Eerlijk, betrouwbaar , kwaliteit en super communicatie⭐️
Eerlijk, oprecht komt afspraken volledig na.
Heeft auto’s staan die net dat beetje extra hebben. Ik ben zeer blij en tevreden met mijn aankoop. Ik heb een aankoop keuring elders gedaan om zekerheid in te kopen . De dealer waar ik de aankoopkeuring deed, vertelde mij dat het in de basis een hele nette auto is, maar toen ik aankwam rijden zeiden ze dat is een mooie auto met een smile. Er was weinig aan te merken op de auto . Was in super goede conditie , ondanks 10 jaar oud and full options . Paar kleine “reparaties”, ruiten wisser vervangen , airco afvullen, olie verversen en gasveren van de kofferbak . Werd probleemloos “gerepareerd” .
Ik ben SUPER tevreden over de kwaliteit , van de auto en de levering , de COMMUNICATIE verliep fantastisch ⭐️! Het bedrijf ( werkzame persoon-en) doet zijn uiterste best om kwalitatief goede auto’s in te kopen en te leveren. Je kan daardoor zien dat het eerder een grote passie voor de hobby is, dan werk. Dat blije gevoel vanuit die passie daardoor ook mee word gegeven. De auto’s zijn mooier in het echt dan de foto kan weergeven.
Ik voel me koning(in) te rijk en heb een super goed gevoel bij deze fantastische auto die scherp geprijsd is voor wat uiteindelijk geleverd word. Daarom beveel ik iedereen dit autocentrum van harte aan en zal bij een volgende aan koop eerst hier aankloppen ! Kijk eerst hier voordat je een auto wil aankopen . Ik weet zeker dat je terug komt en net zo blij als ik ervan word . Met een jaar garantie !!!
(Vrouw alleen , geen verstand van auto’s )