Min nabo fortæller mig om jer, så tænkte jeg lad os prøve.. det viste sig hurtigt at det var gode produkter til billige penge. Vil helt klart anbefale jer til andre hundeejere
Lees wat reviewers zeggen
Vi har en hund med meget sart mave, så da vi skulle skifte foder, da "vores" mærke blev taget af markedet - i øvrigt lige op til jul - meldte frustrationerne sig. Efter en god snak med Malene fandt vi... Toon meer
Får altid hurtig super hurtig levering til en fornuftig pris. Holger og Malene gode til at vejlede i forhold til hvilke produkter og madvarer vores hund skal have. Der er altid en lille ekstra godb... Toon meer
Fantastisk hjemme side, nem at surfe rundt i, Hurtig afsendelse og altid god indpakning, ikke beskadiget. Super hurtig hjemme levering. Handler kun der. Kan kun anbefales. 💪👍
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Stort udvalg i hundefoder og kattefoder. Vi har også et stort udvalg i træningsartikler og hundetilbehør. Vi er meget taknemmelige for alle de dejlige tilbagemeldinger vi får.
Contactgegevens
Smedegaardsvej 70, 9490, Pandrup, Denemarken
- kontakt@hundeogkattefodershop.dk
- www.hundeogkattefoder.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super god hjemmeside
Super god hjemmeside! Hurtig levering ovenikøbet med lækre godbidder som gave!
Absolut et kanon godt sted at handle!
Seriøs webshop
Et imponerende udvalg af varer, og vidende, aktive indehavere indenfor hundesporten.
Ekstrem hurtig levering
Ekstrem hurtig levering, nemt at finde rundt på hjemmesiden. Jeg vil hdlg klart handle der igen, og giver mine anbefalinger videre.
Super god oplevelse
Super god oplevelse! Gode produkter og hurtig ekspedition af ens ordre. Har man har spørgsmål, får man hurtigt svar. Utrolig serviceminded butik. Vil klart handle hos dem i fremtiden
Shoppen har alt hvad jeg har brug for…
Shoppen har alt hvad jeg har brug for til min hund. Altid hurtig levering og en super service og rådgivning af produkter.
Hurtig service
Hurtig service, varer ankom 2 dage efter bestilling. Hyggeligt der også var pakket lidt godbidder med til hunden :-)
Super hurtig levering (fik en…
Super hurtig levering (fik en opringning da varen ikke var på lager i den farve jeg havde bestilt) måtte returnere det ene af mine hundedækkener, og fik byttet til anden str. uden problemer. dejligt med hundegodbidder i pakken.
Hurtig og nem levering :)
Hurtig levering!
Intet problem her! Jeg bestilte min ordre onsdag eftermiddag, den blev sendt torsdag og modtaget fredag formiddag. Det er jo lækkert! De havde også vedlagt nogle ekstra snacks til hundene, hvilket bare for mig viser at de tør at gå det lille ekstra skridt for at give en ekstra god service.
Deres dummy med plads til godbidder kan varmt anbefales.
Super god webshop
Super god webshop, lynhurtig levering OG returnering, og god service. Kan klart anbefales.
Service i verdensklasse fra Holger og…
Service i verdensklasse fra Holger og Malene. Havde købt et halsbånd, der blev defekt efter få minutters brug. Jeg sendte en mail og gjorde opmærksom på fejlen og ville ikke gøre med i det. Men så tikker der en besked ind med beløbet på halsbåndets pris. Hvis det ikke er service, så ved jeg ikke. Når jeg igen får brug for noget til min hund, så er det her jeg søger som det første.
Jag är super nöjd med både varorna jag…
Jag är super nöjd med både varorna jag beställt och med kundservicen. Så ni får 5 stjärnor från mig.
Super service og hurtig levering
Super service og hurtig levering. Allerede dagen efter tog jeg Siccaro tørredækken i brug. Både hunden og jeg er vildt imponeret, både over servicen og kvaliteten. Kan kun anbefale andre at handle her.
Super god kvalitet og lynhurtig levering…
Super god kvalitet og lynhurtig levering. På under et døgn modtog jeg de 4 vetbeds jeg havde bestilt. De kom straks i brug og de er super gode 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Alt er godt
Nem hjemmeside, hurtig ekspedition.
Klar anbefaling herfra.
Ekstraordinær god service
Ekstraordinær god service! Ringede en søndag-besværlig som jeg er - og fik hjælp med det samme og min ordre sendt samme aften!
Fantastisk service
Fantastisk service!
Handler en del hos hundeogkattefodershop og har aldrig været utilfreds.
5 stjerner er ikke nok.
Anbefales helt klart herfra.
Rigtig hurtig levering og hvis varen…
Rigtig hurtig levering og hvis varen ikke fås bliver der ringet og der gives forslag til alternativ.god service
Meget tilfreds.
Ikke sidste gang jeg handler her
Ikke sidste gang jeg handler her. Super hurtig levering.
Lees meer over geverifieerde reviews.