Tok kontakt med Hunters House A/S pr, mail da jeg trengte ny fjær til sleidestopper (High Standard Victor). God kundebehandling, en enkel og grei handel.
Indehaveren har underkendt siden 1974 og blev behandlet meget flot selvom en pur ung knægt i 1974 var 14 år gammel stor iver om våben men uden større pengesum fik jeg foræret en hæfte om gamle våben.... Toon meer
Køber et par lange sokker, som jeg gerne vil bytte. Han spørger mig hvad jeg vil bytte den til, hvorpå jeg svare kontanter. Dette vsr ikke muligt da deres købe politik sagde at man ikke kunne bytte ti... Toon meer
Der er meget stor forskel på den vejledning man får i denne forretning. Jeg husker tydeligt en gang jeg var inde i butikken for at købe nogle projektiler til en original Colt Pocket kaliber .36. D... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Alt du har brug for i frilufts livet
H. C. Ørstedsvej 7 B, 1879, Frederiksberg C , Denemarken
- mail@jagtogfiskerimagasinet.dk
- www.huntershouse.dk
High Standard
God kundebehandling, en enkel og grei handel.
Aldrig et sted jeg ville anbefale at…
Aldrig et sted jeg ville anbefale at handle... Du kan være sikker på at blive snydt
Altid en god service og kæmpe udvalg
Altid en god service og kæmpe udvalg. Hurtig ekspedition ifm. bestilling af en "lille dims", som de tilfældigvis havde på lager modsat alle andre steder.
Kompetent og god betjening!
Fantastisk god, hurtig og kompetent betjening. De har utrolig stor viden og tager sig tid til at forklare hvordan grejet virker!
10-4 herfra 👍 Har købt 2 luftvåben hos…
10-4 herfra 👍 Har købt 2 luftvåben hos dem, service rådgivning og kvalitet i top.
Sure gamle mænd
Sure gamle mænd der kun har til interesse at sælge skrammel til overpris
Ovenud tilfreds.
Ovenud tilfreds.
Til trods for de lidt svingende anmeldelser, valgte jeg at give Hunters House et skud, da de havde den pumpgun jeg var ude efter på lager.
Jeg starter med at skrive en mail, da jeg har lidt "dumme" spørgsmål, hvilken meget hurtigt bliver besvaret opklarende og høfligt, af en Ole - jeg svarer tilbage og fortæller jeg vil se ind i løbet af ugen, hvortil jeg får en mail tilbage, med information vedr. parkeringsmuligheder, da der var lidt specielt - så super fed service her.
Jeg kommer ind i butikken, så ja bevares er propfyldt med grej, men som alligevel virker overskuelig.
Jeg finder Ole, som er optaget, han hilser dog pænt og får fat i en yngre kollega til at hjælpe mig.
Jeg får fremvist våben, og givet et par gode råd, ligesom at jeg får fremvist lidt ekstragrej jeg selv spørger til.
Generelt var priserne jeg fik præsenteret på markedsniveau, eller under - så jeg er meget tilfreds.
Smart bussiness experience
Hi, I am a sport shooter and ordered from them a pretty unique item for my Walther GSP. In just a few days a got exactly what I was ordered. I just can recommend them for anyone who wants a reliable business partner with smart manner.
Jeg var taget der ind i dag for og købe…
Jeg var taget der ind i dag for og købe en 30-30 winchester men jeg blev mødt af den gamle mand nede i kælderen. Så spurgte om hvorfor jeg ikke havde skrevet en mail omkring det først. For han havde så mange våben. Men åbenbart ikke nogen han ville sælge. Jeg var der i 10 minutter og jeg kommer aldrig igen.
Mega dårligt
Vi var inde for at købe et gavekort til et af vores børnebørn, som skulle lyde på 300,00 kroner. Det tog noget tid, og var bare et stykke hvidt papir som der skulle printes ud og blev lagt i en A4 kuvert. Da vi kom hjem lød gavekortet på 299,00 kroner, ja vi havde betalt 1 krone for at de printede et stykke papir ud. Vi var rasende, det mindste man kunne have gjort var at oplyse os om, at man tog 1 krone for papir og udprintning, så havde vi betalt den ekstra krone. Det er sidste gang vi handler der, fremover giver vi ham bare pengene. Har ALDRIG været ude for at betale for et gavekort i nogen butik. Det er virkelig dårlig service.
Jeg har købt et Holosun rødpunkssigte
Jeg har købt et Holosun rødpunkssigte. Da jeg skal monter det opdager jeg at det sæt skruer der passer til min pistol er fjernet fra æsken. Rødpunktssigtet kommer med 2 størelser, der er lavet rum til dem hver i sær og det ene rum var tomt. Jeg har købt samme model før på nettet og der hvar de i æsken. Da jeg møder op i butikken efter at havde skrevet med dem via mail afviser de at der skal være 2 sæt skruer. De tilbyder at lave nyt gevind i pistolen for 500,- kr hvilket jeg selvfølgelig afviser.
dermed lever de igen op til deres kælenavn på div. skydebaner. Hustlers house
Fremragende service
Jeg har handlet i Hunters House i mere end 30 år.
Jeg har altid været yders tilfreds med den service jeg har fået.
Det er da sket, at jeg, gennem tiden, har fået produkter med fejl, men det bliver byttet uden tøven.
Nothing bad to say
I have made 3 different orders this far in a span of about one year and all of them have been without issues. International trade can be hard but Hunters House has always made it as easy as possible. Great selection, fair prices and great service has made this my go to shop for buying antiques. 100% Reccomended.
Altid god service
Altid god service og stor udvalgt af nyt og brugte våben.
Var på udkig efter en ny riffel
Var på udkig efter en ny riffel, og fik en glimrende og grundig betjening både vedr. riffel og kikkert. Fik endda en god deal på en lager model - jeg er glad for min nye Blaser og for oplevelsen hos HH.
Dygtige og kompetente personaler
Dygtige og kompetente personaler - Mike og Nikolaj. Ved hvad de taler om.
Ualmindelig fin sevice
Ualmindelig fin sevice. Havde egentlig undersøgt markedet og var "målfast", men blev overbevisende rådgivet og gik klogere fra butikken. Muligvis en smule fattigere, men klart mere tilfreds :-) Vender helt sikkert tilbage, og anbefaler utvivlsomt butikken til andre.
Kom ind i butikken for at købe mit…
Kom ind i butikken for at købe mit første våben , gik ned fortalte hvilke mærke jeg gerne ville købe og hvad min max pris var , men ekspedienten var mere interesseret i at vise en helt anden model der var 3-7000 kr dyrere end min max pris .
Og ville ikke snakke meget om den model jeg allerede låner og skyder med i den klub jeg er medlem af ..
Han var mere interesseret i upsale end at høre om hvad jeg som kunde gerne ville have , og når man sagde man jo kunne customized med større skaller på den model jeg gerne ville købe , fik jeg næsten at vide at det kunne man ikke selv om jeg idag har fået andet at vide .
Hunters house er kun for stamkunder og ikke for nybegyndere som mig selv .
Hold jer langt væk , de er kun ude på at sælge de dyre ting og ikke andet .
Legendarisk uforskammet behandling..
Den uforskammethed man mødes med i denne butik er legendarisk. Butikken er udtjent og elendig. Man føler virkelig at man er til besvær, og at man skal blive færdig og skrubbe af.
For 35 år siden besøgte jeg butikken fordi det var det eneste sted man kunne finde spændende ting, og fordi det var det eneste sted. Nu er der mange andre steder, hvor man kan finde godt udstyr til langt bedre priser,og jeg kan ikke længere tænke på en god grund til at handle i denne sure butik ..
Nyt er for dyrt og brugt koster som nyt .. desuden er ‘nyt’ ofte brugt i dette univers. Dette er også et sted, hvor du kan komme i store problemer med dine køb .. forvent intet ..
Lees meer over geverifieerde reviews.