Internet 123 Reviews 145

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

simpelthen Danmarks bedste kundeservice! jeg skiftede fra simply.dk til internet123 - og de er fænomenale!! gennemskuelige og transperante - og så tager de telefonen når man ringer til dem!! TAK i1... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har de sidste 2-3 år haft webhotel hos denne leverandør og han nu købt endnu et webhotel til mit nye site. Servicen du får, både online, via mail og via telefonen er ikke mindre end sublim. Alle d... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min hjemmeside har af forskellige årsager sovet tornerosesøvn i flere år, og min version af WP var fra 2008. Mikkel havde aldrig set så gammel en version, så ud fra ren og skær teknisk interesse opgra... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ved et tilfælde faldt jeg over Internet123, da jeg skulle lave mit livs første hjemmeside i Word Press. Jeg kan kun sige: Fremragende service, fin opfølgning på tingene, flinke mennesker. Kan klart... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Webhostingbedrijf

Geschreven door het bedrijf

Stabilt og billigt Webhotel webhosting, webhoteller og mere, billig server hosting. Vi går ikke på kompromis med service og support.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

simpelthen Danmarks bedste…

simpelthen Danmarks bedste kundeservice!
TAK i123.dk - jeg vil til en hver tid anbefale jer!!!

15 april 2026

Varme anbefalinger til I123

Jeg har nu brugt I123 i mindst 10 år og er simpelthen så tilfreds. Jeg har pt 5 webhoteller der, både joomla og wordpress/woocommerce og alt spiller. Fremragende service, høj oppetid og en solid backend. Anbefalet herfra!

9 november 2025

god service

Jeg havde den oplevelse, at min adgang til indholdet på mit webhotel pludselig var utilgængeligt. Jeg blev kastet lidt frem og tilbage mellem supporten på i123 og min internet udbyder. Supporten hos i123 tog sig god tid og prøvede kompetent at finde problemets årsag og løsning, og jeg var godt tilfreds med supporterens (Thomas) indsats, selvom problemets kerne aldrig blev fuldt fundet. Det vigtigste var dog, at en løsning blev fundet som fjernede problemet.

18 augustus 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pas på, når du registrerer domæner

Jeg ønskede blot at registrere nogle domæner, som jeg har gjort det i mange år hos DKhostmaster. Nu skal man blot registrere hos deres "forhandlere". Hvorfor? Det har jo været så glimrende, at man registrerede og betalte for domænet hos DKhosmaster og så kunne man indgå aftale med et hotel bagefter. Jeg fatter ikke, hvad der skete, men jeg har åbenbart klikket ok til hotel og hele svineriet og får en regning fra Internet123 på noget, jeg slet ikke har brug for på nuværende tidspunkt. Bliver pisse ærgelig og opsiger al min aktivitet hos Internet123. Vil ikke have noget som helst med dem at gøre.

20 juli 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har brugt i123.dk flere gange og…

Jeg har brugt i123.dk flere gange og har været utroligt tilfreds med deres service. Jeg har hjulpet flere i mit netværk med opsætning af deres hjemmesider og hosting, samt flytning af hosting fra andre udbydere, og i123.dk har levet op til mine forventninger hver eneste gang.

Deres service er førsteklasses og jeg vil varmt anbefale dem til alle, der søger en pålidelig hosting-udbyder. De følger op, er proaktive ift. til eventuelle problemer og hjælper også med opsætning af SSL certifikater.

De er fremragende til at hjælpe folk, der ikke ved eller interesserer sig for det tekniske og bare vil have tingene til at virke uden at det koster en formue.

Det er for sjældent jeg anmelder god service, men nu er det 5 gang de hjælper mig og så må man jo til tasterne.

1 februari 2023

Kunde hos i123 i mange år FULD UD TILFREDS

Jeg er kunde hos i123, hvor jeg har 6 af mine sites.
Jeg startede min første webshop med dem som webhotel.

De får 3 x 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
5 For deres system, opsætning og brugervenlighed
5 for deres priser
5 for deres support, tilgængelighed og hjælpsomhed !

Alt i alt et godt firma som jeg vil anbefale andre.

8 februari 2021
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

De går all ind for tilfredse kunder

2-delt anmeldelse.
Havde en temmelig uheldig start med supporten, som jeg slet ikke kunne genkende fra tidligere hvor jeg har haft brugt i123 en del, til både firma og foreningssider, som gir 4 stjerner.
Thomas fra i123 overtog så supporten og det var med kundeservice og support som jeg tidliger har henvist til dem for, hurtig svar og meget løsningsorienteret.
Så havde det ikke været for en uheldig start med en support der ikke svarede på det man spurte ind til eller undlod og svare, så var det 5 sikre stjerner.
Kan anbefale i123.dk

26 januari 2021
Logo Internet 123

Antwoord van Internet 123

Det er faktuelt forkert. Vi har forsøgt at komme i kontakt med dig via mail og telefon for at beskrive hvad der rent faktisk gælder dog uden held.
Det er muligt at flytte DNS for domæner uden beregning.

God support

Fik bestilt et produkt som viste sig ikke at løse opgaven. Tog kontakt med support som håndterede det professionelt.

20 november 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har nu de sidste ca. 15 år benyttet mig af i123.
De har en super professionel support afdeling der gør alt for at løse mine ofte kringlede spørgsmål - og jeg er ALDRIG blevet skuffet.

6 november 2020
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.