langwerpig dienblad
1 dienblad
was niet leverbaar er is toen contact opgenomen en het is perfect opgelost! ik kon een ander dienblad uitzoeken. Echt perfecte service en snelle verzending!

Antwoord van Ilmohome
Ilmohome is een webshop die een uitgebreide selectie van luxe woonaccessoires en meubels aanbiedt. Onze producten variëren van stijlvolle items tot functionele meubelstukken. Met de focus op kwaliteit en esthetiek, streven wij ernaar om onze klanten te helpen bij het creëren van een harmonieus en verfijnd interieur. Maak van uw huis een thuis met Ilmohome.
Nederland
1 dienblad

Antwoord van Ilmohome
Zeer tevreden over de kwalitatieve interieur decoratie die ik hier heb besteld.
Topervaring met IlmoHome! De communicatie was super: ze reageerden snel en duidelijk op al mijn vragen, wat het bestellen heel makkelijk maakte. Hun klantenservice was echt top, ze namen de tijd om me goed te helpen en voelde me echt gewaardeerd als klant. Ik ben erg onder de indruk en zal zeker weer bij hen bestellen. IlmoHome is echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en goede service!
De vazen zijn prachtig en van hoge kwaliteit, en de sierkussens voegen een gezellige sfeer toe aan mijn woonkamer. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en zou ze zeker aanbevelen aan anderen die hun huis willen decoreren.
Mooie kwalitatieve spullen! Heb een mooie lamp en tafel besteld, kreeg ook nog eens 10% welkomskorting! Vergeleken met andere webshops zijn ze betaalbaar. Spullen waren snel verzonden. Ben zeer tevreden.
Goede service gehad en binnen enkele dagen top eetstoelen bezorgd gekregen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Topbedrijf! Ik heb een marmeren plateau en prachtig servies besteld via ilmohome. De kwaliteit is echt top voor een betaalbare prijs. Een vaste klantje erbij!😊
Top ervaring gehad met dit bedrijf. Ik heb 2 vazen en een klok besteld en ik stond versteld van de kwaliteit! De communicatie met het bedrijf was zeer goed en de levering was erg vlot. Dit bedrijf is zeker een aanrader en ik zal hier ook veel vaker bestellen!