.1 ster nog teveel
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Dit incasso bureau doet alsof ze bemiddelen tussen eiser en tegenpartij.
Maar ze zijn alleen maar op geld uit en niet bezig met een oplossing.
Ook zeer onbeschoft aan de telefoon.
Als je om bewijs vraagt dan krijg je dat niet maar dan worden ze zeer grof tegen je.
Ook hangen ze de telefoon op als je ze laat zien dat ze fout zitten.
Als je dan terug bel dan krijg je een andere nog grovere collega aan de lijn die je ook nog vals beschuldigd.
Al met al blijven ze zeer agressief doen.
Als ze hun zin maar krijgen.
Ik wilde snel een exploot laten betekenen en zag op de website van Van Houwelingen dat dit bedrijf binnen 24 uur mij een scan van de betekende exploot zou opsturen.
Ik heb zowel telefonisch als aan de balie bevestigd gekregen dat mijn stukken binnen 24 uur betekend zouden zijn.
Ik heb de stukken persoonlijk aan de balie afgegeven en ik kreeg vrij snel een e-mail met het dossiernummer en ik heb het voorschotbedrag van € 170,- direct overgemaakt en binnen 11 minuten per mail Van Houwelingen geïnformeerd dat het bedrag overgeboekt was.
De volgende dag kreeg ik niet de beloofde scan toegestuurd, dus heb ik er achteraan gebeld. Na veel in de wacht gezet te zijn kreeg ik uiteindelijk te horen dat pas de volgende dag betekend zou worden. Toen ik vroeg waarom kreeg ik geen duidelijke antwoorden;
- het zou niet zo snel duidelijk zijn of het voorschotbedrag wel betaald zou zijn
- het was niet mogelijk snel te controleren of ik betaald had
- mijn dossier was absoluut niet onderop de stapel terecht gekomen
- door omstandigheden was er iets misgegaan
Omdat de brief die ik bij de stukken had gevoegd een dagtekening heeft en de termijnen die in die brief genoemd worden afhangen van die dagtekening wilde ik niet dat de exploot een dag te laat werd afgegeven.
Omdat ik het vertrouwen verloren was heb ik de opdracht weer teruggenomen en gevraagd het voorschotbedrag direct terug te storten en de stukken te retourneren.
Ik wacht nog steeds op de terugstorting en de stukken, hoewel ik daar opnieuw telefonisch om gevraagd heb.
Op hun website staat ondermeer de volgende tekst:
"Een exploot betekenen zit áltijd haast achter. Wij kennen de frustratie van een zaak die blijft steken bij een deurwaarder die niet doorpakt. U belandt onderaan de stapel, en tegen de tijd dat u aan de beurt bent is de zaak soms al verlopen. Dat pakken wij anders aan."
Kortom, dit bedrijf heeft naar buiten toe een grote mond over hun diensten maar komt haar beloften niet na.
Ik voel me misleid en niet serieus genomen.