ADVARSEL!!!!!
ADVARSEL!!!!!
Jeg vil på det kraftigste advare mod HTA ( Hunting Training Academy )
Manden der står bag Ljubisa Belcic ( han kalder sig også somme tider Peter , Gunnar eller Arne )
Han har også andre aliasser, alt efter hvilket svindelnummer han har gang i.
Min kammerat og jeg er blevet snydt med et skydekursus i Sverige i Juni måned.
Vi blev snydt for 4500 kr hver.
Jeg lagde efterfølgende et neutralt opslag op i forskellige jagtgrupper .
Der kom rigtig mange
henvendelser til mig med jægere der er blevet snydt af ham.
Det er alt fra skydekurser, som vi blev snydt med, en dags skydekurser på flere forskellige skydebaner,
Såkaldte jagttegnskurser, hvor folk ikke har fået, det de betalte for.
Jagtture i udlandet, Flere der er blevet snydt.
Et eksempel jeg fik fra en jagtgruppe. En jagttur til Kroatien, hvor han truede dem til ekstra opkrævninger af penge,
hvor han efterfølgende er stukket af, med penge, med ubetalte regninger For hotel, mad, jagt og transport m.m.
det blev en dyr fornøjelse for dette jagt selskab.
Min oplevelse af ham ved tilmelding af kursus:
En yderst tiltalende mand , som siger alle de rigtige ting, han sælger sig selv rigtig godt og har en virkelig flot hjemmeside,
Så ud fra dette, fattede vi ikke mistanke.
Det var først da vi nærmede os kurset, at han først var umulig, at få fat på. Der efter kom med mange undskyldninger.
Så kontaktede vi Det sted i sverige, vi skulle overnatte og skyde……. De havde aldrig hørt om ham og han havde aldrig været
der med kursister……..
Da vi konfronterede ham med dette, blev han meget grov, uforskammet og kom med endnu flere historier, der ikke er nogen
som helst hold i. Efterfølgende har vi ikke kunnet få fat i ham.
Udfra vores egen oplevelse, men også ud fra bare de reaktioner, jeg fik på opslaget,
Ser det ud til at være meget omfattende snyd og svindel han har gjort til sit levebrød.
Jeg kan kun sige: HOLD JER LANG VÆK FRA HAM!!
Er I blevet snydt som vi er: Så meld ham til politiet.
15 juni 2024
Review zonder uitnodiging