Hej Morten. Det er helt korrekt. Jeg blev lettere opildnet.
Nogle gange kan det være lidt svært, når der igen og igen bliver sat spørgsmålstegn ved ens troværdighed, og en viden som er bygget op i årtier.
Du henvendte dig på e-mail, vedhæftet et billede. Du var sikker på at der var fejl i bordpladen. Altså at der var revnedannelser i pladen.
Jeg svarede, at der ikke var tale om revner men glasvener, som alle professionelle ved, er en naturlig del af en Jura Grau. Derfor sendte jeg 2 informationer til dig. Den ene fra den Tyske stenindustri, som netop beskriver glasvenerne i Jura Grau, samt vores egen information som omhandler Jura Grau.
Du ringer så til mig, og er på ingen måde lydhør overfor hvad der er skrevet og sagt.
Jeg tilbyder dig at aflevere pladen tilbage, og du får en kreditnota på hele beløbet. Jeg fortæller dig, at vi ingen interesse har i, at have en kunde som ikke er glad for en leveret vare.
Dette afslår du, da du er glad for den leverede plade.
Jeg håber også du er glad for de fliser vi leverede til dig før vi leverede bordpladen, og jeg kan forstå, at du også efterfølgende har været forbi og hente vindueskarme i Jura Grau med glasvener.
Tak for handlerne.