Måløv Hundepension Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har brugt Måløv Hundepension i rigtig mange år, og vi er meget tilfredse! Vi oplever altid venlig personale som tager sig godt af vores hunde. Selv vores ene hund som er noget reaktiv elsker at kom... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Afleverede en glad, rask og meget frisk 8 årig Labrador, og afhentede et vrag :( Jeg ved simpelthen ikke hvad der er sket, og dyrlægen kunne heller ikke se noget åbenlyst. Han har været på smertestill... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores hund har haft tre længere ophold hos Måløv Hundepension nu, mens vi har været i udlandet. Vi har kun godt at sige. Den ene gang havde vi tilkøbt bad og pelspleje, og hunden kom velduftende og ve... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Afleverede rask og pæn Golden retriever en uge i pensionen. Hentede en hund med store sår på benene og i hovedet, havde desuden tabt sig. Det kendte pensionen ikke noget til..... Hold jer langt væk f... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hondenpension
  2. ook in
  3. Dierenopvang
  4. Dierenpension

Geschreven door het bedrijf

Professionel og kærlig pasning af hunde i landlige omgivelser tæt på København. Vi henter og bringer, og vi har over 30 års erfaring med pasning af alle typer hunde med forskellige aktivitets- og plejebehov. Åbent hele året og vi viser gerne frem i vores åbningstider.

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sår ned af ryggen og meget tynd

Jeg har haft min hund i pleje 12 dage hos mårlev hundepension fra den 6 juli til 18 juli. 2017.

Da jeg skulle hente hunden den 18 juli, fik jeg en SMS besked om at hunden var kommet let til skade og at de havde været til dyrlægen med den dagen før mandag.

Da jeg hentede hunden, blev jeg chokeret over hvor tynd den var blevet og over de skader den havde fået. For mig ser det ud til at han har siddet fast i et trådhegn og måske i flere dage og deraf ikke har kunne komme til mad og vand. De sår han har fået har der været betændelse i, og det er ikke sket fra i går til idag. Hunden er opstartet en antibiotika/pencilen kur dagen jeg hentede den, og i øvrigt betalte fuld valuta for pasningen.

Stedet virkede umiddelbart til at være i orden, men der bør måske sættes ind med skærpet tilsyn eller kontrol besøg på stedet så andre hunde ikke lider samme skæbne.

19 juli 2017

Kære Jens

Vi er stadig superkede af, at Alaska kom til skade under opholdet hos os. Vi havde det ellers rigtig dejligt med Alaska, der fik en del oplevelser sammen med os. En dejlig hvalp på knap 4 måneder, der både var sammen med os indenfor privat, og som kunne løbe og lege frit med os udenfor på arealerne omkring vores gård. Han var virkelig aktiv i de to uger hos os.

Som vi talte om i telefonen, så fandt vi en defekt i vores hegn på hundenes legeplads, da vi opdagede Alaska var kommet til skade mandag eftermiddag. Vi holdt alle hundene fra legepladsen, til vi havde udbedret defekten til næste dag. Der er dog ikke tale om at Alaska har siddet fast i hegnet. Det var et stykke ståltråd der stak ud fra hegnet, som så har givet Alaska en hudafskrabning på siden af kroppen - højst sandsynligt da, den i leg med de andre hunde, har løbet langs hegnet.

Det ærgrer mig, at du føler det nødvendigt at afvige fra sandheden i den hændelse der har været med Alaska. Selvfølgelig var der ikke betændelse i den hudafskrabning han havde fået. Skaden skete mandag den 17. juli om eftermiddagen. Vi var ved dyrlæge Jens Arnbjerg i Brøndby umiddelbart efter og aftenen, og natten tilbragte Alaska indenfor hos os indtil du hentede ham tirsdag formiddag kvart i elleve.

Den antibiotikakur du fik med til Alaska, var en forebyggende behandling udskrevet af vores dyrlæge. Ikke en behandling pga. igangværende infektion. Dyrlægebehandling og antibiotika blev selvfølgelig betalt af os. Efter vores dyrlæges udsagn var der som sagt tale om en overfladisk hudafskrabning, der ikke kræver nogen særlig yderligere behandling. Han klippede Alaska, der hvor han havde skrabet sig, for at undersøge om der var evt. sår, men det var der ikke. Alaska fik så påsmurt en salve, der skulle hjælpe med til at lukke hudafskrabningen og sætte gang i helingsprocessen.

Du skal bare holde øje med at området er rent, og at Alaska ikke begynder at slikke sig, der hvor han skal hele. Hvis du på nogen måde er i tvivl om behandlingen eller mener der er forværring for Alaska, så er du meget velkommen til at kontakte os eller dyrlæge Jens Arnbjerg, så han kan blive tilset og behandlet efter behov. Du kan træffe Jens Arnbjerg på telefon 43967126.

Vi håber alle sammen Alaska kommer sig rigtig hurtigt. Og brug nu endelig muligheden for at tage kontakt til os eller vores dyrlæge, hvis du har nogen som helst spørgsmål til Alaskas behandling eller bedring.

Nikolaj og Nathalie Nikolajsen
Måløv Hundepension

Intet bedre

Har lige afleveret min hund, dybt lykkelig. Vi er kun bange for at hun ikke vil med hjem igen. Havde en uheldig oplevelse med anden hundepension, men kan kun varmt anbefale måløv Hundepension.

23 december 2016
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Tak for god pasning af Piil

Det var et dejligt syn der mødte os da vi kom for at hente vores 11 år gamle bordercollie efter 9 døgn hos jer. Vi havde på forhånd sagt at Piil ikke er særlig social med andre hunde men I havde alligevel fundet en som hun kunne med og som hun var sammen med da vi kom. Vi kommer helt sikkert igen en anden gang når vi skal på ferie. Bedste hilsner Lisbeth og Jørgen (og Piil)

13 oktober 2016

Dejlig sommerferie

Vi havde for første gang i sommer vores hund på sommerferie hos Måløv hundepension.Det er det bedst vi har gjort for vores hund. Vi fik en mere harmonisk hund tilbage. (det burde vi have gjort noget før).
Er glad for vi lyttede mest til den gamle metode med mund til mund.
Der er kun et minus, han savnede sine nye legekammerater da han kom hjem.

18 september 2016

Skøn hundepension

Vi afleverede en frisk og glad hund og fik det samme retur. Men naturligt træt fordi han havde så mange legekammerater, som han ikke er vant til. Han havde ikke tabt sig, hvad vi ellers havde forventet efter et hvilket som helst kennelophold. Jeg havde naturligvis også forventet en meget beskidt vovse som har leget med andre hunde i naturen, men nej, en normal og rengjort og glad hund. Så topkarakterer herfra. Vi kommer naturligvis igen.

10 september 2016
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sund og rask hund kom hjem med CRAP bag på

Vi afleverede vores hund sund og rask, men vi får en hund tilbage der har en stor klump bæ bag på. Hundepasseren siger at han ikke kender til det og det var der ikke i går, men klumpen var alt for stor, og sad så fast, at den mindst havde været der i 3-4 dage. Det gør også at vi ikke tror de har gået med hunden hver dag som de siger de gør. For ellers kunne de nemt se klumpen hænge bag på. Hunden har flere gange på andre pensioner, og det eneste der har været var at den har tabt sig lidt, men jeg har aldrig oplevet så dårlig pasning før.

Det er første og sidste gang at den her pension skal bruges.

21 juli 2016

Kære Milad Nikolaj

Er du sikker på din hund har været i pension hos os på Måløv Hundepension? Vi har ikke haft nogen henvendelser om en beskidt hund, og du henviser til en mand du har talt med i pensionen? Vi har en gul gård for enden af Kalveholmvej, og hedder Måløv Hundepension. Du kan se hvordan der ser ud hos os på http://www.hundepension.dk/video

Hvis det er os du har været hos, så vil vi meget gerne høre navnet på din hund og hvornår du hentede den. Vi gør vores bedste for at holde hundene rene og ikke mindst se dem efter hver dag og inden de skal hjem. Men kan vi gøre det bedre, så hører vi meget gerne fra dig igen.

Nathalie Nikolajsen
Måløv Hundepension

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Aldrig aldrig mere Måløv hundepension.

Hold jer langt væk fra Måløv Hundepension!!!

4 juli 2016

Kære Charlotte

Det er virkelig ærgerligt I havde den dårlige oplevelse med Balou. Men hvis vi skal holde os til fakta, så havde Balou ikke de sår da I hentede ham hos os fredag formiddag den 1. juli. Vi havde set ham efter og ikke konstateret nogen problemer, og det var heller ikke noget I nævnte, mens I var her og tog imod ham.

Da du tog kontakt til os søndag eftermiddag den 3. juli, havde Balou slikket og kløet sig til sine sår, og ud fra de billeder I sendte os, så så de ikke godt ud. Vi talte om at tage ham til dyrlæge, og I fik rådgivning fra vores dyrlæge via SMS, da I var taget i sommerhus.

Torsdag den 7. juli får I konstateret skab hos Balou hos en dyrlæge, og han kommer heldigvis i behandling. Vi holder skærpet opsyn med de hunde Balou har været i nærheden af under opholdet hos os. Vi tager også kontakt til ejeren af Luna, den Golden Retriever tæve som Balou havde delt løbegård med hos os, for at høre og advare dem om risikoen for smitte fra Balou. Heldigvis er der ikke konstateret noget hos Luna.

Som vi har skrevet til dig, så er der jo en sandsynlighed for, at Balou var smittet før han kom hos os. Balou var hos os i syv dage, og inkubationstiden for skab er typisk 10-14 dage.

Vi havde en god uge med Balou hos os, og han virkede rigtig glad for selskabet med Luna. De to kom godt ud af det sammen. Vi håber de kan se med lidt mere objektive øjne på den skuffende oplevelse du havde med Balou, lige efter I fik problemerne med hans hudlidelse. Vi håber også Balou nu er kommet sig.

Nikolaj Nikolajsen

Forfærdelig

Sæt aldrig din hund der

29 mei 2016

Kære Amalie

Som vi allerede har skrevet sammen om på vores Facebook side, så er det superærgerligt din mor og dig har fået det indtryk af os. Det er vi kede af.

Vi havde en dejlig weekend med din mors hund Fani, og hun var rigtig sød - også når vi gik tur. Hun var ude på tur lige før middag om søndagen, og så var hun ude i løbegård resten af dagen, indtil din mor hentede hende ved fem-tiden. Vi var endda en kort tur på vores legeplads også. At hun besørger igen da du henter hende, er et lidt ærgerligt grundlag for at dømme os for ikke at have haft Fani ude. Især da I selv så, at vi hentede Fani udenfor i vores løbegårde, da I var her.

Nathalie Nikolajsen

Hvis bare…..

jeg havde kigget på trustpilot først, havde jeg ikke haft min hund hos jer.

Cody kom hjem med et kæmpe sår på læben, i påstår det er fra en tremme, men ejeren jeg snakker med ved det faktisk ikke.

Ydermere stank han af pis, ved afhentning og han måtte i bad. Han sov i 24 timer og har ingen "stemme" tilbage.

Cody kommer i hvert fald ikke tilbage.

23 februari 2015
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

sætter ikke mine poter der igen

Lovede jer, at vi aldrig ville vende tilbage..
Mere er der ikke at sige

8 september 2014

Kære Bente

Din anmeldelse er godt nok fra før vi overtog Måløv Hundepension, men vi har kun meget få kunder helt fra Slagelse (by vises på din profil). Nogle gange forveksles vi med andre hundepensioner på Internet, så vi vil spørge om din anmeldelse gælder Måløv Hundepension ved København? Du kan se hvordan her ser ud på vores hjemmeside http://www.hundepension.dk/video

Var det her du havde en dårlig oplevelse, så er vi selvfølgelig rigtig kede af det. Vi har overtaget hundepensionen her i 2016, og vil gøre vores bedst på at tage os godt af hundene og lytte til vores kunder, så vi kan blive endnu bedre.

Nathalie og Nikolaj Nikolajsen

Opbevaring

vil jeg kalde denne pension.
Mine hunde kom for det første hjem MØGbeskidte og våde. Den mindste havde et stort sår på snuden, hvilken ingen gjorde opmærksom på, da de blev afhentet af en slægtning. Arret vil han have som minde resten af sit hundeliv (men arrene på sjælen er værre!).
Eneste gode var, at de heldigvis kun skulle være der en weekend.
Modsat dyreværnets hundepension i Rødovre tager man her ingen hensyn til den enkelte hund, men behandler alle ens. Således blev min yngste angste hund endnu mere angst af dette ophold, idet man overhørte vores krav om, at de forblev i løbegården og ikke kom ud blandt de andre hunde. Det ville jeg så også finde utrygt uanset om min hund var angst eller ej. Mine hundes møder med andre hunde foregår sammen med deres mennesker i trygge rammer.
En gang i Måløv dyrepension - men aldrig mere. Godt dér findes dyrevenlige alternativer, hvor vore hunde trives, så vores ferie kan blive afslappet...

24 januari 2011