Vi har brugt Måløv Hundepension i rigtig mange år, og vi er meget tilfredse! Vi oplever altid venlig personale som tager sig godt af vores hunde. Selv vores ene hund som er noget reaktiv elsker at kom... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Afleverede en glad, rask og meget frisk 8 årig Labrador, og afhentede et vrag :( Jeg ved simpelthen ikke hvad der er sket, og dyrlægen kunne heller ikke se noget åbenlyst. Han har været på smertestill... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vores hund har haft tre længere ophold hos Måløv Hundepension nu, mens vi har været i udlandet. Vi har kun godt at sige. Den ene gang havde vi tilkøbt bad og pelspleje, og hunden kom velduftende og ve... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Afleverede rask og pæn Golden retriever en uge i pensionen. Hentede en hund med store sår på benene og i hovedet, havde desuden tabt sig. Det kendte pensionen ikke noget til..... Hold jer langt væk f... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Professionel og kærlig pasning af hunde i landlige omgivelser tæt på København. Vi henter og bringer, og vi har over 30 års erfaring med pasning af alle typer hunde med forskellige aktivitets- og plejebehov. Åbent hele året og vi viser gerne frem i vores åbningstider.
Contactgegevens
Kalveholmvej 6, 3660, Stenløse, Denemarken
- 20291355
- info@hundepension.dk
- www.hundepension.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Sår ned af ryggen og meget tynd
Jeg har haft min hund i pleje 12 dage hos mårlev hundepension fra den 6 juli til 18 juli. 2017.
Da jeg skulle hente hunden den 18 juli, fik jeg en SMS besked om at hunden var kommet let til skade og at de havde været til dyrlægen med den dagen før mandag.
Da jeg hentede hunden, blev jeg chokeret over hvor tynd den var blevet og over de skader den havde fået. For mig ser det ud til at han har siddet fast i et trådhegn og måske i flere dage og deraf ikke har kunne komme til mad og vand. De sår han har fået har der været betændelse i, og det er ikke sket fra i går til idag. Hunden er opstartet en antibiotika/pencilen kur dagen jeg hentede den, og i øvrigt betalte fuld valuta for pasningen.
Stedet virkede umiddelbart til at være i orden, men der bør måske sættes ind med skærpet tilsyn eller kontrol besøg på stedet så andre hunde ikke lider samme skæbne.

Intet bedre
Har lige afleveret min hund, dybt lykkelig. Vi er kun bange for at hun ikke vil med hjem igen. Havde en uheldig oplevelse med anden hundepension, men kan kun varmt anbefale måløv Hundepension.
Tak for god pasning af Piil
Det var et dejligt syn der mødte os da vi kom for at hente vores 11 år gamle bordercollie efter 9 døgn hos jer. Vi havde på forhånd sagt at Piil ikke er særlig social med andre hunde men I havde alligevel fundet en som hun kunne med og som hun var sammen med da vi kom. Vi kommer helt sikkert igen en anden gang når vi skal på ferie. Bedste hilsner Lisbeth og Jørgen (og Piil)
Dejlig sommerferie
Vi havde for første gang i sommer vores hund på sommerferie hos Måløv hundepension.Det er det bedst vi har gjort for vores hund. Vi fik en mere harmonisk hund tilbage. (det burde vi have gjort noget før).
Er glad for vi lyttede mest til den gamle metode med mund til mund.
Der er kun et minus, han savnede sine nye legekammerater da han kom hjem.
Tak for god pasning af vores vovser.
Vi har fået vores hunde passet hos jer og Buller og Ida takker for en dejlig uge.
Rigtig sød betjening.
Hilsen fra nogle glade hunde.
Skøn hundepension
Vi afleverede en frisk og glad hund og fik det samme retur. Men naturligt træt fordi han havde så mange legekammerater, som han ikke er vant til. Han havde ikke tabt sig, hvad vi ellers havde forventet efter et hvilket som helst kennelophold. Jeg havde naturligvis også forventet en meget beskidt vovse som har leget med andre hunde i naturen, men nej, en normal og rengjort og glad hund. Så topkarakterer herfra. Vi kommer naturligvis igen.
Sund og rask hund kom hjem med CRAP bag på
Vi afleverede vores hund sund og rask, men vi får en hund tilbage der har en stor klump bæ bag på. Hundepasseren siger at han ikke kender til det og det var der ikke i går, men klumpen var alt for stor, og sad så fast, at den mindst havde været der i 3-4 dage. Det gør også at vi ikke tror de har gået med hunden hver dag som de siger de gør. For ellers kunne de nemt se klumpen hænge bag på. Hunden har flere gange på andre pensioner, og det eneste der har været var at den har tabt sig lidt, men jeg har aldrig oplevet så dårlig pasning før.
Det er første og sidste gang at den her pension skal bruges.

Antwoord van Måløv Hundepension
Aldrig aldrig mere Måløv hundepension.
Hold jer langt væk fra Måløv Hundepension!!!

Hvis bare…..
jeg havde kigget på trustpilot først, havde jeg ikke haft min hund hos jer.
Cody kom hjem med et kæmpe sår på læben, i påstår det er fra en tremme, men ejeren jeg snakker med ved det faktisk ikke.
Ydermere stank han af pis, ved afhentning og han måtte i bad. Han sov i 24 timer og har ingen "stemme" tilbage.
Cody kommer i hvert fald ikke tilbage.
sætter ikke mine poter der igen
Lovede jer, at vi aldrig ville vende tilbage..
Mere er der ikke at sige

Opbevaring
vil jeg kalde denne pension.
Mine hunde kom for det første hjem MØGbeskidte og våde. Den mindste havde et stort sår på snuden, hvilken ingen gjorde opmærksom på, da de blev afhentet af en slægtning. Arret vil han have som minde resten af sit hundeliv (men arrene på sjælen er værre!).
Eneste gode var, at de heldigvis kun skulle være der en weekend.
Modsat dyreværnets hundepension i Rødovre tager man her ingen hensyn til den enkelte hund, men behandler alle ens. Således blev min yngste angste hund endnu mere angst af dette ophold, idet man overhørte vores krav om, at de forblev i løbegården og ikke kom ud blandt de andre hunde. Det ville jeg så også finde utrygt uanset om min hund var angst eller ej. Mine hundes møder med andre hunde foregår sammen med deres mennesker i trygge rammer.
En gang i Måløv dyrepension - men aldrig mere. Godt dér findes dyrevenlige alternativer, hvor vore hunde trives, så vores ferie kan blive afslappet...