Hele 5 stjerner herfra! Havde besøg af Steffen der skulle gennemgå huset med os. Steffen gennemgik grundigt huset igennem og kom løbende med ideer og rådgivning til, hvordan vi kunne realisere vore... Toon meer
Giver dem 4 stjerner pga af deres hurtig service til komme ud til opgaven, glad og smilende og havde kompetencerne og viste hvad de snakkede om da vi gennemgik huset fra A til Z. De ville have fået... Toon meer
Først og fremmest var det til at få en tid med meget kort varsel. Steffen var med til gennemgang af det udstillinghus, vi har købt. Der blev sat ekstra tid af til kørsel for en sikkerheds skyld, da... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hussyn.dk er en førende virksomhed, der specialiserer sig i tilstandsrapporter, købergennemgang og bistand ved boligkøb i ind og udland. Virksomheden drives af et team af højt kvalificerede og uddannede bygningssagkyndige, der har ekspertise inden for byggeri og rådgivning. Hussyn.dk har opnået anerkendelse for sin professionelle tilgang og omfattende viden inden for ejendomssektoren. Deres tilstandsrapporter er kendt for at være detaljerede og nøjagtige, hvilket giver kunderne et solidt grundlag for at træffe informerede beslutninger om deres boligkøb. Fra vurdering af bygningens strukturelle integritet til identifikation af potentielle problemer, sikrer Hussyn.dk's tilstandsrapporter at kunderne får en omfattende forståelse af den ejendom, de overvejer at købe. Når det kommer til købergennemgang, tilbyder Hussyn.dk professionel rådgivning og bistand gennem hele købsprocessen. Deres erfarne bygningssagkyndige gennemgår ejendommen omhyggeligt og identificerer eventuelle mangler eller potentielle risici, hvilket giver kunderne tryghed og sikkerhed i deres købsbeslutning. Udover deres ekspertise inden for tilstandsrapporter og købergennemgang har Hussyn.dk også specialiseret sig i at bistå kunder, der ønsker at købe boliger i udlandet. Deres team af bygningssagkyndige har omfattende erfaring med internationale ejendomsmarkeder og kan give uvurderlig rådgivning og støtte til kunder, der navigerer gennem kompleksiteten ved at købe ejendomme i fremmede lande. Samlet set er Hussyn.dk mere end bare en rådgivningsvirksomhed; det er en pålidelig partner for enkeltpersoner og virksomheder, der søger professionel og pålidelig rådgivning inden for tilstandsrapporter, købergennemgang og boligkøb i udlandet. Med deres dedikation til kvalitet og kundetilfredshed har Hussyn.dk etableret sig som en førende aktør på markedet og et go-to valg for ejendomsrådgivning.
4682, Tureby, Denemarken
- 20602543
- info@hussyn.dk
- www.hussyn.dk
Vraagt klanten om een review
Hussyn udførte et tilfreds og effektivt…
Hussyn udførte et tilfreds og effektivt stykke arbejde, med oplysninger om eventuelt fejl og mangler ved vores hus.
Mvh Lis og Svend-Aage Kristensen
Hurtig og effektiv service
Hurtig og effektiv service, kom som aftalt og vi fik hurtigt de bestilte rapporter.
Super god oplevelse
Steffen er en super kompetent rådgiver…
Steffen er en super kompetent rådgiver og ærlig synsmand. Kan kun anbefale ham mange gange
Hurtig og effektiv service.
Super god oplevelse - varmeste anbefaling
Super god oplevelse. Først med Per, der lavede el-rapport - grundig og hyggelig. Dernæst med Steffen, der lavede tilstandsrapport og energimærkning. Det var en super god gennemgang med mange gode tips og ekstra information til os. Tilmed et par tusinde kroner billigere end ejendomsmæglerens forbindelse. Vi havde tænkt at betale for en kladderapport, så dér kunne han let have tjent ekstra, men han rådede og til at lade være, fordi den eneste alvorlige anmærkning var på en rem, der blot skal repareres indenfor 4-5 år og dermed ikke er akut. Hans råd var at sætte prisen derefter frem for at bøvle nu, hvor vi ikke har tid. Desuden havde han lige den ekstra tid til at give gode råd om ny bolig, hvilket gjorde til et rigtig godt og rigtig hyggeligt møde. Vi vil klart bruge Steffen igen, hvis behovet opstår og vi giver ham de allerbedste anbefalinger.
Hele 5 stjerner herfra!
Hele 5 stjerner herfra!
Havde besøg af Steffen der skulle gennemgå huset med os. Steffen gennemgik grundigt huset igennem og kom løbende med ideer og rådgivning til, hvordan vi kunne realisere vores ideer. Alle vores spørgsmål blev besvaret, og han gjorde det meget nemmere for os at komme videre med købet.
Kan helt klart anbefales 👍
Kan anbefales!
Fleksibel, professionel og alt i alt en rigtig god oplevelse.
Vil anbefale Hussyn til alle.
Meget professionel og personlig…
Meget professionel og personlig service. Hurtig rapportering og god detaljerede.
De var super fleksible
De var super fleksible, og kunne kort tid efter booking.
Super professionelle til at gennemgå og forklare.
Der var tid og overskud.
People at hussyn are very eager to help…
People at hussyn are very eager to help in assessing the house you attend to buy. Steffan helped me to identify defects and suggest remedies, so I have a clear picture of the house state. Furthermore, he helped me to understand the priority of each point in the report, and to make sure how to get the house checked the first year after purchase, as well as in the fifth year after purchase. Recommend for his openess to help quickly with advice.
Hjælpsom og top professionel
Vi havde besøg af Steffen fra Hussyn ApS, han kunne hurtigt finde tid til at hjælpe os med at gennemgå vores byggeprojekt og var rigtig god til at komme med ideer og løsninger til hvordan vi skulle komme i mål med projektet.
Vi kan kun sige det bedste om ham og kan varmt anbefale hussyn ApS
Professionel og grundig gennemgang
Steffen fra Hussyn var både dygtig og hurtig til at finde tid til os.
Han fik også ros fra vores køberrådgiver, da hans rapport var hurtigt afsendt dagen efter gennemgangen, og den var tydeligt opsat med foto-dokumentation hele vejen igennem, hvilket gav et rigtig godt grundlag for vores planlægning af istandsættelse og budgettering hertil, i forbindelse med vores huskøb.
Klart anbefalet herfra.
Super gode!
Super gode!! Simpelthen! Og hvis der har været nogle problemer. Så er det blevet fixet uden at se skævt til det. Kan virkelig anbefaldes.