2,3

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg skulle returnere en julegave og…

Jeg skulle returnere en julegave og have pengene retur. Det kunne jeg ikke - da jeg kom et par dage for sent (jeg skulle have gaven retur fra Aalborg). Nu står jeg med et tilgodebevis, som kun kan bruges hos dem. Virkelig dårlig service og flabet personale.

14 januari 2026

Darlig därlig service

Darlig därlig service
Virkelig därlig service, fik julegave , returneret den 29/12 2025 . Fik et tilgode bevis og ikke pengene tilbage selvom jeg havde kvittering .
Blev ikke fortalt at när jeg forst havde fäet et tilgode bevis kunne jeg ikke fà pengene retur. Sà nu stär jeg med et tilgode bevis til ingen verdens nytte.Dårligt og ingen hjælp.
Dårlig dårlig service

6 februari 2025

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice, god betjening og vejledning. Havde en dum episode med mit armbånd (måske selvforskyldt), men det søde personale omfavnede situation, og lavede en kanonservice. Meget tilfreds trofast kunde!

3 oktober 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Tissot Service og batteriskift, med tvist

Jeg havde, efter tab af mit oprindelige Tissot Touch ur (det var faldet ned imellem madras og sengeramme), købt et nyt Titanium (kun en antydning dyrere, og det oprindelige er et tungt ur!), Tissot ur og havde nået en tid hvor batteriet skulle skiftes. Så jeg henvendte mig, igen til Ur-forretning: "Hvitfeldt", i Waves i Hundige, hvor jeg havde købt uret, og som er autoriseret Tissot Forhandler. Da jeg ankom fik jeg at vide, at uret skulle sendes retur til Schweitz for at få denne service - og man havde ikke et "låne-ur" som jeg kunne benytte imens, i den adskillige ugers lange ventetid (6?)!
Det ville så også få udskiftet nogle knapper for fornyet "vandtæthed" (Nu er det ikke et "Rolex Dykkerur", så det var ikke noget jeg havde synderligt behov for, med kun lejlighedsvis udsættelse for regnvejr!)!

Nu skulle jeg naturligvis have taget mit ur med igen, men i ren forbløffelse lod dem sende uret til Schweitz for denne "Service", som kom til at koste mig - 750 kroner (Kvittering kan fremvises!)!

Og jeg måtte så oven i købet, købe et nyt Casio ur (Naturligvis ikke hos Hvitfeldt!), så jeg havde et ur i den lange ventetid imens det oprindelige ur var væk, for næsten samme pris!

Det er naturligvis sidste gang jeg har sat mine ben i forretningen! Næste gang vil jeg få en ikke Autoriseret Forhandler til at skifte batteriet!

21 augustus 2023

Kan man give 0 stjerner?

Jeg var for en uges tid siden nede og aflevere mit ur hos Hvitfeldt, da det bare skulle have skiftet batteri. For det første fik jeg af vide at de ville forsøge at lave det samme dag, men ekspedienten var ikke helt sikker, så hun ville kontakte mig når det var færdigt. 8 dage senere måtte jeg ringe og høre hvor langt vi var, i processen. Det var naturligvis blevet færdiggjort mange dage før.
Da jeg fik uret retur var der kommet en del ridser og dybe hakker i ur skiven? Jeg spørger kvinden bag kassen hvordan det kan ske, og jeg forsikrer hende at det med 100% sikkerhed IKKE er noget jeg selv har lavet og at selv samme ridser IKKE var der, inden jeg afleverede det. Kort efter kommer “Peter” (ejeren?) tilbage og overtager situationen. Det gør han godt nok ikke med bravour, for sjældent har jeg oplevet nogen anden mand mere arrogant. Han afviste på det pureste, at det var skader der var sket, i deres varetægt. Da jeg forklarer ham at jeg heller ikke har set de ridser før og at uret iøvrigt har ligget i en skuffe (med filtdug i bunden!) det sidste lille års tid, da det skulle have skiftet rem, spørger han mig gudhjælpende om jeg måske skulle have “glemt” at de ridser var der, for et år siden!?! Jeg måtte også spørge ham gentagende gange, om han påstod jeg løj? De kunne ihvertfald ikke lave de ridser, da uret lå på et blødt underlag når de skiftede batteri. Så jeg spurgte ham hvor længe det tog dem at skifte et batteri? Dertil svarede han “5 minutter”. Jeg spurgte ham så om det kunne tænkes at der var sket noget EFTER de 5 minutter, og de resterende 7 dage som uret havde været i deres varetægt?? Men det kunne naturligvis ikke lade sig gøre, iflg. ham selv.
Jeg blev også fortalt at det var ham selv (Peter) og kvinden der ekspederede mig tidligere, som udelukkende arbejdede på urene. Men da jeg så senere spurgte ind til om én af de to kunne huske at have skiftet batteriet på uret, svarede de begge to at de ikke havde arbejdet på det. Det viser sig så at de også har/har haft en “lærling/praktikant” som måske også kunne have været personen, der havde arbejdet på uret..... men selv efter dét, var der ingen hjælp/forståelse eller håndsudrækning at komme efter. Jeg blev også vist og fortalt hvordan de opbevarede ure og smykker, efter endt reperation. I skuffen ligger de i pap/papirposer (og så tog han én tilfældig op for at vise den, hvorefter den blev sluppet i luften 15-20 cm oppe og ned i skuffen) Dertil spurgte jeg om ikke det kunne være sådan at skader fremkom, når man sådan bare smider med kunders genstande? Og mit ur havde så trods alt, efter hans eget udsagn, ihvertfald ligget dernede i 7 dage, med andre genstande der er blevet hevet op og smidt ned i mellemtiden. Men igen benægtede hn at det overhovedet var en mulighed og blev ved med at fortælle om gamle ridser og hvordan han selv har banket sit eget ur ind i alt muligt.....?
Og jeg må indrømme at jeg, efter gentagende gange fik af vide jeg selv har lavet de ridser, til sidst fik nok og gik min vej i arrigskab! Det kan ikke være rigtigt at man som forbruger skal bevise sin uskyld på den måde. Jeg tænkte ikke over at tage et billede af uret, inden man går til en professionel virksomhed - men jeg har da erfaret at det er dét man bliver nødt til, en anden gang.
Jeg har ALDRIG oplevet så elendig service og er ALDRIG blevet behandlet, med sådan en arrogance og “ligeglad-indstilling” før! Jeg fraråder PÅ DET KRAFTIGESTE også andre, at sætte deres ben i denne butik i Waves, som jeg så efterfølgende har erfaret, at også andre herinde gør!

Et klokkeklart og stort Nej Tak herfra

18 mei 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg vil varmt anbefale Hvitfeldt og…

Jeg vil varmt anbefale Hvitfeldt og deres erfarne personale! Jeg kom ind i butikken for at få lavet nogle nye øreringe ud af gamle diamanter fra nogle smykker jeg havde i forvejen. De var yderst hjælpsomme og søde, og jeg er blevet utrolig glad for resultatet.

5 maart 2021

Fantastisk service

Købte under corona et par øreringe til min datters fødselsdag på deres hjemmeside. De havde dem desværre ikke hjemme, men de var kørt ud til firmaet for at få dem hjem til mig. Min datter blev så glad for dem. Fantastisk service! Kommer helt klart til at købe smykker hos Hvitfeldt igen.

5 maart 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk at handle i deres webshop

Fantastisk at handle i deres webshop. Jeg bestilte et dyrt ur som de desværre ikk havde på lager, men præsterede at få det hjem i løbet af no time. Så jeg fik uret 4 dage efter bestilling. Undervejs blev jeg orienteret om forløbet Via meget venlige mails, så jeg hele tiden vidste, hvad der skete med min ordre. Handelsbetingelserne er meget enkle klare og tydelige, så man ved hvad man kan forvente. Dog er den super gode service en dejlige behagelig overraskelse. Vil helt sikker anbefale at handle her 👍❤️

25 oktober 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

VERDENS DÅRLIGSTE KUNDESERVICE OG…

VERDENS DÅRLIGSTE KUNDESERVICE OG BEHANDLING!!!
Har købt et smykkesæt til en fødselsdagsgave i butikken i lørdags.
Inden jeg går fra butikken sikre jeg mig at gaven kan byttes eller returneres, hvis hende der skal have gaven ønsker dette.
Jeg får at vide at dette absolut ikke er noget problem - skal gaven byttes er der byttemærke på, og skal gaven returneres skal kvitteringen blot medbringes, så nemt er det. Men det skulle vise sig at være løgn!
I dag forsøger hende der har modtaget gaven så at returnere gaven, og medbringer derfor kvitteringen, som jeg har givet hende, men personalet nægter nu at tilbagebetale pengene!
I følge personalet kan pengene nu pludselig kun returneres på det mastercard der er blevet betalt med?!?
Dette er jeg på ingen måde blevet informeret om, da jeg betalte for gaven, men til gengæld fik jeg jo at vide at man sagtens kunne få pengene retur hvis bare man medbringer kvitteringen!
Fødselsdagsbarnet bliver altså sendt ud af butikken, uden mulighed for at returnere og få pengene retur! Desuden siger lederen i butikken at hun ikke vil tale mere om det og griner hånligt da jeg bliver ringet op for at få beskeden.
USMAGELIGT OG VIRKELIG DÅRLIG SERVICE!
Absolut sidste gang vi besøger denne butik!

8 september 2020

Jeg har idag den 15 juni

Jeg har idag den 15 juni, været nede i hvitfeldt fordi mit ur Tommy Hilfigers ur stilleren faldt af sig selv, den blev købt den 20.09.2019, det vil sige jeg har 2 års reklamationsret. Medarbejderen sagde at fra købs dato og 6 måneder frem, dækker de hvis der skulle opstå noget, de vil ikke tage den ind som reklamationsret endda vil have 450-650kr for at lave den. Aldrig nogensinde anbefaler jeg hvitfeldt, og aldrig mere handler jeg hos dem igen.

15 juni 2020

Utilgivelig dårlig service

Jeg vil bestemt ikke anbefale nogle at handle hos Hvitfeldt i Waves mere. Jeg har købt en sølv dåbs-ske til min nevø med håndgravering. Oplevelsen med dette var ingen succes fra start til slut. Gravøren får desværre skrevet navnet forkert, og det skal selvfølgelig laves om. Det der så sker nu er, at det rigtige bogstav bliver skrevet oveni det forkerte og dette ses tydeligt da jeg kommer for at hente min vare. Jeg skal hermed SELV opdage fejlen, og fortæller selvfølgelig at dette vil jeg ikke have. De beklager da fejlen og vil gerne lave det om - men nu står jeg uden en gave til min nevø’s barnedåb selvom jeg havde været ude i okay tid og var blevet fortalt at den godt kunne nå at blive færdig til datoen. Jeg sender en mail til dem om min frustration over at de ville lade mig gå hjem med den vare som i mine øjne ikke var i orden. Jeg bliver dagen efter ringet op af guldsmeden, og her bliver jeg mødt af en mand som taler meget nedladende om at det jo blot er en lille fejl og at nogle mennesker godt ville acceptere sådan en fejl - men det vil jeg bestemt IKKE i den prisklasse. Manden jeg taler med bliver herefter også personlig overfor mig og blander sit privatliv ind i vores samtale - han siger “du må da meget undskyld at jeg ikke var i butikken igår da du kom, men jeg prioterede sådan set og tage til lægen med min datter som har piskesmæld og har fået ødelagt sit liv....... Jeg stopper ham, og fortæller ham at jeg ikke vil stå model til at høre på dette og at han skal holde sig på sin professionelle banehalvdel og ikke blande sit privatliv ind i denne her samtale. Jeg har købt et produkt som ikke har levet op til det jeg ønskede og det er deres fejl - IKKE min. Han fortæller mig at denne her gravør har de brugt de sidste 10 år og han havde kun lavet fejl to gange.... Hvad skal jeg bruge den information til? Derudover bliver der hverken tilbudt rabat eller anden form for dispensation for denne fejl på noget tidspunkt. Jeg står nu blot uden en gave og guldsmeden tager slet ikke ansvar for at det er deres fejl og ikke min fejl. Jeg er mildest talt målløs over den behandling jeg har fået og jeg har mistet alt tillid til den forretning. Når man er professionel mener jeg at man skal holde sig på den side og det gjorde denne mand bestemt ikke. Han blev ubehagelig og personlig - og dette bryder jeg mig bestemt ikke om!

11 juni 2020

Horrible customer service.

Bought a Michael Kors gold rose watch here as a Christmas gift for my girlfriend. Two months after the rose-gold was gone and it was just looking like a gold color watch.
We went back with the watch and they had to send it to France under warranty.
6 weeks later it finally came back. They replaced the watch.
After one month the same thing started to happen.
So we went back with the watch and the lady asked where we keep the watch. I told them in the bathroom and before explaining how it was stored she already had her comment ready. The watch cannot handle moisture. I got irritated as this is a lame excuse. Humans sweat and the climate in Denmark is far from dry. But okay. My mind was set on getting my 2000kr back. This she refused as she had to send it back AGAIN! Now I’m really starting to loose my patience as she keeps interrupting me and throwing at me that this is her right.
After some research I found out that this is a common problem with these Michael Kors watches.
And I’m sure that the 3rd time the problem would occur again.
I took the watch and broke it in front of them.
I’ll take my losses. Worst customer service ever. They will do anything in their power to not have to return money.
Safe yourself the trouble from buying at this place.

/Quito

12 juni 2019

Pas på hvis du handler hos Hvitfelt Smykker & Ure i Waves

Pas på hvis du handler hos Hvitfelt, de har en meget firkantet politik, når man ønsker pengene retur.
De har 14 dages retur ret, men det er fra købsdatoen, og ikke som i andre butikker fra den dag hvor gaven gives. Så din mulighed for at få pengene retur kan være overskredet allerede ved modtagelsen af gaven. Så kan du som jeg ende med at have penge i klemme for en julegave der den 2. januar bliver byttet til en billigere model og restbeløbet ønskers retur. Butikken har muligvis retten på deres side, men hvor ér det bare ekstrem dårlig service.
Vores familie har brugt butikken gennem mange år, men det er da i dén grad slut nu!!
Find et andet sted at handle - i hvert tilfald hvis det drejer sig om gaver eller andet der skal kunne byttes.
Heidi Ørskov

4 januari 2017

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.