Lees wat reviewers zeggen
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Ronja har varit snabb och hjälpsam!
Ronja har varit snabb, hjälpsam, konstruktiv och ärlig. Vi har bara gott att säga om vår upplevelse med att sälja vår bostadsrätt.
Arrogant mäklare
Arrogant mäklare, Marcus Kjellerup och återkopplade aldrig samt gjorde sig otillgänglig både per mail, sms och samtal. Bostaden stod osåld under en lång tid och jag förstår varför.
Kompetent og grundig mægler
Jeg havde tre mæglere til at vurdere mit hus i Örkeljunga og valgte Filippa fra HusmanHagberg, fordi hun var den bedst forberedte og mest tillidsvækkende. Det var et godt valg. Huset blev solgt til prisen på en måned. Filippa var myreflittig havde styr på alt og vejledte mig kompetent og grundigt gennem alle faser.
Ich hatte mein Traumhaus bei dieser…
Ich hatte mein Traumhaus bei dieser Agentur gefunden, und Andreas Bergström dem zuständigen Makler eine Email geschrieben um einen Besichtigungstermin zu bekommen! Das war am 11.6. Ich bekam keinerlei Antwort! Am 15.6 habe ich noch eine Email geschrieben, warum ich keine Antwort bekomme! Am 16.6 kam dann folgende Antwort! (übersetzt)
Ich habe die Email nicht gesehen, und ich kann Dir das Haus nicht zeigen weil es verkauft ist.
(das Original) Jag har inte sett det mailet, dock kan jag inte visa det då huset är sålt.
Wenn Sie ein Haus suchen sollten Sie es bei einem seriösen Makler versuchen! Das spart viel Zeit und Ärger!
Jag hade hittat mitt drömhus hos denna mäklare, och jag skrev ett email till Andreas Bergström, den ansvariga mäklaren, för att få en visningstid! Det var den 11 juni. Jag fic ingen svar! Den 15 juni skrev jag ytterligare ett email angående varför jag inte får något svar! Den 16 juni kom då följande svar!
(Originalet) Jag har inte sett det mailet, dock kan jag inte visa det då huset är sålt.
Om du letar efter ett hus bör du försöka med en seriös mäklare! Det sparar mycket tid och besvär!
Ich hatte mein Traumhaus bei dieser…
Jag vann budgivningen på ett hus i…
Jag vann budgivningen på ett hus i Bålsta Torsdag 17/4 Jag kom överens med mäklare Frida Evstedt om att jag skulle komma till Bålsta och själv skriva kontraktet. Frida Evstedt bad mig komma klockan 18:00 till Husmanhagberg i Bålsta för att skriva kontraktet. Jag bad henne att vi skulle kunna mötas tidigare, men hon vägrade med motiveringen att "säljaren säger att det är för tidigt."
Jag kom ändå till Bålsta vid klockan 15:00. Vid klockan 16:00skickade Frida ett SMS och berättade att hon hade sålt huset till någon annan, trots att vi hade kommit överens. Jag var helt klar med alla papper och hade redan pratat med min bank, Handelsbanken. Trots detta påstod Frida att säljaren inte ville sälja till mig, fast vi redan hade bestämt att träffas för att skriva kontraktet.
Det är något som inte stämmer. Hon hade sagt att jag skulle komma klockan 18:00, men jag var redo att skriva kontraktet tidigare. Jag förstår inte varför Frida var så fräck och oschyst, och varför hon betedde sig på detta sätt. Hon är opålitlig och har behandlat mig fel. Dessutom har hon ljugit vid flera tillfällen.
Ni ska aldrig aldrig köpa hus radhus eller lägenhet från Frida Evstedt
VARNING FÖR HUSMAN HAGBERG SKELLEFTEÅ!!
VARNING FÖR HUSMAN HAGBERG SKELLEFTEÅ!!
Har sålt både lägenheter och hus tidigare med andra mäklare och det har gått bra. Detta var dock total katastrof. Mäklaren Matilda Ederlöf gjorde allt för att få ner priset på huset.
Skickade felaktiga uträkningar och argumenterade för husets nackdelar, allt för att vi skulle gå ner i pris. Jag påtalade att hon istället borde medla så vi kunde möta köparna på halva vägen men det lyssnade hon inte på.
Detta bemötte hon med att argumentera för att husets läge inte hade betydelse för priset, det var samma oavsett om huset stod i Skellefteå som i Bureå.
Efter att kontraktet var skrivet började hon skicka villkor via mail som skulle uppfyllas utanför avtalet. Alltifrån att laga saker till att flytta saker.
Dessutom tar hon ut 15000:- mer i arvode än vad som överenskommits muntligt.
Dagen för överlåtelsen visar det sig att hon lagt på en kostnad för försäkring hos Anticimex på 17 795:- som vi inte hade kommit överens om. Men för att slippa ta ansvar för hur hon skött affären hade hon även lämnat över ärendet till en kollega som vi aldrig träffat eller pratat med innan. Så vill ni ha en mäklare som tar tillvara era intressen som säljare och arbetar för att ni ska få så bra betalt som möjligt, samt tar ansvar och är med hela vägen till avslut, välj inte Matilda och Husman Hagberg.
HusmanHagerg Spanien är totalt…
HusmanHagerg Spanien är totalt oseriösa.
Deras mäklare hör aldrig sig, de festar hellre.
Förra året var jag 1 hel månad på plats i Spanien och ville se på olika objekt.
De återkopplade aldrig, på helgerna var telefonerna avstängda, så under denna månad blev det inga visningar alls!
I Sverige så tar det minst 1 vecka innan återkoppling och då får man ett snorkigt svar om lgh kostar under 300000€.
Nu har jsg varit på besök i Spanien igen. Ville se på olika objekt.
Till slut fick jag svar ang en lgh, det tog några dagar men till slut.
Fick vänta en vecka innan det skulle bli visning.
Hade bokat om en massa för atriums få se ett objekt i verkligheten.
90min innan visning så får jag ett Mail där allt blir avbokat!
Har pratat med flera och omdömet är att då bilderna på lägenheterna inte stämmer så vill de inte visa verkligheten.
Så dåligt, helt uruselt!
Reklamutskick
Ni fortsätter skicka adresserad reklam även fast man ber er att inte göra detta.
Säljare och mäklare dolde en rötskada…
Säljare och mäklare dolde en rötskada på tak. I ett senare skede menar mäklaren att en rötskada inte är något som behöver åtgärdas på ett par år och det räcker att ha lite koll. Det var en ordentlig rötskada som säljaren försökt måla över och va ej med på besiktningsprotokollet, bara en anmärkning om lite fukt på vinden (innanför rötskadad). Vi frågade om fukten flera gånger och bad mäklaren visa vart, men han visste inte och försökte hela tiden prata om någonting annat. Det fanns inga bilder på besiktningsprotokollet och det gick inte att få tag på besiktningsmannen. Mycket osäkert. Detta va ett hus som mäklaren sålde in som i ett mycket bra skick där man inte behövde göra någonting, ”bara att flytta in”.
Överlag verkade mäklaren lite oengagerad och fick bli påmind flera gånger för att kolla upp våra frågor (2 st). Vi har varit på otroligt mycket visningar från andra märklarfirmor och där har mäklarna varit otroligt noggranna och hjälpsamma.
Mäklaren heter Joakim och vi varit på ett öppet hus med honom tidigare. Då satt han på trappan med mobilen och folk som var där undrade vem mäklaren var…. Han kanske inte trivs med sitt jobb?
Mäklaren gissade sina svar på flera frågor och verkade inte ha så stor kunskap om hus vad gäller material, reparation eller liknande. Om man inte vet är det bättre att säga det än att ljuga/chansa. (Vi har frågat folk som jobbar med detta i efterhand och även visat bilder). Att lura köpare för att man vill få igenom sin försäljning snabbt är väl ingenting som Husman Hagberg bör förespråka?
Husman Hagberg Sollentuna!!
Husman Hagberg Sollentuna!!! De bästa av de bästa. Stort kundfokus, lyhörda, behjälpliga. Rekommenderas starkt!
Martin sålde min fastighet
Martin sålde min fastighet! Högsta betyg, rekommenderas varmt.
Vi är oerhört missnöjda med Johan Lundberg & HusmanHagberg…
Vi är oerhört missnöjda med mäklaren Johan Lundberg och Husmanhagberg, Johan gav ett gott första intryck men där resten av resan vart katastrofal. Noll genererade bud, dålig kontakt, Johan svarar inte på frågor över sms eller email på flera veckor. När man begär att avsluta uppdraget i förtid så vill Johan fakturera trots att de misslyckats att generera ett enda bud. Vi lät då avtalet löpa ut då de inte kan fakturera då, men det betyder att HusmanHagberg håller oss som gisslan fram till avtalets slut trots att lägenheten inte är utannonserad och de inte lyckats med sitt uppdrag överhuvudtaget. Jag skulle inte rekommendera HusmanHagberg och Johan Lundbnerg till någon, skulle snarare avråda att anlita dessa då de inte vet vad de håller på med. Kan inte uppvisa någon som helst plan över hur de ska få in bud på lägenheten eller protokoll från visningar, vilka som besökt visningarna samt vilka som vart intresserade av lägenheten, trots att vi efterfrågat det.
Sänkte värderingen på vårt hus på…
Sänkte värderingen på vårt hus på 3000000 lägre än övriga mäklare.
Tror inte man väljer er när man ska sälja eller pratar med grannar.
Vi fick vårt hus värderat av…
Vi fick vårt hus värderat av HusmanHagberg. Nu svarar mäklaren inte på vare sig mail eller telefon. När vi ringer via växeln blir vi bara rundkopplade.
Min bostadsaffär gjordes med Robert Grahl.
Min bostadsaffär med Robert Grahl från HusmanHagberg i Sollentuna; sedan första dagen när jag visade intresse har han varit behjälplig med att svara och ta reda på mina frågor och funderingar. Köpet kändes tryggt, enkelt och smidigt. Han har varit med från punkt A till Z. Kan rekommendera denna mäklare - väldigt professionell!! Märks att han har varit med länge.
Skäms på er som samarbetar med Protorp…
Skäms på er som samarbetar med Protorp och bedragare! Ni förmedlar fastigheter åt Protorp som inte har betalat sina underleverantörer! De påstår att bygget inte är funktionella och har brister ändå säljer ni dessa lägenheter?! Skäms på er husman Hagberg Härjedalen! Välj en annan mäklarbyrå om ni kan!
Väldigt nöjd med mina…
Väldigt nöjd med mina upplevelser/förehavanden med Husman Hagberg Kalix. Väldigt trevlig, hjälpsam och noggran mäklare (Anne-May) som tog hand om allt.
Bland den värsta upplevelsen jag haft
Bland den värsta upplevelsen jag haft.
Daniel Matori i Uppsala förmedlade ett hus. Vi hade ej möjlighet att närvara på visningen och åkte istället på en visning 2 dagar senare tsm med ett annat par.
Mäklaren själv fick förhinder så säljarna skulle visa huset. Vi frågade om det fanns nåt viktigt vi behövde veta. Detta fanns det ej.
Dagen efter väntade vi på samtal från mäklaren som aldrig kom. När vi väl fick tag på han sa han att huset var sålt då dom som var på samma visning som oss hade lagt ett bud med snabb inflytt vilket säljarna ville prioritera. Detta fick vi aldrig någon information om att säljarna vill ha, snabb inflytt. Vilket vi hade kunnat ordna utan problem. Men den information glömde mäklaren och ge oss. Svaret på varför va att, ” jag har inte bara ett objekt, jag kan inte komma ihåg att ge all information, om det var viktigt får ni väl ringa”
Extremt otrevlig och väldigt dålig upplevelse från denna mäklaren.
Falsk marknadsföring
Mäklare som försöker fulsälja objekt, lägger upp endast 8 år gamla bilder ljuger om vad som gjorts med huset av nuvarande ägare. Detta framkommer först efter att man konfronterar mäklaren i detta fallet Thomas Lindqvist i Vallentuna om hur uppenbart det är att informationen dom ger ut inte stämmer. Han tycker då att man kan pruta på priset istället och åtgärda det. När han frågar om man skulle vara nöjd om han fixar det och man svarar ja, så vill han inte fixa det! Idiot att man som mäklare ens kan säga så och att en mäklare ber kunderna pruta på utgångspriset är också helt absurt!
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.