HumidorDiscount.nl Reviews

4,5

Mooie producten op duidelijke website. Na bestelling op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Artikelen binnen korte tijd geleverd. Zoals het hoort!

Ik vind dat jullie een goede overzichtelijke webshop hebben met scherpe prijzen. Bij mijn laatste aankoop (adorini edelstaal sigaren koker met luchtbevochtiger) mistte ik wel een korte handlei... Toon meer

Eind oktober een Adorini Humidor aangeschaft via Humidordiscount. Mooie prijs voor een nog mooier product. De Humidor werd keurig conform afspraak afgeleverd, goed ingepakt en zonder beschadiginge... Toon meer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Gratis verzending naar Nederland * Gratis Humidor Gids Ebook & Video * Laagste Prijzen op Alle Grote Merken van Sigarenhumidors * Koop Humidors bij DE Marktleider Wereldwijd

Uitstekend

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mooie Humidor aangeschaft, superservice!

Eind oktober een Adorini Humidor aangeschaft via Humidordiscount.
Mooie prijs voor een nog mooier product. De Humidor werd keurig conform afspraak afgeleverd, goed ingepakt en zonder beschadigingen.
Bij het installeren had ik toch nog wat vragen, even snel een mail aan de klantenservice en binnen 30 minuten een reactie!!
Perfect geholpen en zeer tevreden.

20 november 2014

Zeer handige site met een groot aanbod en goede prijzen!

Ik kocht een humidor voor de verjaardag van mijn vriend. Ik weet heel weinig over humidors, maar de site geeft zeer goede basis informatie, waardoor ik vrij makkelijk heb kunnen kiezen. Ik heb nergens een even goede combinatie gevonden van goede prijzen, aanbiedingen en snelle verzendingstijd!
In mijn verzending zat het naamplakaatje wat ik erbij had besteld er niet in. Van de klantenservice kreeg ik echter BINNEN de 10 minuten een antwoord en 2 dagen later is het naamplakaatje bij mij thuis geleverd. 10/10 voor de klantenservice dus :)

27 september 2014

Zeer betrouwbare en kwalitatieve website.

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling bij humidordiscount.nl. De levering is zeer snel en correct verlopen. Alles zat zeer netjes verpakt en beschermd, zodat er geen kans op schade door transport kon zijn.
De humidor zelf was van zeer hoge kwaliteit, zoals beschreven op de website.

9 september 2014

Supersnel en 100% correct!!

Levering binnen de dagen gekregen!!
Mooi en veilig verpakt! Mijn verwachtingen waren volledig ingelost! Een vraag werd via mail binnen enkele uren beantwoord! Algemeen een zeer positieve ervaring, een voorbeeld voor andere webshops!!

24 juli 2014

Superservice van Humidordiscount

Een mooie en overzichtelijke site.
Met een meer dan goede klantenservice,
Zonder problemen werd het manco product vervangen.

Goed bezig Humidordiscount, volgende bestelling weer bij jullie.

20 april 2014

DE site voor sigaren liefhebbers

Mooi overzicht van de producten.
woordje uitleg voorzien. De afmetingen zijn meestal voorzien.
Gewicht van sommige product niet voorzien.
Maar snelle en verzorgde leveringen.
Aanrader aan alle sigaren liefhebbers.

31 maart 2014

Geweldige site en nog betere service

Wat ben ik blij met mijn humidor ik was vergeten de adorini sigar heaven 2 erbij te doen maar na vriendelijke hulp van het serviceteam toch nog gekregen voor de reductie prijs heel aardig.
Ik heb nog nooir zo'n goede service meehemaakt.

6 maart 2014

Geweldig mooie website.

Humidordiscount is een geweldig mooie website met enorm veel producten voor een hele redelijke prijs. Ik zal hier zeker nog vaker een bestelling plaatsen.

4 maart 2014

prima zaak

Aansteker besteld en binnen een week ontvangen tegen een beduidend lagere prijs dan normale detailhandel uitstekende service Dank u wel

16 februari 2014

Perfecte service - perfect product!

Zeer tevreden met de aankoop van mijn humidor. Zeer mooi en kwalitatief product voor een zeer correcte prijs. Vlotte en snelle levering - zeer goed verpakt. Zou niet aarzelen er nog aankopen te doen!

23 januari 2014

WEBSITE: TOP NIVEAU, PRIMA SERVICE, OPTIMALE VERPAKKING

Ik ben super tevreden over de kwaliteit en service van "HUMIDORDISCOUNT"
Een zeer snelle service, een optimale verpakking en de humidor is echt van TOP NIVEAU.
Ik zal zeker nog andere produkten kopen via Humidordiscount en mijn vrienden Humidordiscount zeker aanbevelen.
Bedankt!!

5 januari 2014