Installand Reviews

6.492

4,6

Geweldige service, onze boiler van het sanitair gebouw ( camping In 't Niet) ging plotseling kapot. Installand heeft ervoor gezorgd dat we binnen een dag een nieuwe geleverd kregen. Dankjewel voor... Toon meer

Zou twee weken levertijd zijn. Na een paar dagen bleek het al binnen en klaar voor verzending. Netjes mail gehad of het dan eerder mag komen of de eerder afgesproken datum aangehouden moest worden. Ko... Toon meer

De levering was 2 dagen eerder nl op zaterdag dan aangegeven. In de site stond overigens de volgende dag en dt zou vrijdag zijn. Jammer dat telefoon overbezet was want ik wilde nog een passend drukp... Toon meer

Ik had gekozen om de bestelling af te halen bij Vihamij Amersfoort. Mijn dochter kreeg de bestelling niet mee, omdat men niet kon nagaan of de bestelling betaald was. Deze had ik betaald met ideal... Toon meer

1. Bouwmarkt
  2. Sanitairwinkel
  3. Bouwmaterialenwinkel
  4. Verwarmingsapparatuur leverancier
  5. Dakdekkersbenodigdheden winkel
  6. Gereedschapwinkel

Over Installand

"Goed en snel - Precies zoals ze zeggen. Snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen!"

- Dát is hoe klanten Installand ervaren.

Bezoek onze webshop
Neem contact op

Bij Installand.nl kunt u al uw bouw- en installatiematerialen veilig online bestellen. Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld? Dan is uw bestelling meestal de volgende werkdag al in huis, zodat u direct verder kunt met uw klus!

Bij ons heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment professionele producten - bouwmaterialen, sanitair, verwarming, ventilatie, elektra, leidingen en gereedschap - voor gegarandeerd lage prijzen.

Wij bezorgen aan huis, niet alleen binnen Nederland maar ook in andere EU-landen. Het is ook mogelijk om verzendkosten te besparen en zelf uw bestelling af te halen bij één van onze afhaalpunten die verspreid zijn over heel Nederland, er is dus altijd een afhaalpunt bij u in de buurt.

Ons Webshop Keurmerk, beveiligde SSL-betaalomgeving en het feit dat de Installand webshop al meer dan 10 jaar bestaat bieden u de zekerheid dat u veilig online kunt bestellen bij Installand. Mocht blijken dat u een artikel toch niet nodig heeft, dan heeft u ruim de tijd (30 dagen) om deze te retourneren waarna wij het bedrag direct terugstorten op uw rekening.

Onze lage prijzen, snelle levering, ruime zichttermijn, afhaalpunten, productadvies, aftersalesservice én betrouwbaarheid worden hoog gewaardeerd door onze klanten.

Kortom,

Snel, Betrouwbaar en Voordelig

- Installand.nl

Uitstekend

6K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(6.492)

17 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Professioneel en prettig

Professioneel en prettig. Snelle levering op locatie of afhaalvestiging voor de beste prijs.
Duidelijke site.

28 april 2025

Antwoord van Installand

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je onze service, levering en website als prettig en professioneel ervaart.

Snel en duidelijk

Snelle duidelijke communicatie en oplossingen.

25 april 2025

Antwoord van Installand

Bedankt voor je positieve reactie! Fijn dat je tevreden bent over onze communicatie en service.

Goede en snelle service

Goed geholpen telefonisch en via email. Pakketje was er binnen een week ipv de aangegeven 2 tot 3 weken.

22 april 2025

Antwoord van Installand

Bedankt voor je review! Fijn dat alles zo vlot verlopen is en we je sneller konden helpen dan verwacht.

Prima service.

Apparaat defect, snelle reactie, gelijk nieuw opgestuurd. Prima service.

24 april 2025

Beste trema,

Wat fijn dat we snel konden helpen! Het is natuurlijk vervelend als er iets defect is maar we doen ons best om het zo snel mogelijk voor u op te lossen. Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring!

Beste René Roex,

Klinkt goed! We zijn blij dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor uw feedback!

snelle site

snelle site, top

1 april 2025

Beste Ger Haverkate,

Fijn om te horen dat de site snel en naar wens is! We doen ons best om alles vlot en gebruiksvriendelijk te maken.

Prima bedrijf, heldere website

Prima bedrijf, snelle levering.

3 april 2025

Beste Jan Tijsma,

Dank u wel voor de mooie woorden! We zijn blij dat u onze website helder vond en dat de levering snel was. Daar doen we het voor!

Team Installand

Bestellen was eenvoudig en de levering…

Bestellen was eenvoudig en de levering snel en stipt op tijd.
Ben het eens met een van mijn voorgangers: best veel geld voor een stukje plastic. Maar dan ziet de douchecabine er wel weer op en top uit!

15 april 2025

Beste Y. Borst,

Fijn om te horen dat het bestelproces en de levering snel en op tijd waren! We begrijpen dat de prijs voor een stukje plastic soms hoog lijkt, maar we hopen dat het eindresultaat het helemaal waard is. Bedankt voor uw feedback!

Team Installand

Gemakkelijk bestellen en prima aflevering.

De bestelling was gemakkelijk te plaatsen. Afhalen op afgesproken locatie en tijd (dag) verliep prima.

2 april 2025

Beste Mstrs,

Wat fijn om te horen dat het bestelproces zo soepel verliep en de afhaling ook zonder problemen ging! We doen er alles aan om het zo makkelijk mogelijk te maken. Bedankt voor de positieve feedback!

Snel en goed

14 april 2025

Beste Bas Eikelenboom,

Korte en krachtige feedback precies zoals het moet zijn! Fijn dat alles snel en goed geregeld was.

Beste Gert-Jan,

Klinkt als een win-win! We zijn blij dat we zowel snel konden leveren als een goede prijs konden bieden. Bedankt voor de feedback!

Team Installand

Aankoop was uiteindelijk niet passend…

Aankoop was uiteindelijk niet passend maar er werd meegedacht en ook retourneren was simpel. Prima service dus!

11 april 2025

Beste Lex van Dijk,

Jammer dat het product niet passend was maar fijn om te horen dat we mee konden denken en het retourproces eenvoudig was! We streven altijd naar een goede service, ook als het niet helemaal volgens plan gaat. Bedankt voor uw begrip en positieve feedback!

27 maart 2025

Beste J. Van Vuuren,

Dank u wel! We doen ons best om alles snel bij u te krijgen. Fijn dat het zo snel was!

Goede prijs

Goede prijs, volgende dag geleverd door de meest vrolijke en vriendelijke chauffeur in jaren.

11 april 2025

Beste Ramon,

Wat een geweldige review! We zijn blij dat de prijs naar wens was en dat de levering ook zo’n vrolijke ervaring was. Onze chauffeurs zorgen graag voor een glimlach en het is fijn om te horen dat het opgemerkt werd. Bedankt voor de positieve woorden!

Goede overzichtelijke webshop

Goede overzichtelijke webshop. Bestelling ging vlot enkel de levertijd was lang, maar dit stond netjes aangegeven. Eens het product binnen was, lag het zo op de stoep.

10 april 2025

Beste Toon,

Dank u wel voor de complimenten over onze webshop! We doen ons best om alles duidelijk en overzichtelijk te maken. Jammer dat de levertijd wat langer was maar fijn dat het product uiteindelijk netjes op de stoep lag. We hopen dat u er veel plezier van hebt!

Team Installand

Voldeed aan de verwachtingen.

Het product voldeed aan de verwachtingen en snelle levering.

9 april 2025

Beste Erik,

Dat is precies wat we graag horen! Een product dat doet wat het moet doen en snel bij u is, maakt alles net een beetje makkelijker. Bedankt voor uw positieve feedback!

Goede ervaring

In goede orde ontvangen wat ik had besteld.

7 april 2025

Beste Theo,

Dat horen we graag! Alles goed ontvangen, precies zoals het hoort, daar doen we het voor. Bedankt voor het vertrouwen!

Gewoon oke

Alles conform verwachting.

7 april 2025

Beste Wim,

Soms is “gewoon oké” precies wat het moet zijn, geen poespas, gewoon zoals verwacht. Daar worden we stiekem best blij van. Dank u wel voor de feedback!

Uitstekend

Snel geleverd, ophalen in de buurt dus geen verzendkosten en heldere site, meteen het juiste artikel en het Geberit hangtoilet functioneert weer. Prijs gunstiger dan veel andere leveranciers.

4 april 2025

Beste Lewis,

Wat fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen! Dat is precies waar we het voor doen: snel, duidelijk en voordelig. En natuurlijk mooi meegenomen dat het Geberit hangtoilet weer naar wens werkt, dat zijn van die kleine overwinningen in huis waar we blij van worden.