Salam aleikum zuster, ik had laatst een bestelling geplaats een binnen paar dagen was het al binnen, de service was ook top precies op tijd geleverd en de zuster is zeker te vertrouwen vooral met best... Toon meer
Ik ben altijd super blij met mijn bestellingen! Alles past perfect en ook de eigenaresse is een heel vriendelijk en behulpzaam en denkt altijd goed met je mee. Top top top service! ❤️❤️👍
Heel goed geholpen tijdens het kopen van mijn item. Aardige dame en heel duidelijk wat info betreft over de producten die ze verkoopt. Ik raad Ikhkas mode zeker aan.
Lieve dame die absoluut niet opdringerig is. Komt afspraken na en helpt je waar nodig. Alles wat ik tot nu toe heb besteld was goed! Ik hou haar channels in de gaten voor de leukste deals!
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Nou vandaag mijn eerste pakketje…
Nou vandaag mijn eerste pakketje ontvangen!
Super tevreden. Deze dame heeft me goed geholpen met mijn tig vragen!
Tot de volgende bestelling 🤎
Ik raad iedereen te bestellen bij deze zuster en ik zal vaker ook bestellen
Ik had iedereen te bestellen bij deze zuster ik heb mijn pakketje goed ontvangen alles was netjes al hemdullah en ik zal vaker bestellen mag alle haar belonen voor goede daad en werk en haar alles geschenken wat ze wilt nogmaals bedankt lieve zuster ❤️
Ik ben zo ontzettend tevreden met mijn aankopen!!!
Ik ben zo ontzettend tevreden met mijn aankopen… Ik koop zo vaak bij ikhlas mode, ben zeer tevreden klant.
De kledingen die ze verkoopt is van hele mooie kwaliteit precies zoals je hoopt wanneer je iets nieuws uitzoekt. De zuster die mij heeft geholpen was ontzettend lief, geduldig en behulpzaam. Ze nam echt de tijd voor mij en gaf eerlijk advies zodat ik precies vond wat bij mij paste.
Alles zit super comfortabel en de kwaliteit is echt top.
BarakAllahu fiek voor de fijne service, lieve houding en mooie items.
Ik kom zeker terug en ik raad deze winkel aan iedereen aan!
Hele grote bestelling geplaatst super…
Hele grote bestelling geplaatst super moiie kleding snel en netjes geleverd gekregen zeker een aanrader ik ben een vaste klant.voor alle zusters koop bij deze zuster betrouwbaar en hele mooie kleding.🩷
Aanrader!
ik heb voor de tweede keer een bestelling geplaatst bij Ikhlas Mode! En ook deze keer mijn bestelling netjes ontvangen. Ook ben ik heel tevreden over de kleding! Zeker heeft deze lieve zuster een nieuwe fan erbij!
Een hele leuke dame
Een hele leuke dame, heel zorgzaam ben erg goed geholpen via de tiktok live, meedenkend over de stoffen qua eczeem. Heb de kleding gepast prijs kwaliteit verhouding zooo top, heel erg tevreden al hamdoulilah.
Mijn bestelling was de volgende werkdag…
Mijn bestelling was de volgende werkdag al binnen!! Ik had online besteld nadat ik een two piece pak zag in de live. Ik ben heel vriendelijk geholpen door de lieve eigenaar! Dit soort webshops verdienen het echt om te groeien dus ik hoop dat mijn review daar aan een kleine bijdrage is ☺️ Mvg J mary
Ik ben zeer tevreden over de service en…
Ik ben zeer tevreden over de service en de kwaliteiten van de jurken.De verkoopster is aardig en super geduldig. Ik kon maar niet kiezen. Ze hielp me geduldig met keuzes maken. Ik ontving de bestelling binnen 1 dag. Top service! Ik zal zeker vaker bestellen.
Super tevreden
Een lieve vrouw, denkt goed mee en geduldig. De levering is snel en kwaliteit van de producten is ook goed. Ik ben tevreden en zij heeft een klant erbij. Ik ga zeker nog bij haar shoppen.
Ze Topper !!!!
Ze levert kwaliteit en service....
Ze is een eerlijke en transparante verkoopster....
Top service
Top service, snelle levering en prachtige kleding! Al meerdere keren besteld en er werd zelfs meegedacht, omdat geen keus kon maken tussen die mooie jurken 😊
Super leuke kleding gekocht en kwa…
Super leuke kleding gekocht en kwa service top service reageert snel en wordt snel verstuurd .
Mooie kleding en een snelle service
Mooie kleding en een snelle service. Bij vragen wordt er snel gereageerd. Vriendelijke damen. Ga hier zeker weer shoppen.
Nou echt mooie kwaliteit wat je beloofd…
Nou echt mooie kwaliteit wat je beloofd wordt! Prachtige jurken en heerlijke stof. Deze dame geeft advies en is eerlijk! Ik ga zeker nog wat bestellen.
Betrouwbare en lieve onderneemster.
Betrouwbare en lieve onderneemster.
Item dat ik heb gekocht ziet er in het echt nog eleganter uit dan op de foto van de website.
Dit bedrijf is een aanrader!
Top bedrijf
Top bedrijf, snelle levering/goeie service aangeboden. En prachtige kwaliteit voor betaalbare prijs.
Top bedrijf!
Top bedrijf!! Zeer tevreden en een snelle levering. Ook zijn ze gemakkelijk te bereiken en reagerem snel op evt vragen. Vaste klant erbij!