HUNT bij ons in België niet zo bekend,vooral dt swiss wielen maar veel te duur! Men wielset 44/54 ondanks bijkomende kosten (brexit) zeer betaalbaar,prachtig van look,zeer licht 1490 gr.,uitstekende... Toon meer
Hunt heeft zich aan de afspraken gehouden. Wielen werden zelfs 2 weken eerder geleverd dan eerder aangegeven. Enige puntje van kritiek is dat het heel moeilijk te vinden is of de centerlock ringen... Toon meer
Hunt 40 carbon wielset besteld op 28 april 2024 HBW23683EU . Na nog geen 1000 voorzichtige kilometers reeds een spaak in het achterwiel kapot waardoor ik het wiel niet meer kan gebruiken .... Toon meer
Hunt Bike Wheels exists because the wheels we wanted to ride weren’t readily available, so we assembled a team of talented, passionate riders with a wealth of industry experience, and set out to bring you the latest, most practical, forward-thinking technology in all things round. Our mission is to serve devoted riders with the highest performing products, backed by best-in-class rider support.
We've got your back
60 Days Ride & Return Policy | 3-Year Warranty
8 Huffwood Trading Estate, RH13 8AU, Partridge Green, Verenigd Koninkrijk
- support@huntbikewheels.com
- www.huntbikewheels.com
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
De keuze in wielenwereld is reuze
De keuze in wielenwereld is reuze. Mijn keuze op Hunt is gekomen door de prijs/kwaliteit verhouding van de carbon 35 gravel wielen. Mooie afmetingen, mooie naaf, moii geluid en rijden dus geweldig. Ook de zekerheid met lifetime crash replacement garantie was een plus punt voor mij omeen set Hunt wielen te kopen. Na aankoop nog contact gehad met vragen en ook de nazorg was uitstekend. Ik ben tot nu toe met 500km op de teller, erg tevreden met de wielen.
Snelle afhandeling klacht
Na melding van speling in het voorwiel, kreeg ik zeer snel (onder garantie) nieuwe onderdelen om het probleem te verhelpen.
My rim failed and with great care the…
My rim failed and with great care the replaced it.
Super lichte wielen die goed rijden
Super lichte wielen die goed rijden voor een zeer aanvaarbare prijs Top. Zeker aan te raden.
Hunt heeft zich aan de afspraken…
Enige puntje van kritiek is dat het heel moeilijk te vinden is of de centerlock ringen worden meegeleverd. Antwoord: nee. Bestel die dus meteen een setje.
De communicatie was top
De communicatie was top. De wielen voldoen aan de verwachting.

Hunt 44 Aerodynamicist carbon disk wielset
Op advies van mijn zoon - die al meer dan een jaar naar alle tevredenheid rijdt op Hunt gravel wielen - gekeken naar Hunt Carbon wielen voor mijn racefiets.
Heb uiteindelijk gekozen voor de 44 Aerodynamicist Carbon Dick wielset.
Deze wielen hebben een mooie uitstraling met een niet overheersende belettering.
Ook de prijs/kwaliteit in verhouding tot het gewicht is prima in orde.
Tijdens de bestelling had ik nog wat vragen die snel en correct werden behandeld.
Voor mij is de 44 velghoogte de juiste hoogte voor het het winderige Noord-Nederland.
Tot nu toe zeer tevreden over deze wielset!

Antwoord van Hunt Bike Wheels
Hunt 40 carbon wielset besteld op 28…
Hunt 40 carbon wielset besteld op 28 april 2024 HBW23683EU .
Op 21/07/2024 een warranty claim ingediend , nog geen reactie tot dusver .
Tevens ervaar ik het geluid van de ratchet achternaaf als zeer luid en het aanbrengen van extra speciaal vet bracht niet echt soelaas .
Onder voorbehoud van verdere afhandeling .
Update :
Na telefonisch contact met Ian van Hunt werd er gezocht naar een best mogelijke oplossing en daaruit bleek het beste om deze wielset om te ruilen naar een ander wielset die meer aansluit naar mijn behoefte en gewicht . Nieuwe wielen werden op 2/ 08 vanuit Duitsland geleverd en ik ben zeer tevreden over deze manier van aanpak en service !

Topwielen!!!
HUNT bij ons in België niet zo bekend,vooral dt swiss wielen maar veel te duur!
Men wielset 44/54 ondanks bijkomende kosten (brexit) zeer betaalbaar,prachtig van look,zeer licht 1490 gr.,uitstekende naven van eigen merk!verschillende velghoogtes,ruime keuze…

Very satisfied
Very satisfied. First package got lost in the mail, and Hunt immediately sent a replacement!

Antwoord van Hunt Bike Wheels
Perfect , niet meer of minder
Alles in orde , snel geregeld vertraging bij douane , mailtje van hunt met uitleg ! Top!
Wielen zelf zeer netjes afgewerkt, zoals het hoort !

Great Wheels
Good product, good service. All you need in one brand. Keep up the good work!